| Forumi Horizont | Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)
kryevepra e shqipetarit
nje shqipetar , nje kubanez , dhe nje italian , do tregonin perpara komisjonit veprat e tyre me te medha . - tha italian - ne kemi bere nje makarone qe eshte 5 metra . - kubanezi tha - dhe ne kemi bere nje puro qe eshte 5 merta . - shipetari kokeulur tha - ne sdime te kemi bere ndonje gje te madhe , por ja une kam nje shok nga tirana qe e ka organin 5 metra : kryetari i komisionit pasi kuptoj qe ata te tre i kishin egzaxheruar gjerat i keshilloj qe te tregonin te verteten. atehere italiani tha - kerkoj falje se ne makaronen 1 meter e kemi bere . - dhe kubanezi tha - me falni se dhe puron 1 meter e kemi bere ..... vajti dhe shqipetari koke ulur e tha ------ dhe une genjeva se ate shokun se kam nga tirana por nga elbasani .
miza dhe elefanti
kafshet e pyllit kishin diten e gares , dhe po beheshin gati .... vjen momenti dhe luani shkrep pistoleten qe te nisen , sapo nisen kafshet fryn nje ere e forte dhe e perplas mizen tek prapanica e elefantit,,,, elefanti kthen koken i nxehur e i thote --- qe tani fillove te shtysh ti .
vdekja e gjyshes
papritur vdes gjyshja , mirpo ajo kishte nje nip jashte shtetit qe ai gjyshen e kishte pik te dobet . po vrisnin mendjen te afermit si tja thonin si larg e larg nipit nga telefoni.pasi spo gjenin zgjidhje u ngrit nje i fisit qe mbahaj per idjot , kap telefonin dhe i thote nipit -------- alooo degjoon , gjyshja eshte pak si pa qejf , dhe varrimi behet neser ne oren 3 .
kardiologu
vdes doktorri kardiolog me i madh dhe nga njerzit me te nderuar te qyteti te shkodres , dhe ne varrim kishte dale pothuajse gjithe qyteti dhe te gjithe njerzit mbanin fotografin e tij dhe anash fotos nje zemer te kuqe. aty kalon nje pijanec dhe duke pare tere habi pyet njerit aty se cfare ishte tere ky milet qe mbante zemra neper duar,,, ka vdekur doktorri me i madh i qytetit , ishte kardiolod- i thote qytetari-........... epo shyqyr qe ishte kardiolog , se po te ishte gjinekolog cfare do mbanin neper duar........ - ia ktheu pijaneci qytetarit.
sala ne pushtet
pasi mori prape pushtetin sala u tha qytetareve se do rrealizonte kerkesat e tyre . vete i pari e i thote - o sale nuk kam shtepi .___ e shenoj sala ne leter 1 shtepi....... vete i dyti e i thote - o sale dhe une humba shpine dhe nuk kam shtepi . ___ e shenon sala dhe nje shtepi tjeter ............ vete i treti e i thote - o sale une jam qeros, sikur te kisha ndonje dore lesh ne koke mire do ishte .____ e shenon sala dhe nje shtepi tjeter....... qytetari e shikon salal e i thote - o sale une te thashe per leshte e jo per shpi ,,,,, i kthehet sala e i thote ------ po dhe keta te tjere lesh do marrin se mos do u jap shtepi une .
budallejte
vete komisjoni ne cmendine per te pare se si ishte gjendja,dhe vendosen ti benin nje test te cmendurve ,,,,,, i thane debilave se kush do arratisej nga brima e celcit do e linin te lire..... hidhet i pari e vritet po keshtu hidheshin te gjithe deri tek i parafundit, i fundit spo merrte gucimin ..... po ti sdo e provosh? - e pyeten ata te komisionit- . ________ mua do ma fusni , ju keni vene celcin nga krahu tjeter ..... - i pergjigjet budallaj i fundit -
shtepija e vogel
ishte nje familje me shume pjestare dhe me nje shtepi shume te vogel , keshtu qe detyroheshin te flinin gruaja me femijet nga dhoma e madhe e gjumit ndersa burri flinte vetem ne nje dhome fare te vogel. nje nate u vjen nje mik per darke , pasi pa qe ishin shume ngushte pyet te zotin e shpise se si ja bente kur ai donte te bente dashuri me gruan????? po ja -i tha i zoti i shtepise- kur me vete mendja mua i fishkellej gruas ne 2 te nates dhe ajo vjen .... po kur i vete mendja grus? - pyet prape miku -. po kur i vete mendja gruas me vjen ne 2 te nates e me pyet _________ pishkelleve gje ti apo me ben veshet mua .
