| Forumi Horizont | Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 » Trego 1128 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- flash (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4777)
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
neverrrrrrrrrrrrrrrr ..... por ama sdo lejoj te me udheheqi apo te me "kontrrolloje"![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ike plaku Merre, u dogjen fiset![]()

Citim:
Ike plaku Merre, u dogjen fiset![]()
...
...do kem pire dhe une e sdikam gje 
Qenka standart dhimbja e kokes per keto qe nuk udhehiqen me nga instiktet 
Citim:
Qenka standart dhimbja e kokes per keto qe nuk udhehiqen me nga instiktet![]()
..mo na vendos ne nje thes...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Osht thenia e Angjelit ajo jo timja..mo na vendos ne nje thes...
Ndoshta duhet me mire te hesht,po nuk mund ta mbaj per vete kuriozitetin,duhet te flas..keshtu qe prape sherr![]()

Une nuk bej sherr me gjithe boten,atje ku me intereson
...dhe sa per macet jam alergjike ndaj tyre..apshuuuuuuuuuuu 
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Une nuk bej sherr me gjithe boten,atje ku me intereson...dhe sa per macet jam alergjike ndaj tyre..apshuuuuuuuuuuu
![]()
Atqiu-atqiu...faje mos me rri kaq afer se qeke alergjik...:p
Mos u bej "susceptible", nuk ka rendesi cfare mendojne te tjeret, rendesi ka cfare mendon ti per veten...
Njerezve sa me pak rendesi tju kushtosh aq me shume te duan dhe aq me shume jane te gatshem per te bere cfare ju kerkon ...... e pastaj me thone bej tipin e interesantes .... une jam interesante pasi e kam kuptuar filozofine

Citim:
Njerezve sa me pak rendesi tju kushtosh aq me shume te duan dhe aq me shume jane te gatshem per te bere cfare ju kerkon ...... e pastaj me thone bej tipin e interesantes .... une jam interesante pasi e kam kuptuar filozofine![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ti je si shpirt moj
Une mendoj qe njeriu sa me i thjeshte dhe modest te tregohet (lere se ç' mund te kete ne realitet) aq me shume simpati fiton :p

Citim:
kap ndonje gje me dore se po me merr mesysh moj![]()
thjeshtesia dhe modestia te hyjne ne pune te faza e dyte .... por te faza e pare duhet te jesh interestorante... KEEP IN MIND![]()
![]()

Flash
Nuk me intereson me, nese kam qene ndonjehere ne zemren tende, kam dale apo do hy perseri...
Ti e meriton visen e madhe me kryq siper.
Ta fale dy here te njejtin gabim. Here tjeter mesohu ti tregosh dashnorve te tu virtual gjera te tjera...
Kam lexuar se mbaj mend se ku qe midis parashutes dhe mendjes ka 1 ngjashmeri ...... asnjera prej tyre s'ka vlere nese nuk eshte e hapur 
Citim:
Kam lexuar se mbaj mend se ku qe midis parashutes dhe mendjes ka 1 ngjashmeri ...... asnjera prej tyre s'ka vlere nese nuk eshte e hapur![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Angel pse nuk mendon mbajtjen e nje stand up comedy me fajen si komendiant shoqerues. Une po vdes se qeshuri me hidhje pritjet. Keni shume humor.
![]()

