Forumi Horizont Gjithsej 313 faqe: « E parë ... « 145 146 147 148 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 160 161 162 163 » ... E fundit »
Trego 313 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Ekziston racizmi ne shqiperi??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8878)

Postuar nga al74 datë 16 Nëntor 2009 - 02:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Erious nuk eshte rracist, por eshte Realist, me "R" te madhe. Dhe qe thua ti, nga  bazohesh ti per erious qe e ofendon kaq rende publikisht? Ti mund te lavderosh shokun tend Jevg, por kurre te besh krahasime me nejrez qe kurre ne jeten tende s`i ke pare. Se kot mos je ti evgjit dhe tu preken interesat, Shko bjeri daulles, se vec per aheng jeni, e keni ne gjak !

Jemi rraciste, dhe sigurisht kush e ndjen veten sadopak Shqipetar do mbroje gjakun e tij.

Sa per Fajtorin,  e ka ne gjak perbuzjen per anetaret. Nuk ka lene anetar pa e ofenduar ne forum( atijt te gjithe ne i dukemi Injorante, Idjote, etj...), me kunja larg e larg, dhe ai pretendon se na prishen interesat shume se kush eshte Fajtori, turk (musliman) apo kaurr( grek) apo katolik ( Shqipetar).

Pastaj sigurisht Fajtori do fuse nje kunj, qe te" digjet" muhabeti, ndryshe nuk ecen forumi. Eh medet, ca mban kjo bote, dhe ku ne mergim pale!

ps: Ec o vella shikoni punet tuaja, ca mban familja juaj, se as ca mban lagjia s`na intereson!

Enya. pse eshte realist erius eshte per veten e tij. edhe une thejsht te verteten diktova. rracizmin e ka shprehur hapur e nuk shoh se ku qendron ofendimi.
po ja ta zeme se e kam ofenduar me krahasimin qe i bera me mikun tim , po ja ta them qe i kam zet rracistet . c'te them .

po e le erius te mbytet ne paragjykimet e tij se nuk besoj ta shpetoje njeri e aq me pak une.
per aq sa e mendoj une personalisht eshte e vertete qe ka rracizem ne Shqiperi dhe eshte per te ardhur keq. shiko une nuk e shoh kete rracizem ndaj ngjyres se lekures me shume se theksimi i tij ndaj perkatjeve krahinore apo gjuhesore. ka shume hipokrizi ne Shqiperi madje shume me i theksuar se ai i jugut te Italise e me keqardhje meqenese i kam provuar edhe mbi lekuren tim te gjitha llojet e paragjykimeve i kam hedhur keto te fundit pas kraheve me te vetmin koment : te gjoret ju sa te varfer jeni!

ricitoj ketu Nene Terezen : Nuk mund te dua ke nuk njoh!

ketu me poshte sjell pergjigjen e Einstein ku ne nje pike kufiri e pyesin se ciles rrace i perkiste : Une jam rrace humane.

ps. nuk mohoj qe jam pak jevg apo gabel ne shpirt. biles shpesh jam edhe disi ziliqar per thjeshtesine e tyre ne te jetuaren e jetes.

Gjithsej 313 faqe: « E parë ... « 145 146 147 148 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 160 161 162 163 » ... E fundit »
Trego 313 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.