Forumi Horizont Gjithsej 4061 faqe: « E parë ... « 1508 1509 1510 1511 1512 1513 1514 1515 1516 [1517] 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 1526 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga kurt datë 23 Prill 2010 - 01:49:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

do you believe in luck ?

pyetje interresante kjo.
eshte e vetmja gje qe me ben te hyj ne debate me disa antar te lezetshem ktu, wether there's a surpeme power that controls the hall universe.

thjesht dua te dij nese egziston nje zot so i can tell him what what a merciless piec of shit he is as far as poker gods

kam lozur millions of hands combine online and live action, i seen it all.

ja vetem nje shembull: para disa vitesh isha ne tavolinen finale te nje touranmenti qe vendi i pare paguante rreth 100mije dollar. kjo ishte ne partypoker website back then.

mbasi kalova gjithe diten dhe duke lozur my A game mija lojtar u eliminuan dhe erdha tek finalja ku vetem 10 veta ngelen pas mija lojtaresh.

isha ne vendin e dyte me sasine a chip/size-stack. pra vetem per nje lojtar ishte mundesdia te me eliminonte nese do humbja nje dore all-in.
tani ne ket situate qe isha e dija qe nomos te lozja asnje dore do vija rreth vendit te 3-4 ku pagesa nuk ishte aq keq, minimum 30-40 mije dollar.
ish ne late piziotion aka button, pozicioni me me favor ne ket loje, dhe me ra dy asa=acesAA, dora me e mire e mundshme.
i move all in, te elimoj cdo rrezik te nje dore medioker qe te hyj lire te lozi, dhe ai lojtari qe ishte chip leader qe ishte ne big blind pa hezituar me therret doren time me dy nenta=99

le ta analizojm pak ket budallalek te pa falshem te nje idioti qe nga shanci i jashzakonshem i tij, harron dhe e quan veten lojtar te mire noshta
po te analizosh vetem dy seconda ne pozicionin e tij ajo dore duhet te hidhet ne kosh te plehrave.
se net ket rast jane shume kombinacione durash qe un mund te kem, qe ai nuk eshte me shume se 50% ne favor p'sh QJ, KJ,10 J, AQ, KQ, AJ,AK. dhe pastaj mos te analizjm rrealitetin qe une patjeter ne ket pozicion duhet patjeter te kem nje dore shume me te forte se 99, por ja qe merhumat shperblehen ne ket bote
se une jam lojtari e vetem qe mund ta demtoj ma sasine e chip-save te mij ne ket pozicion
flop comes, 2 7 J, ne ket pizicion jam shume ne favor te fitoj ket dore.
pra ne 47 letra te para, jane vetem dy letra qe mund ta ndihmojne kundershtrin tim, dy nenta. pra nje here ne 23 e gjysem raste kundershtari im do fitoje ate dore kunder meje.
nenta i vjen ne letren e fundit, dhe kundershtari im "gjenij" fiton vendin e pare pasi me eliminon mua meqe isha i dyti ne cheap leader board, dmth i vetmi rrezik serioz ndaj tij.
ai fiton vendin e pare rreth 100 mije dollar, une vendin e 10 rreth 3mije dollar.
mund te shkoj shume gjate te analizoj faktorin luck, dhe budallllekun e pafalur te kundershtarit tim me ate levizje, por ja qe ai fitoi dhe duhet te lejm rrezultatet te flasin, jo sikur te kishte halla koqe si i thojn asaj fjales

so do i belive in luck! yes. and luck factor can be soo unfair and heart breaking, but you bocome like e robot with no feelings over the years in this line of work

Gjithsej 4061 faqe: « E parë ... « 1508 1509 1510 1511 1512 1513 1514 1515 1516 [1517] 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 1526 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.