mmmm nuk kam sugjerim. Meqe fajen e kemi shume te dhene pas teknologjise, besoj i sistemon vete ai 
Mikrofonin e gjej kollaj.
Per kthyes s'ka nevoje, kthej vete.
Altoparlantet merren vesh kur te vihet ne pune mikorfoni. Jane ato qe leshojne tinguj, ulerima e pasthirrma, apo jo ?
Njerzit vuajnë kaq thellesisht, sa qe i duhej te shpiknin te qeshuren... 
(nuk me kujtohet emri i atij qe e ka thene)
Qe te kritikosh njerzit, duhet t'i njohesh e qe t'i njohesh, duhet t'i duash...
Citim:
Po citoj ato që tha Morfine
Qe te kritikosh njerzit, duhet t'i njohesh e qe t'i njohesh, duhet t'i duash...
Njerëzit që unë dua me të vërtetë marrin shpesh herë mesazhe dashurie nga unë.
Gjithmonë atëherë kur nuk e presin.
Ngaqë më njohin mirë, miqtë dhe mikeshat e mia të zemrës nuk çoroditen e as nuk e pyesin më veten se pse në orët apo ditët më të pakuptimta u shkruaj herë pas here fjali të shkurtra të tipit “të kam shumë xhan…”, ose: “kur të pashë në mëngjes duke fjetur qetë me kokën e përkulur pakëz jashtë krevatit, dhe me fëmijën tënd pranë teje, - atë ëngjëllin e vockël që e dua aq shumë, i cili flinte horizontalisht mbi jastëk e me duart e hapur, - u ndjeva e lumtur që ju kam të dyve në zemrën time”, apo: “e di ti, qe jam e bekuar që të kam njohur?”
Unë jam aq egoiste sa kam nevojë që t’i befasoj njerëzit me dashuri.
Në mënyrë që ata pastaj të më duan!
U kujtoj se unë jam ende këtu, sidomos atëherë kur për shkak të rrethanave të jetës dhe të përditshmërisë së tyre të ngarkuar me njëmijë halle, porosira, apo nevoja për të plotësuar harrojnë për momentin ekzistencën time.
Ua them shkurt dhe qartë se sa shumë i dua, dhe pas pak minutash fluturoj kur në celularin tim ndjej dridhjen e mesazhit që më thotë: “o shpirti im…, të dua edhe unë, të dua aq shumë sa nuk e ke idenë!”
Në të tilla raste gëzohem që kam mundur të ndryshoj për mirë ditën e dikujt dhe ashtu si njeriu i përzhitur në diell i cili mezi pret të zhytet në ujrat e kthjellët të detit, po ashtu ripërtërij unë shpirtin tim të etur për dashuri.
FLM KR
Te jap apo te marr me shume dashuri? Kjo eshte dilema ime e ketyre diteve ... arrita ne konkluzionin as njeren as tjetren... llogjika sme le te dashuroj; sjam per ket pune perfundimisht
Fatmiresisht, nuk me ka rene ne koke thuaj, se kur te bie, ose kur bie me sakte, ndodh si me efektet e alkolit e harron llogjiken.
Citim:
Te jap apo te marr me shume dashuri? Kjo eshte dilema ime e ketyre diteve ... arrita ne konkluzionin as njeren as tjetren... llogjika sme le te dashuroj; sjam per ket pune perfundimisht

:)
AD,jep aq sa te te bej ty te lumtur.Terhiq e mos e keput eshte kjo pune...Ose mos j'u fut kesaj valleje hic.Jeto ne harmoni me veten.../
love, there's no sadness like the sadness of a broken heart
no matter how cool and calm we appear talking about love now, i can never deny how powerful, scary and indescribable beauty the feeling of wanting somody that much is
Citim:
Te jap apo te marr me shume dashuri?
Edhe qahesh? Vertet s`me dukesh mire keto kohe ti mua
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Mund edhe te japesh edhe te marresh?Edhe qahesh? Vertet s`me dukesh mire keto kohe ti mua
![]()

Citim:
Angel masa eshte te te japin shtate racione pa t'u japesh nje.
une s'e kam zbatuar akoma por ne teori keshtu duhet te jete, edhe pse dashuria nuk para ka mase.

Jeta ngjan me lojen "Shah", vetem se loja mbaron ne "Shah mat", kurse ne jete duhet te vazhdojme, edhe mbas saj.
Citim:
kjo 7-a duhet te jete numer magjik ... 7 racione 7 te matme 7 dite te javes, me te shku p**dhet 7nga frika , 7 gra etj etj hahahaa![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Boh
Do na e beni ta klikojme me qejf kte temen pa dyshimin qe ka chit chat ? 
Yes Sir 
Citim:
pse jooo .... mua kshu me duket
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
E dis i eshte qo puna e numrave? Qudi e madhe
Qe thu ti motra jeme:
8-ta per qinezet eshte numur qe perfaqeson fat, bollek begati.
4- te le ne klase
9-ta...nant vorra ka pas ne prup Gjergj elez Alia etj.
69-ta kete e di Glaku dhe don me ja msu nipit, po e ka te vogel akoma.
666-ta larg qofte largu.
7777. Poker i forte
lene mo se nuk kane te marume

Eshte numer i plotpjestueshem me 3...
Po boll qit-qatet ktu. Ikni jashte ditarit me noi thashethem te çastit. 
flash ...
e di njeri c'perfaqson 696-a 
Citim:
flash ...
e di njeri c'perfaqson 696-a![]()
Kur lexon libra historike nderkohe qe ke mendjen per prapesi, mendimet nderlidhen dhe pa kuptuar lindin pyetje te tipit: "si ka qene ne krevat mbreti Zog?", meqe lexova se ishte popullor me femrat ne Viene.

