Forumi Horizont Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)

Postuar nga AndreaPirelli datë 14 Janar 2009 - 21:30:

Vazhdon -18 edhe pse eshte mesdite ......... Kuptohet me eren shkon -25 ......... porca troia ......... .

Postuar nga ColdFire datë 14 Janar 2009 - 22:17:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
eshte dimer or lum mejku (mik dmth :p ) nuk cirret gje tani, tani cdo gje shtohet qe te te mbaje ngrohte.
Sot kam ngrire, pavaresisht se jam veshur si eskimo, kapella me vjen gjer tek vetullat, shalli deri poshte syve, ne sy syze dmth asnje pjese e fytyres nuk ishte e zbuluar e ajo era prape si brisk te vinte...brrr

Per nje moment thashe se me kishe pare ne rruge me kete pershkrimin lart....te thashe dhe dy muaj do zgjase....
I don't like winter, therefore I don't like people that like it :p

Postuar nga cupka datë 14 Janar 2009 - 22:28:

qe nuk jemi miljardere o Donike, qe keto muajt e dimrit ti kalonim duke u shellyer nen diell ne ndonje Tahiti, nga Nentori gjer ne Mars... se Pranvera e Vjeshta nuk jane gjekundi me te bukur se New Yorku, pa le te pellcase Turllija nga inati

Postuar nga ColdFire datë 14 Janar 2009 - 22:35:

Citim:
qe nuk jemi miljardere o Donike, qe keto muajt e dimrit ti kalonim duke u shellyer nen diell ne ndonje Tahiti, nga Nentori gjer ne Mars... se Pranvera e Vjeshta nuk jane gjekundi me te bukur se New Yorku, pa le te pellcase Turllija nga inati

Ekzakt, ajo qe po mendoja...Tani per miliardere...s'ka shume nevoje...Caribbeans nuk eshte aq shtrenjte....mendo Santo Domingo

Postuar nga cupka datë 14 Janar 2009 - 22:39:

e mendova vjet, dhe vajta e pashe (Punta Cana) por vetem per nje jave... une them per tre kater muaj, jo nje jave sa per neps... rri aman, lerme e mo mi hidh kripe plages time me keto foto.

Postuar nga lost_soul datë 14 Janar 2009 - 22:42:

Citim:

Na lodhe me kete nju jorkun ti , sikur ta kesh mbiemrin trump. Madje edhe ai nuk i bie trumpetes kaq shume

Postuar nga ColdFire datë 14 Janar 2009 - 22:47:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Na lodhe me kete nju jorkun ti , sikur ta kesh mbiemrin trump. Madje edhe ai nuk i bie trumpetes kaq shume

Lost ah...... u pa puna do te marrim dhe ty me vehte ne Santo Domingo....Sa per NY...eh histori me vehte

Postuar nga cupka datë 14 Janar 2009 - 22:53:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Perse te lodha mo? C'te bera une ty? C'ke qe me lexon kur lodhesh nga une? Nuk kam te drejte te flas mire per vendin qe kam zgjedhur per te jetuar? Apo ke inat se jeton ne rredhina? Po plas atehere!

Te pershendes me kengen New York New York me versionin tim te preferuar nga Pavaroti.

Postuar nga cupka datë 14 Janar 2009 - 23:01:

Donika, mos komuniko me armikun.

para se te harroj: sa i bukur qe duket Central Parku nga dritarja zyres. Mezi pres pranveren t'ja shaloj bicikletes e te shetis ne Central Parkun e New Yorkut.

Postuar nga lezhjani-82 datë 14 Janar 2009 - 23:05:

Citim:
Donika, mos komuniko me armikun.

para se te harroj: sa i bukur qe duket Central Parku nga dritarja zyres. Mezi pres pranveren t'ja shaloj bicikletes e te shetis ne Central Parkun e New Yorkut.

lum si ti qe ke biciklet

Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.