| Forumi Horizont | Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 145 146 147 148 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 160 161 162 163 » ... E fundit » Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- "BAR TIRONA" per te gjithe... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12977)
Citim:
Po citoj ato që tha njeni
hajt se po e marrim edhe ka nji tjeter meqe qeras ti.....................

Citim:
hajt se po e marrim edhe ka nji tjeter meqe qeras ti.....................

...

sexi po ku jeni gjanem se paskeni humbur te gjith...............u pa puna po baj vet sherbim ktu.........ishalla vjen ndonje njeri e te fitoj dhe un nei bakshish te vogel...................:p :p :p
Citim:
sexi po ku jeni gjanem se paskeni humbur te gjith...............u pa puna po baj vet sherbim ktu.........ishalla vjen ndonje njeri e te fitoj dhe un nei bakshish te vogel...................:p :p :p
Tani beni vetesherbim e rrini si ne lokalin tuaj...

Mer dhe na i gjo per vete,dhe Ylli kur te vij le te pi çte doje nga ana ime... 
po ta sjell tani lengun e pjeshkes............unper vete po mar kafe dhe nje teke...............ylli kur te vi po i them se te ka lan dicka te pagume nje goc e cila shpejt do behet mami..............
Citim:
po ta sjell tani lengun e pjeshkes............unper vete po mar kafe dhe nje teke...............ylli kur te vi po i them se te ka lan dicka te pagume nje goc e cila shpejt do behet mami..............

Ku e kam ate Yllin se ka humb fare ai...Hajde duku nga i here knej thuaj se kena kohe pa bo dhe muhabet...

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
Ku e kam ate Yllin se ka humb fare ai...Hajde duku nga i here knej thuaj se kena kohe pa bo dhe muhabet...
Une po mar nje çaj me limon...
Merni çte doni dhe ju shoke e shoqe...![]()
![]()
![]()
Citim:
ylli ka hup krejt..........dhe un kam ca koh pa e taku..........e ka myt puna me duket...............un nje makiato po mar se kam pi shum sot................:p :p :p
o njeni na blej nja 2 kokrra limoni se po marrim me pi smirnoff........................
Citim:
Po citoj ato që tha ylli pa han
ej po me leni rehat se me myti lemza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
qa ka me pi sante se me sa po shoh paska marru konjaku i tiranes![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o njeni na blej nja 2 kokrra limoni se po marrim me pi smirnoff........................

Citim:
lale konjak ka sa te duash..............po ka te drejt sexi qe thot qe ylli ka ra ne lek.............e me qe po bie muhabeti ku dal une kshu tu shku e tu ble limona........:p :p![]()
| Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 145 146 147 148 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 160 161 162 163 » ... E fundit » Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.