Citim:
Kur lexon libra historike nderkohe qe ke mendjen per prapesi, mendimet nderlidhen dhe pa kuptuar lindin pyetje te tipit: "si ka qene ne krevat mbreti Zog?", meqe lexova se ishte popullor me femrat ne Viene.
![]()

Citim:ka good stories ky zogu. its the only head of a state in modern history that shot back at the would be assasins, in a gun fight ne milano ne mos gabohem.
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ka good stories ky zogu. its the only head of a state in modern history that shot back at the would be assasins, in a gun fight ne milano ne mos gabohem.
cedrus what do you think kur lexon ket firmen e klodels?!
imagjinoj whenever/if she turns down someone, its friking insulting in a deeper level, wouldnt you think![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ka good stories ky zogu. its the only head of a state in modern history that shot back at the would be assasins, in a gun fight ne milano ne mos gabohem.
cedrus what do you think kur lexon ket firmen e klodels?!
imagjinoj whenever/if she turns down someone, its friking insulting in a deeper level, wouldnt you think![]()
Kurti menyra e refuzimit ka evoluar me vitet, s'ka qene asnjehere fyese- por ka qene e thelle dhe nganjehere edukative
. Nuk para eshte harruar
Citim:
Cedrus- Shija identifikon njeriun ne te gjitha nivelet, personal apo shoqeror, dhe permban shume dimensione ne te njejten kohe.

Jeta sociale eshte si ato kabinat erotike. Qe te ndjekesh cfare ndodh, te defrehesh, argetohesh apo shoqerohesh, duhet te fusesh leke dhe te ngrihet perdja perkohesisht. Pastaj perdja ulet prape dhe ti duhet te fusesh prape leke. Te dalesh mes njerezve kushton. Sistemi i sotshem social bazohet pikerisht aty, tek nevoja e njerezve per shoqeri, nderlidhje, telekomunikacion, televizione, etj. Motori i ekonomise qendron tek dalja nga eremitizmi. Paradoksalisht eshte me ekonomike vetmia, mbyllja mendore, bashkejetesa, krijimi i grupeve te vogla qe nuk kane nevoje te dalin ne shesh. Ndoshta ne kete lavjerres gjendet secili, nga vetmia tek shoqeria. Depresioni i atij qe s'ka leke qendron tek pamundesia per te ndjekur shoqerine e sotme. Leket nuk jane vetem buke per barkun mesa duket, por edhe buke per shpirtin a mendjen. Apo ndofta me shume per keto te fundit.
Pershendetje :)

Aventurat s'kane te sosur.
Kur mendoj qe para dy muajsh beteja ime ishte krejt ndryshe prej betejes sot...sa kaloj nje pengese, nje mur, me pas, perpara meje, krejt papritur del nje tjeter, me e madhe, nje pengese qe sfidon parimet e mia ,dhe me lekund bindjet e ndertuara prej disa viteve tashme. Dhe,kete here ,me duhet te lutem me shume, sepse kete here e di qe beteja perfshin nje sistem te tere. Ose humbin ata, ose mua....mua me duhet te zbrapsem. Por nuk dua te humb..aspak...ndaj me duhet te lutem per zemren time ne rradhe te pare...qe Zoti te ma mbaje te bute edhe ne disfatat,qe te jem e dorezuar per cdo gje qe te ndodh( s'ka ndjenje me cliruese se te dish ate qe s'di asgje
).
Pastaj, humbja me e madhe qe mund te me ndodh eshte kur pas nje disfate te mbyll zemren. DHe duke njohur veten,e di fare mire qe une ngre mure te forta rreth zemres sime prej zgjenjimeve dhe edhe pse dukem e forte ne fasade,perbrenda lengoj per aventurat e jetes, rrezikun per nderrmarje te reja, njohje me njerez qe as qe do i kisha takuar po te mos ishte plani i Zotit ne mes,as qe do i kisha bere shoqe dhe shoke po te mos ishte prej tij,mundesira te reja, hapja e nje dere, mbyllja e nje dere tjeter, endrra te reja, endrra te vjetra qe marrin zjarr, plane, sfida, aventura...
Por kam mesuar qe po te mos jete AI ne jeten time,s'i shijoj dot te gjitha keto. Eshte i vetmi qe di te ma zbuse zemren, dhe qe di te me mesoj si te dua pa mure mbrojtese, por me ciltersi dhe embelsi ( qe rritet gradualisht brenda meje sepse Ai rrit)
Gjithe te mirat
L.

| Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 » Trego 1128 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.