| Forumi Horizont | Gjithsej 176 faqe: « E parë ... « 141 142 143 144 145 146 147 148 149 [150] 151 152 153 154 155 156 157 158 159 » ... E fundit » Trego 1758 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18229)
pronari as ka ... dhe as i mbarohen o Vizion
thjesht po sodit ambientin ( tavolinat dhe thashethemet e tyre )
dhe .................

ne paci nje hapse birrash doja se tjerat i kam vet
e forta nigjoni ,dola me ble nej hapse birrash kam pas pra tre dikur po se gjej asnje nje zot e din ku kan shku dhe kto birrat q epi une ska dreq qe i hapen me dore
e ja dola vetem per at sec cme kishte shku mendja me pi nej birr dhe pse pijen tjera kam plot po isha tha dicka
e mire dola po sgjeta aty ku shkova
te kasa kur po paguja dicka tjeetr se normal kur hyn nejriu ne dyqan don sdon te kapet dicka , me merr njara ne tel he thot po festojme sonte
po de i them po po hapse birrash skam ,e tja ka fut ai shitsi tuj qesh ku ku hahahha dhe mu mu lla me qehs me te malle
fundja meta pa hap birrat e po pi kafe 
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
ne paci nje hapse birrash doja se tjerat i kam vet
.................. fundja meta pa hap birrat e po pi kafe![]()

...qenka hap mejhonja 
Nje Kafe, ju lutem.
Mirmengjes Vizioner,si u gdhive?
...ne 92 perqind ka arrit numri i pacienteve me probleme psikollogjike ne Greqi...statistika klinikore
...n.q.s. perqindja e te vetedijshmeve ka arrit kaq,bashke me te pavetedijshmit sa do jete valle?? Zot beje mire kur thote dhe Al.
Miremengjesi eliz.
E pive Kafen e pare? Hajde se po e bej une te dyten edhe per ty 
-Me ne fund, sic duket, u larguan ngricat (te pakten ketu ke une), dhe koha eshte zbutur shume.
Lum kush do te te mari ty...flm. per kafen
edhe ketej nga ne po ngrohet,neser 12-13 grade,shyqyr se ngrime
qe thu Vizioner do doja te dija gjermanisht tani,te mund te degjoja lajmet ne gjermanisht,gjithe komentet per gjithe c`ka ndodh
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Lum kush do te te mari ty...flm. per kafen
edhe ketej nga ne po ngrohet,neser 12-13 grade,shyqyr se ngrime
qe thu Vizioner do doja te dija gjermanisht tani,te mund te degjoja lajmet ne gjermanisht,gjithe komentet per gjithe c`ka ndodh
na marrte Lumi
hahaha pse thua na marte lumi ?
vullnet hic,por s`me pelqen dhe si gjuhe me thene te drejten.Po ti futesha ndonje gjuhe do ishte frengjisht,spanjisht.Pse jo gjermanisht do thuash ti? Po ja i thuhet tjetrit "ih libih ih"
KShu thuhet?
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
hahaha pse thua na marte lumi ?
vullnet hic,por s`me pelqen dhe si gjuhe me thene te drejten.Po ti futesha ndonje gjuhe do ishte frengjisht,spanjisht.Pse jo gjermanisht do thuash ti? Po ja i thuhet tjetrit "ih libih ih"KShu thuhet?
![]()

Po nuk hyre sonte on.
| Gjithsej 176 faqe: « E parë ... « 141 142 143 144 145 146 147 148 149 [150] 151 152 153 154 155 156 157 158 159 » ... E fundit » Trego 1758 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.