Forumi Horizont Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- C'mendoni per Facebook? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16956)

Postuar nga Fajtori datë 07 Shkurt 2010 - 20:31:

Si kane ardhur punet...

Facebook, ergo sum.

Kushedi sa njerez ndihen Descartes tashme.

Postuar nga Deb* datë 07 Shkurt 2010 - 21:18:

Interesante eshte se te kerkojne ti besh add disa qe as nuk paraqiten me emrin e tyre, por nje nick. Nuk kane foto te tyren, dhe kur kerkon tu shikosh profilin e kane te bllokuar. Normal qe do lindin probleme kur ben add kot vetem sa per te shtuar numrin e ''miqve'', dhe kur nuk e di kush fshihet pas atij nicku.

P.s Turll as forumi nuk eshte imi, jo me bota.

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Shkurt 2010 - 00:02:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

P.s Turll as forumi nuk eshte imi, jo me bota.

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Shkurt 2010 - 00:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
....... nuk paraqiten me emrin e tyre, por nje nick. Nuk kane foto te tyren, dhe kur kerkon tu shikosh profilin e kane te bllokuar.

Per mua e kishe fjalen?????? ................

Postuar nga AngelDevil datë 08 Shkurt 2010 - 01:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Si kane ardhur punet...

Facebook, ergo sum.

Kushedi sa njerez ndihen Descartes tashme.

kush e di mund te kete e nga ata qe nuk thone cogito ergo sum por ego me bene habeo loool

nejse serioze tani ...

FB e perdor shume rralle dhe kam pranuar miqesi vetem personat qe i kam larg ose skam mundesi ti takoj shpesh.
Mendo ca kuptimi do kishte po ti shihja gjithe diten ne zyre ne kafe ne lagje a ku di une e ti kem e ne FB sikur do konsumoheshin e muhaetet them une

sa per fotot kam 4-5 foto te miat te fundit atje e kaq ... nuk e kam zakon te publikoj albume fotografish ne FB them qe eshte dicka personale skam pse ti ndaj me te gjithe packa se jemi miq. Me pelqen gjithmone qe dhe ne shoqeri te mbaj 1 tip distance e 1 fare privacy-je timen apo te tjetrit keshtu ecen me mire per mendimin tim.

Postuar nga Deb* datë 08 Shkurt 2010 - 03:06:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Per mua e kishe fjalen?????? ................

Nuk i dihet. Pas atij nick-u mund te fshihet gjithkush. Me cfare te fillon nick-u ty?

Postuar nga Deb* datë 08 Shkurt 2010 - 03:49:

E cuditshme. Vijne te notification ne FB mesazhe gjoja nga dikush qe se njoh fare, dhe kur klikon per te pare mesazhin del tip aplikimi dhe kerkon ta hapesh.
Juve ju vijne keshtu?

Postuar nga Glaukus datë 08 Shkurt 2010 - 03:53:

ka nji jave qe nuk punon ne rregull , ku komandat nuk e kryejne funksionin e tyre .

prandaj kontrollo here pas here komandat qe i ke dhene te ( privacy ) jote , pasi edhe mund te ken humbur ( nderruar ) opsionet qe u ke pas dhene ti ne fillim .

shum po ankohen edhe ketu .... flas nga muhabetet qe bojm me shoqnin per facebookun

Postuar nga Lela_Dr datë 08 Shkurt 2010 - 05:24:

Jane duke bere azhornimin e versionit te ri, prandaj nuk punon. Shikoni se pas pak ditesh do keni c'do gje ndryshe.....
Thojne qe ky versioni i ri qe kane bere eshte hata fare.
KIni vetem pak durim

Postuar nga Deb* datë 08 Shkurt 2010 - 05:29:

E kam vene re. I hapa burrit nje account dhe verej ndryshime te faqja e tij, ne krahasim me faqen time.

Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.