| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)
Une kam inat se nuk po me lene kalamajte qe te dal nje sec nga shtepia, pse do kem inat thua ti?
Dhe se tani u kujtova, te me falni çuna po tema mbyllet per aresye te kercenimeve te perdorura gjate fushates se zgjedhjeve. Une per vete po i bojkotoj duke filluar nga ky moment
Mireupafshim djema, kujdes ne kthese 
o Black te lutem mos guxo ta besh ate pune. Njerez jemi, ndonje fjale me teper do e themi.
o Black kujdes ne kthes se del non tixhja me fshese te dyqani fatimes
po mire mo djema mire
ore shenjtor ,shenjtor te thencin.....po pse ore edhe proteza paskeni? me falni qe ju quajta xhaxha,por kjo qe e para qe me erdhi ne mendie....pastaj per mua keni dale si pellumba!!!!!
por perseri mend per here tjeter,jo se njerezit frikesohen, apo u frikesova une more shenjtor,por une e kisha fjalen se keto foto shihen nga te gjithe dhe midis ketyre te gjitheve ka edhe vajza ...tani he si do te donit qe vajzat te mos e hiqnin faqen,apo ta mbyllnin sapo ta shikonin dhe kete faqe ta perdornin per motrat edhe vellezerit me te vedjel????
PROTESTE
POPULL.Disa klane te caktuara me qellime keqdashese po perhapin parulla spekulluese,me qellim destabilizimin ne vend dhe ripeseritjen e zgjedhjeve.I lutem gjithe popullit te mos i lexoje keto parulla dhe te mbaj qendrim kundrejt tyre.Ne jemi vigjilente kundrejt cdo padrejtesie.
.ME respekte SHEFAT..
Moj njeriu xx me duket se te njohe une ty.
Si pellumba the qe kemi dale ne foto??
Si skiftera kemi dale, si skiftera. 
Sa per foton, cupat e tjera qe jane ne moshe na kane bere komplimenta. Ti mbaje si te duash. Ndac per ta pare, ndac per te trebur te vegjelit (ose veten ne kete rast) 
po si pellumba ju kemi, shakaxhinjte e forumit, pa juve ketu do ishte nje seriozitet i padurueshem 
tani shenjtori ti e di qe un e kam fituar lojen, por po i le te tjeret te fitojne se thone e ben me hile 
pershendetje
analistja
takohemi neser ke bari 
hahahahaahahha pellumba dhe cfare pellumbash thuaj..
E ke fitu nje gje,po se cfare nuk po e themi ne publik
...
O analiste!
ne radhe te pare faleminderit per komplimentat.
Po dihet mi lal qe ti e ke fituar, biles ke fituar dhuraten me te madhe, ne permasa e kam fjalen (e ka parasysh vete ti mo). Ku ka dhurate me te mire se ajo. 
hej ckemi ore
uu se me lodhet se lexuari nja 5 faqe te tjera ca behet ketu re te tere te interesuar se kush eshte bledumi e kush shenjtori e pik e zez skan njerzit si te kalojne kohen e merren me keta dy cuna koti dmth e kunderta.
lol....... jo jo se bej shaka po jeni grupa fare
bye
Shenjtor, me fal po nese nuk e terheq ate qe ke thene per mua , dhe Bledi gjithashtu, une kam ndermend qe te vazhdoj me shantazh( dihet mo se ça eshte politika).
Me nje fjale, qe te mos botoj fakte une te lutem terhiq ato qe ke thene per mua, ndryshe te nxorra bojen ne f ( me nje fjale tek fotografia) 
E kape mer djalkeeee 
Pershendetje nga GJ
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.