Forumi Horizont Gjithsej 290 faqe: « E parë ... « 145 146 147 148 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 160 161 162 163 » ... E fundit »
Trego 2896 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- ** Pershendetje me kenge ** (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16895)

Postuar nga Eria datë 18 Shkurt 2010 - 02:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Qyyyy Bionde, ca lendimi ofendimi. Po beja shaka.

Eria, mire tani? Ta gezosh.

Ja me ne fund mund te me thuash ne emer

Postuar nga kurt datë 18 Shkurt 2010 - 02:29:

kam memory/kujtese te seleksonuar me duket
me kujtohet pershendetja e pare ne ket forum qe i kam bere tulipanit me ket kengen carabian queen, ne anen tjeter harroj emrat e disa njerzve qe i njoh tash 10 vjet, true story

per tulipanin, brisin, amor

Postuar nga Roi datë 18 Shkurt 2010 - 02:39:

Po qe beri mire Kurti me keto pershendetjet... na kujtoi persona qe s'po frekuentojne me forumin e qe temat e muzikes i kishin disi pike te dobet

Me nje kenge me nje titull te ngjashem te asaj me siper,pershendes Tulipanin dhe Brisin duke shpresuar ti shihja cik me shpesh ketej !!

Enya - Caribbean Blue

Postuar nga Roi datë 18 Shkurt 2010 - 02:49:

Re: radiohead - sulk

Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Per Cecilushen !

P.S: Edhe per Roi-n,meqe shfaq ende mllef shkak-kerkues :p :p

Kete s'e kuptova...nese dikush nuk te flet apo nuk te citon ato qe thua,s'do te thote qe shfaq e kerkon mllef...perkundrazi...

Per Cecin meqe me ka pershendetur dhe Anemonen !

Meqe jam me mendjen akoma neper oqeane e dete blu...

Hole - Malibu

Postuar nga cecilia datë 18 Shkurt 2010 - 03:31:

Richard Marx - Right Here Waiting For You

O thanks! Ja edhe nje tjeter...roi.

Postuar nga Roi datë 18 Shkurt 2010 - 03:37:

Re: Richard Marx - Right Here Waiting For You

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
O thanks! Ja edhe nje tjeter...roi.

Merci Cec
Pershendes ty dhe Angel Devil,pasi ne s'gaboj i kam nje pershendetje borxh qe s'ja kam kthyeher para ca kohesh

Aerosmith - Crazy

Postuar nga AngelDevil datë 18 Shkurt 2010 - 03:43:

Nyctalgia- Remains of a Blue Rose

grathias Roi ... kenaqesi qe kaluam kendshem sonte ketu

kjo per ty

Postuar nga Roi datë 18 Shkurt 2010 - 03:56:

Re: Nyctalgia- Remains of a Blue Rose

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
grathias Roi ... kenaqesi qe kaluam kendshem sonte ketu

Flm ty AD dhe mundohu te me mendosh cik para se te flesh

Kete kengen ma ke gjet tamam,me paske studiuar shijet me duket...kisha ca pa e degjuar....
Po te pershedes me nje tjeter qe me pelqen goxha shume nga i njejti artist,naten

Nyctalgia- Time Changed Everything

Postuar nga Syrius datë 18 Shkurt 2010 - 16:00:

Epo, kjo nuk durohet.

Kesaj i thone qe Kerrici e Pela te tallen me lepurin e ti thone "Sa mi ke veshet" !!

Nuk po vazhdoj se nuk ja vlen te ulem ne nivelin e askujt.Megjithse mundem nqs dua.
---------------------------------------------------------------------------------------

Pershendes te gjithe te dashuruarit (Me jeten, me artin apo edhe me nje tjeter)

Rod Stewart- For sentimental Reason

Postuar nga Fajtori datë 18 Shkurt 2010 - 16:53:

Paskan plas fabulat ketej.

Une di ate me zogun krahethyer qe ra nga pema. Ne fillim lopa i beri mu.in qe ta linte ngrohte, pastaj dhelpra e pastroi dhe e hengri. Morali qe na thoshin ishte: jo gjithmone kush te dhj... siper te do te keqen e kush te pastron te do te miren. Prandaj mos bej ciu ciu kot kur s'je ne maje te pemes te shikosh qellimet.

Ja dhe nje kenge per atmosfere sentimentale diskotekare.

Benny Benassi - Every Single Day

P.s. Flm per pershendetjen Cecilia, si je me fabulat. E di ate me korbin dhe ujkun ne avion?

Gjithsej 290 faqe: « E parë ... « 145 146 147 148 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 160 161 162 163 » ... E fundit »
Trego 2896 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.