Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 150 151 152 153 154 155 156 157 158 [159] 160 161 162 163 164 165 166 167 168 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga Ami- datë 21 Qershor 2007 - 13:07:

He he he.
Ja ku qenkan mshef dynjoja.

O Air Force, amon mer plak kur do vije ajo dita qe te vesh edhe fotot me mua qe te tregosh qe ka edhe vipa qe i ke shoke qe kalama

O dreqja Shkodrane po karpetin e kuq t'ia shtrosh kur ti shofesh foto te tjera qe nuk tregohen ne prani te minoreneve ... lol

Po bashke o dreqe si se beme nje foto o lal qe ta tregoja neper forume. Jo per gje po si ke qene ato dite nga forma fizike ku u keputej koka tere cunave te blloku, nuk besoj se do behesh aq e mire akoma...

Ju pershendes te gjitheve me perzemersi dhe ndonjeren e puth fort ne faqe apo ku te kete deshire.

Rrrofsh o Air Force qe na mblodhe, po publiko edhe ca nga ato fotot e tjera me adhurueset e vipave ...

ciao te gjitheve.

Postuar nga Ekstravagantja datë 21 Qershor 2007 - 21:00:

Air Force, shume simpatik.
Pershendetje nga Ekstravagantja

Postuar nga Niqua datë 23 Qershor 2007 - 02:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Ami-
He he he.
Ja ku qenkan mshef dynjoja.

O Air Force, amon mer plak kur do vije ajo dita qe te vesh edhe fotot me mua qe te tregosh qe ka edhe vipa qe i ke shoke qe kalama

O dreqja Shkodrane po karpetin e kuq t'ia shtrosh kur ti shofesh foto te tjera qe nuk tregohen ne prani te minoreneve ... lol

Po bashke o dreqe si se beme nje foto o lal qe ta tregoja neper forume. Jo per gje po si ke qene ato dite nga forma fizike ku u keputej koka tere cunave te blloku, nuk besoj se do behesh aq e mire akoma...

Ju pershendes te gjitheve me perzemersi dhe ndonjeren e puth fort ne faqe apo ku te kete deshire.

Rrrofsh o Air Force qe na mblodhe, po publiko edhe ca nga ato fotot e tjera me adhurueset e vipave ...
ciao te gjitheve.

ooooo Ami- ku je mor ftyre ku je se hyn si hajduti dhe iken me vrap..... lere se tani jam ne forme me te mire sec kam qen... kam fillu me ba pompa cdo dite... Ami- po ku ishte Air Force kur isha une andej nga ty????? uaaa hulle nje fjale te mire per shoqen tane se ala free jam dhe pse cunat kepusin koken mbas meje hahahah.....masanej ku kisha une shanc me ba foto me ty.. ti kishe policin mbas vetes 24 ore.. jo police por si xhandari te ruante... Ami- kete vere spo shkoj ne shqiperi do e le te shkoj nga tetori prehjer me ty por mos harro te na sillesh dhe Air.... e di ca po mendoj mos ashte ky AIR ai shoku jot qe vdes per KLINTONIN dhe donte qe ta takonte prej meje??? Ok zemra te puth shume dhe i miss you. BACIO

Postuar nga AIR-FORCE-ONE datë 24 Qershor 2007 - 12:05:

Pershendetje Ekstravagantja,thnx

Postuar nga Niqua datë 25 Qershor 2007 - 12:00:

Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE
Dreqe un te pres ne Itali Venezia ,po ashtu po vi nga fillimi Tetorit anej dhe e bukura un flej te Hilton Hotel...........

uaaaa sa e pash ket mesazh se mi ka marre mend Ami... force une nga tetori do jem ne shqiperi por ti mund te vish ktej dhe nismi bashke ateher hahahahah.. degjo kete rralle harroje hotel hilton, hajde ke hotel dreqja..

Postuar nga AIR-FORCE-ONE datë 25 Qershor 2007 - 17:55:

hahahahaha Hotel Dreqja.... ok me nga fillimi Tetorit takohemi te gjithe ne Tirane..........

Postuar nga Niqua datë 26 Qershor 2007 - 01:38:

Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE
hahahahaha Hotel Dreqja.... ok me nga fillimi Tetorit takohemi te gjithe ne Tirane..........

gati me keni, merrni masat mire ti me gjith Amin se jam e rrezikshme une..

Postuar nga Enya datë 26 Qershor 2007 - 01:41:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

gati me keni, merrni masat mire ti me gjith Amin se jam e rrezikshme une..

dreqe dashke me i lan djemt shtatzan` me duket
hahaahahahahhaahahahaha, e fort je

Postuar nga oliinter datë 26 Qershor 2007 - 01:41:

pritjen ne aeroportin e rinasit e realizoj une

Postuar nga Niqua datë 26 Qershor 2007 - 01:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

dreqe dashke me i lan djemt shtatzan` me duket
hahaahahahahhaahahahaha, e fort je

hahahahahaha o Enya o shtrige ku je maj se na i ke tha syte.. ky forum ska kuptim pa ty, kush ta ka inate te rrufte sjetullat se me te rru dicka tjeter se kane ate fat.... kto djemt e forumit do i la shtatzan me nga dy prejher.. me binjak..

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
pritjen ne aeroportin e rinasit e realizoj une

hahahahahahahhahaha Olii e di une se nga ty do te me bahet nje pritje si bushit.. me red karpet. me buceta karajfilash... masanej Olii une pa ty nuk leviz as me nje vend, dhe krevatin do e ndjame bashke... muahhhhhhhhhhh naqe shume e shume...

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 150 151 152 153 154 155 156 157 158 [159] 160 161 162 163 164 165 166 167 168 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.