Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga BIONDIA datë 02 Tetor 2009 - 22:02:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

qe bre ktu sa parkova kerrin lool

shejtone na more ne qafe na bana pijanece ...nga qe me kerr ti nga lagja e Raxh kapurit

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 22:05:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

qe bre ktu sa parkova kerrin lool

Angel je per kafe apo ke uri, me degjo pak te lutem, te bej nje kafe deri te bhet darka, pastaj te bej nje torte te mire, doni te tjeret torte, se kam per ta porositur spcial nga embeltorja prizreni

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 22:07:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Angel je per kafe apo ke uri, me degjo pak te lutem, te bej nje kafe deri te bhet darka, pastaj te bej nje torte te mire, doni te tjeret torte, se kam per ta porositur spcial nga embeltorja prizreni

hahaaha doja fli, long, djathe sharri e 1 piskavice sot .... shif e noj prizrenali po se ke problem :p hahahaaa

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 22:08:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

shejtone na more ne qafe na bana pijanece ...nga qe me kerr ti nga lagja e Raxh kapurit

hahaha lene mos e pyt kam 1 ore ne trafik nga kryeministria deri te Tirane e Re ku kam shpine .... lagjen tamam se them se kam frike se me gjejne kollaj mi

Postuar nga Vizioner datë 02 Tetor 2009 - 22:13:

Citim:
Une jam katruvja eshte me e vogel shtama pak me e madhe mo na ngatarro dhe ti imen ....abedin lexo ...ej ste kapi dora ndonje dhurate per mua ndonje diamant hahahah

aha, pra Shtama na qenka kalamani i Katruves, apo motra e vogel?!!!

Pune dreqi kjo, hajde merre vesht tani! Njani i bie shtames e tjetri katruves!

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 22:15:

une e di qe katruve eshte ene prej druri

Postuar nga Vizioner datë 02 Tetor 2009 - 22:16:

Citim:

ta ban zemra jote si e do te mesme ma pak ...ore e di qe do em marri malli mua per ty me cin do degjoj muzik deri vone une

E di vete ti, pse pyet si e du?! Sikue e ban per here te pare:-)
Musike??!! hhhmmm, me Kriss ndigjo! Te ban Musike ai ty sa te kenaqesh ti!!! :-):-)

Hajde pra bane kafen se mbreme na le pa meze.

Shejtonia na e nxorri nga nje gote Vere! Dhe une i dhashe ca Portokalla nga te shtepise (po i pat pare) vec se duhet t'i vilte vete!

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 22:20:

shif sa te bohen kafet po shkoj te bej 1 dush une e te haj dicka se kam be greve urije kam qe dje ne dreke qe skam ngrene

degjohena me vone ciao

Postuar nga BIONDIA datë 02 Tetor 2009 - 22:22:

Po shkoj te baj darken se amorja me vrau ...se ju te lini pa pune ...eh faje, faje cme bere....

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 22:23:

Citim:
Po citoj ato që tha erious
.

jo dua te them... por une jam i gjate dhe pak me kulture.

sa genje dreqi

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.