nena dhe femija
nje nene po mundohej te vinte femijen e vogel ne gjum duke i kenduar nje kenge qe te hapte barkun , djali pasi degjoj disa vargje te kenges qohet i nevrikosur e i thote te jemes _____ oj ma do pushosh ti se do flej une .
idjotet ne cmendine
ne nje cmendine mjeket po eksperimentonin se si ishte gjendja e debilave , u kishin vene debilave pjata bosh [ gjoja ,sikur kishte gjelle ] e u thane te hanin .... te gjithe benin sikur po hanin , vetem njeri se kishte psekur lugen me dore . i vajten mjeket e i thane - pse nuk ha ? _____ po pres te ftohet pak ,,,,,, - ja ktheu debili i fundit i morikaneve.
pijaneci ne ishull
nje pijanec i tmershem kishte 10 vjet qe ndodhej ne nje ishull te pabanur , vetem . nje dite shikon nga deti nje femer shume sexy qe po kerkonte ndime , vajti e ndimoj dhe kur erdhi darka vajza i tha - per nderin qe me bere une do te jap nje gje qe ty te ka munguar per 10 vjet -. duke e pare i habitur pijaneci i tha -------- mos me thuaj qe ke me vete uiski .
tung
vjehrra
"E dashura vjehrr", interesohet skocezi "
Sa mendoni të rrini te ne?
"Paj, derisa t'ju merzitem!"
"E pse kaq shkurt?"
dyqani i kopsave
ne nje dyqan kopsash [ kinkaleri] ku shitsja ishte shume sexy, shkonte shpesh nje burr dhe i nxirrte shices vetem koken e k.... afer kerthizas e i thoshte -a keni si kjo kopsa ketu -. gruaja e turpuruar 1 , 2 , 3, here vendosi tja thoshte burrit kete histori, dhe burri pasi e degjoj vendosi te nesermen te shkonte me te shoqen ne dyqan e sa te vinte miku te fshihej poshte banakut. vjen perseri ai boti te nesermen dhe i nxjerr koken e k.... tek kerthiza duke e pyetur -a keni si kjo kopsa- atehere burri i shices nuk duroj dot, doli nga banaku i nxehur zberthen jaken e kemishesh dhe duke i nxjerre dhe ai koken e k.... i thote - jo mor zotri vetem si kjo kopsa kemi , ju bene pune -
3 binjaket
3 femij qe nuk kishin lindur akoma po bisedonin brenda ne barkun e nenes , se cfare do beheshin kur te rriteshin - tha i pari- une do behem idraulik se ka shume lageshti ketu brenda ...... i dyti tha - une do behem elektricist se paska shume erresire ketu brenda ...... - i treti pasi u mendua tha - une do behem polic se eshte njeri ketu qe hyn e del e spo e kap dot ......
gara ne pyll
kafshet e pyllit kishin diten e gares dhe po beheshin gati per nisje. sapo luani i ra pistoletes ata filluan , pa bere as 10 hapa fryn nje ere e forte dhe e perplas mizen tek prapanica e elefantit,,,,, elefanti pasi e pa nje here i nervozuar i thote mizes ---------- qe tani fillove te shtysh ti .........
djali dhe vajza
[komshinj] nje djale dhe nje vajze ne moshe ,po rrinin tek shtepija e vajzes vetem te dy , pas nje kohe te gjate pa folur vajza i thote djalit - do luajme me te fsheur , dhe po me gjete do bejme dashuri , po nuk me gjete dot mua me ke brenda ne dollap .
Re: djali dhe vajza
Citim:
Po citoj ato që tha aa_loku_el
[komshinj] nje djale dhe nje vajze ne moshe ,po rrinin tek shtepija e vajzes vetem te dy , pas nje kohe te gjate pa folur vajza i thote djalit - do luajme me te fsheur , dhe po me gjete do bejme dashuri , po nuk me gjete dot mua me ke brenda ne dollap .
