Forumi Horizont Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 »
Trego 181 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cfare ngjyre i keni syckat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5515)

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 09 Shtator 2006 - 02:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Une i kam syte te kaltra, qe ndryshojne sipas motit dhe gjendjes sime emocionale.
Por nuk e di, nuk i kam tamam tamam te kaltra, ngaqe i kam si te kaltra me pak motive blu me te erreta, me duket se mund ta quash te shkruar.

sweety.. po ti paske sy  kameleoni   (j/k)

mua ne  dark, po te mi shofesh ne foto, te kuq  me  dalin :p

Postuar nga Balerina datë 09 Shtator 2006 - 07:51:

Re: hahahahhha...............

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus

...................pershkrimi me modest i syve ........ ..............urime O Syshkruar !!!

Hahahaha
Me ke prek piken me te dobet, modestine...dhe po mendohesha ta shkruaj, mos e shkruaj, ta shkruaj, mos e shkruaj...por thashe fundja ta shkruaj, perderisa nuk po genjej, edhe temes po i pergjigjem. Ahhhhhh, me jane bere faqet kuq.
Faleminderit per komplimentin

Postuar nga Balerina datë 09 Shtator 2006 - 07:56:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

sweety.. po ti paske sy  kameleoni   (j/k)

mua ne  dark, po te mi shofesh ne foto, te kuq  me  dalin :p

Haha, degjo e kam vene re qe njerezve me sy te kalter i ndryshon ngjyra shpesh. Nuk eshte se jam vetem une, shumica nga ne ashtu jane, po ta vesh re me vemendje, do te me kuptosh.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 09 Shtator 2006 - 10:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina

Haha, degjo e kam vene re qe njerezve me sy te kalter i ndryshon ngjyra shpesh. Nuk eshte se jam vetem une, shumica nga ne ashtu jane, po ta vesh re me vemendje, do te me kuptosh.

hihihihi  se di  se kam ven re.. ti me  sa shof ne usa je kur do i shof i her ata syt  e  tu un te  shuaj kureshtjen :p    e kupton thjesht  dua ti  vrej me  vmendje sic ke  then dhe ti.. qe a do te kuptoj apo jo :p

ciao ylli

Postuar nga RIP Gibbs datë 09 Shtator 2006 - 15:32:

...

Kafe.

Postuar nga Katilesha datë 10 Shtator 2006 - 16:11:

absolutisht me all ngjyrat e kesaj bote....pak si shume te shkruar jane syckate mi....ehehehehe dhe shume pasqyrues....te thelle.....misterioze....doni me?

Postuar nga Niqua datë 10 Shtator 2006 - 17:03:

per ata se ste kan pa po,,,,,,,

Postuar nga Katilesha datë 10 Shtator 2006 - 17:08:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
per ata se ste kan pa po,,,,,,,

po te flas me shum per syckat e mi............po mamarrin per vetlevdat naqe....

Postuar nga Niqua datë 10 Shtator 2006 - 17:13:

Ja maj sthash mo fol mateper se ne ven me van vetllat po te hekim syte masanej ku ku per ne.

Postuar nga Katilesha datë 10 Shtator 2006 - 17:14:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Ja maj sthash mo fol mateper se ne ven me van vetllat po te hekim syte masanej ku ku per ne.

ku ku naqe sa e eger je.........

Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 »
Trego 181 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.