Nje Cift i vjeter po i therret ne darke nje çift tjeter me rastin e 50 vjetorit te marteses. Plaku nikoqir, gjate gjithe kohes se darkes kur kishte nevoje per diçka i drejtohej bashkeshortes se tij me fjale perkedhelese: "Shpirt, a mundesh te ma ofrosh at pjate me sallat; zemer ma mbush kete gote me vere te zeze; e dashur, ma jep nje pirun tjeter" e te ngjashme.
Plaku mysafir, po e veren gjithnje i çuditur dhe kur ne nje moment bashkeshortja nikoqire po shkon ne kuzhine per te sjelle diçka, po i drejtohet shokut te tij: "Valla, po ta kom lakmi per kete harmoni ne jeten tende; ta therrasish gruan me keta emra perkedheles ne kete moshe, dhe pas aq vitesh te kaluara, kjo eshte me te vertete diçka fascinante". "Me te thane te drejten" po i thot plaku nikoqir "po me duhet ta therras me keta emra se ka nja dhjete vite qe ia kam harruar emrin".
i burgosuri
nje i burgorur pasi mbaroj denimin 25 vjet ne burg , po kthehej me tren ne qyterin e tij. kur u ul ne tren perballe kishte nje grua me femijen e saj te vogel . femija filloj te pyeste te emen se si kishte lindur ai , e ema e skuqur nga turpi ia bente me shenje qe te pushonte mirpo femija vazhdonte te bertiste duke i thene te emes se si kishte lindur , ne ate moment e ema per ta qecuar i thote se ai kishte lindur nga lakra ,,,,, atehere i burgosuri qe ishte perballe gruas dhe qe kish degjuar te gjithe biseden , i thote gruas --- me fal zonje po ajo metode e vjeter sperdoret me ................
bicikleta e djalit
nje djal i vogel duke ecur ne rruge me te atin shikon nje grua shtatezane dhe i thote - teta cfare ke ke barku ti - dhe gruaja i pergjigjet - teta pret nje femi xhan - . djali i vogel duke vazhduar rrugen shikon nje burre te shendoshe ne nje stacion qe po priste autobuzin, duke pare femija dhe barkun e buurit te madh vajti ta pyeste , dhe i tha - po ti xhaxhi cfare pret - burri i pergjigjet - atobuzin xhan - . atehere femija i thote _________ po doli biciklete do ma japesh mua ...........
nena dhe femija
nje nene po mundohej te vinte femijen e vogel ne gjum duke i kenduar nje kenge qe te hapte barkun , djali pasi degjoj disa vargje cohet dhe i thote te emes ________ oj mami do pushosh ti se do flej une .......
komshiu ta ben zararin
vete komshiu tere qejf dhe i bie deres se komshijes , krejt papritu e hap deren i shoqi i saj , atehere komshiu pasi u shtang nga ajo e papritur i thote ___________ me falni ,,,,,,,, mendova se ishit me sherbim ..........
Re: komshiu ta ben zararin
Citim:
vete komshiu tere qejf dhe i bie deres se komshijes , krejt papritu e hap deren i shoqi i saj , atehere komshiu pasi u shtang nga ajo e papritur i thote ___________ me falni ,,,,,,,, mendova se ishit me sherbim ..........
per atdheun tone te bukur
ne nje kopesht kalamajsh ne tirane edukatorja po u bente kalamajve pothuajse pyetjet e perdicme duke i thene se , ku ndodhej shteti me i bukur ne bote ??? kalamajt pergjigjeshin te gjith ne kor - ne shqiperiiiiiiiiii - ku jane lodrat me te bukura ne bote ??? kalamajt ne kor - ne shqiperiiiiiiii - ku jane embelsirat me te embla ne bote ??? kalamajt - ne shqiperiiiiiii - ku jane lulet me te bukura ne bote ??? kalamajt - ne shqiperiiii - papritur edukatorja sheh andej nga fundi BENIN qe po qante , i shkon afer dhe e pyeti pse qante ,,,, dhe ne ate moment BENI i pergjigjet _________ teta edukatore dua te shkoj ne shqiperi _______
hartimi i gonit
hyn mesuesja ne klase e i thote nxenseve - sot keni hartim me temen < nje ndeshje futbolli > - goni qe nuk ishte pergatitur per hartimin shkruan mbi flete ________ MOT I KEQ , TERREN ME SHI , NDESHJA ANOLLOHET _______
xhuxhi ne bar
vete ne nje bar nate nje xhuxh i shkurter , i afrohet banakut qe te porosiste mirpo banaku ishte shume i larte , atehere xhuxhi filloj te hidhej duke i therritur banakierit - nje uiski , nje uiski , nje uiski - pasi pa qe banakieri spo pergjigjej vendosi qe ti binte rreth e qark banakut e te shkonte tek banakieri , sapo vajti nga perpara banakut kur cte shikonte ,,,,,,,, nje xhuxh tjeter banakier qe hidhej e theriste ________ me akull , me akull , me akull _______
dashnori i gruas
vdes nje grua dhe pasi e qane tere naten kur e cuan ne varreza spo qante njeri, ne momentin qe po e varrosnin degjohet andej nga fundi i njerzve nje burr qe po qante si gomar me te madhe . i shoqi i gruas pasi e vuri re pyeti shokun e ngushte qe kishte ne krah se kush ishte ai qe qante ashtu si gomar , shoku i tha se nuk ishte as vendi e as momenti qe ti thoshte se kush ishte ai , mirpo burri i gruas po i kemgulte shokut te vet qe tja tregonte te verteten ,dhe atehere shoku i tha se ai qe po qante si gomar kishte qene dashnori i gruas tende . ne moment burrit pasi ju dhimbs nga ajo e qare dashnori i gruas i vete afer i ve doren ne sup dhe me lot ne sy i thote _________ MOS QAJ SE UNE DO MARTOHEM PRAP _________
PA DASHUR TE OFENDOJ LUSHNJARET
thone qe ne lushje kafsha me e eger eshte LEPURI , ndersa pija me e forte eshte FANTA ......... a eshte e vertete ??????????? hahahahahhaahahahahhaahaa
burri dhe gruaja
ishin nje burre dhe nje gua dhe tani
gruaja e pyet burrin sa here me ke
tradhetuar burri i thote nje here
po me ke me gruan e komandantit
tani e pyet burri gruan po ti sa here
me ke tradhetuar gruaja i thote dy
here nje here me komandantin dhe
nje here me gjithe ushtrine .
Postuar nga: endrit
Adresa e tij: endrit@mynet.com
hahahahaha
delja qe ndahet nga kopeja _________ e perdhunon bariu
Re: hahahahaha
Citim:e bukur kjo
delja qe ndahet nga kopeja _________ e perdhunon bariu
Re: PA DASHUR TE OFENDOJ LUSHNJARET
Citim:
thone qe ne lushje kafsha me e eger eshte LEPURI , ndersa pija me e forte eshte FANTA ......... a eshte e vertete ??????????? hahahahahhaahahahahhaahaa

-
hi myzeqar . do ta kem parasysh keshillen tende per sa i perket lushjes , une nuk e di se nga te kemi ty , por megjithate keto shprehje kundra lushjes nuk i shpika une , me te degjuar i kemi , pasi une personalisht kam shum miq e shok nga ky qytet dhe jane njeres te persosur, ishte thjeshte nje shaka. __________ pershendetje nga klodi .
Ç´ËSHTË POLITIKA?
Djali: Babi, më duhet të bëj një hartim për shkollën. A mund të të pyes diçka?
I ati: Po si jo, biri im, çfarë don të pyesësh?
Djali: Ç´është politika?
I ati: Hmm, le të marrim shtëpinë tonë si shembull. Unë jam ai që merr rrogë kështu që le të quhem -Qeveria. Mamaja jote është ajo që merret me levrimin e parave, kështu ate e quajmë -Parlamenti. Ne kujdesemi për ty dhe interesat e tua, kështuqë ne të quajmë ty -Populli. Pastaj sherbetoren e quajmë si Klasa Punëtore dhe vellain tënd të sapolindur, si e Ardhmja.
A e kuptove?
Djali: Jo tamam, por..., dhe në atë moment zingëroi telefoni dhe babi e mori telefonin... sqarimet më të hollësishme sikur mbetën për herën tjetër.
Atë natë u zgjua djali pasi që vëllai i vogël qante, dhe shkoi për të shikuar se çfarë kishte që nuk shkonte. Ai vuri re që vëllai i kishte mbushur breket, kështu që shkoi tek dhoma e prindërve ku gjeti te ëmen në një gjumë të thellë. Atëherë djali shkoi tek dhoma e sherbëtores ku pa nëpermjet vrimës së çelësit t´jatin në krevat me sherbëtorën. Asnjëri nga përsonat në krevat nuk dëgjoi trokitjet e kujdesshme të djalit, kështu që djali u kthye tek dhoma e tij dhe u zhyt në shtrat.
Mëngjesin që pasoi:
Djali: Babi, më duket se e kam kuptuar tani se çfare është politika.
I ati: Sa mirë biri im, ma shpjego mua tani me fjalët e tua.
Djali: Mirë, ndërsa Qeveria i hypën Klasës Punëtore, Parlamenti fle në gjum të ëmbël.
Popullit nuk i vihet veshi fare ndërsa e Ardhmja është plot e përplot me m... kundërmim.
Enver Hoxha, ftoi njëherë një plak që t´i tregonte ndonjë tregim të vjetër nga jeta e tij. Ai e mori plakun tek kopshti me lule.
- Shumë të bukur e paske bërë kopshtin me lule - i tha plaku
- Unë kopsht të tillë me lule kam bërë tërë Shqipërinë, - ia preu Enveri duke gjetur rastin për të bërë pak propagandë.
- A jam i ftuar të të tregoj përralla unë ty, apo ti të më tregosh përralla mua ? - e pyeti plaku
Zonja Shpati do te blejë një papagall. Shkon në dyqanin e shpezëve dhe shef në kafaz dy papagajt e fundit.
Zonja Shpati i drejtohet shitësit dhe i thotë:
Dua këtë papagallin këtu
Shitësi:- Nuk mund të jap vetëm njërin..
Dhe pse thotë zonja Shpati …
Sepse njëri flet vetëm anglisht e tjetri është përkthyes…
hahahahahahahhahahahahahahahahhahahahah
e fort je Deni
hahhhahahahah se na shkrive ku i gjete moj aman.
hahahahahahahaha dhe une kam qeshur me lot... Ja dhe nje tjeter.
Në nje krahinë paksa larg qytetit, nje zonje shkon te fqinja e saj dhe i thote:
-Erdha t'ju kerkoj te falur se, nje nga pulat e mia ju shkaterroi lulet.
-Une ju kerkoj ndjese se qeni im hëngri pulen tuaj.
-O, s'prish pune! Qenin tuaj e shtypa pak me pare me makinen time.
Teoria dhe praktika
Teori është, kur njeriu din të gjitha, por nuk funksionin asgjë. Praktika është, nese gjithçka funksionon, por askush nuk din pse. Te Microsofti janë të dyjat së bashku. Asgjë s´funksionon dhe askush s´din pse!
treni....
ne tren nje burre kishte perballe nje goce dhe ajo nuk kishte veshur gje poshte minit... ulte koken ky dhe shikonte midis kofsheve te saj... e kuptoi goca dhe i tha duke hedhur kembe mbi kembe...
- tani po te shkel syrin....
vete ky tek stoli ngjitur me gocen dhe mbas disa muhabetesh qe shkembyen ajo i thote te fusi dy gishta tek ......a
-pse di dhe te fershkellej???? - thote burri i habitur....
Cfare thone femrat kur bejne sex....
Anglezja thote yes,,,yes,,yes....Gjermanja thote,,,gud,,,gud,,,gud,Shqipetarja thote"O pash zotin mos i trego askujt"
hahahahahahahahahaha s'mund te rri pa qeshur
Nje grua po punonte ne shtepi diçka me makinen qepse dhe i duhej nje metre per te matur nje pale pantollona po nuk po e gjente dhe i thote djalit te vogel shko te komshiu dhe lype nje metre
shkon djali te komshiu dhe i thote me ka dergu mami a e ke nje metre,,komshiu i thote djalit,,"nje metre nuk e kam thuaj mamit po per 20 cm mos me nderro se jemi komshi...
hahahahahhahahhaha demokrate je njish vallaj
hahahhahahahahha sidomos ajo me femren kur ben sex
ahahahhahahaaha lal
Pas një barazimi të Lushnjes 2:2 me Dinamon në një ndeshje miqësore, shumë vite më parë, Lenka Çuko thërret trajnerin:
-Ekipi i futbollit nuk po e justifikon besimin e partisë, ç’bën ti aty?
-Po ja, shoqja Lenka, ne shënuam gol...
-Duhej të shënonit dy gola.
-Dy gola shënuam, po edhe ata të Dinamos shënuan dy, shoqja Lenka.
-Atëherë të bënit tre, katër, pse jo edhe pesë, po nejse, si jemi në renditje?
-Po mirë jemi, nga kreu i kategorisë së dytë.
-Hajt, shko, vitin e ardhshëm e dua Lushnjën në kategori të tretë.
Trajneri u përpoq t’i shpjegonte se luftonin për të parën, por Lenka duke ngritur receptorin, i thotë: -Jashtë, jashtë, se po më telefonon shoku Enver.
POLICIA
NJE POLIC PO HAPTE NJE GROPE. KALON ATY NJE QYTETAR DHE I THOT PSE PO E HAP ATE GROPE? POLICI I THOTE DUA TE BEJ NJE FOTOGRAFI. QYTETARI FILLON TE QESHE DHE IKEN. KUR KTHEHET PAS GJYSEM ORE SHIKON POLICIN QE PO HAPTE NJE GROPE TJETER DHE I THOTE PO KETE PSE PO E HAP? POLICI E SHIKON GJITHE INAT DHE I PERGJIGJET: EPO DUA TE DAL DY HERE NE FOTOGRAFI
hahahah e fort durrsako mir se erdhe lal
ahhahaha vertet e forte durrsako
mire se erdhe ja kalofsh mire
Ishte nje plak qe kishte blere nje gjel edhe priste autobuzin..nderkohe qe vjen autobuzi hyp plaku edhe faturino i thote qe me gjel ketu nuk lejohet prandaj zbrit..keshtu palku zbret dhe pret per ore te gjate ne stacion se nuk e lejonin faturinot se kishte gjelin ne dore..plaku mendohet edhe e fut gjelin ne breke edhe hyp ne autobuz dhe ulet para nje plake..nderkohe gjeli nxjerr sqepin per te marre fryme edhe plaka e shikon edhe thote me lesh pa lesh kam pare po me sqep nuk kam pare asnjehere...
I DYSHUARI
NJE VAJZE E KISHTE BABAIN POLIC DHE NJE DITE SHKON NE ZYRE DHE I ANKOHET. BABA KAM MBETUR SHTATEZANE. BABAI NEVRIKOSET DHE DUKE BERTITRUR I THOTE: KUSHT ESHTE KY FAQEZI,KY IDIOT. VAJZA DUKE HEDHUR NJE TUFE ME FOTOGRAFI NE TAVOLINE I THOTE: JA BABA KETA JANE TE DYSHUARIT.
Only in America......can a pizza get to your house faster than an ambulance..
Only in America......are there handicap parking places in front of a skating rink..
Only in America......do drugstores make the sick walk all the way to the back of the store to get their prescriptions while healthy people can buy cigarettes at the front..
Only in America......do people order double cheese burgers, large fries, and a diet coke..
Only in America......do banks leave both doors open and then chain the pens to the counters..
Only in America......do we leave cars worth thousands of dollars in the driveway and put our useless junk in the garage..
Only in America......do we use answering machines to screen calls and then have call waiting so we won't miss a call from someone we didn't want to talk to in the first place..
Only in America......do we buy hot dogs in packages of ten and buns in packages of eight..
Only in America.....do we use the word 'politics' to describe the process so well: 'Poli' in Latin meaning 'many' and 'tics' meaning 'bloodsucking creatures'..
Only in America......do they have drive-up ATM machines with Braille lettering..
Only in America......can a homeless combat veteran live in a cardboard box and a draft dodger live in the White House..
| Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.