Forumi Horizont Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 »
Trego 212 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Qytete dhe Shtete (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=257)
-- Toronto,Canada (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5596)

Postuar nga AndreaPirelli datë 12 Shkurt 2011 - 01:36:

HD .... boji nje lutje ne dy kopje edhe kesaj me siper ......... mbase i prishet .......................... mendja dhe shkon edhe kjo te shohe taranton ..................... .

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 01:43:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ma fleur,
Po shaka moj po bejne si Hey,& Pirrelli

Pse i merr gjerat kaq per zemer?

Asnje s've ne dyshim qe ti ke ikur ne Toronto...por habitem si se kupton qe po bejne shaka?! nejse po keshtu e shof une!

Ceci ket shqipen e ktyre se kuptoj un..sonte i kam nervat pak te tendosura, neser do flasim pak me qarte mbase .

Postuar nga cecilia datë 12 Shkurt 2011 - 01:48:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Ceci ket shqipen e ktyre se kuptoj un..sonte i kam nervat pak te tendosura, neser do flasim pak me qarte mbase .

Po kane içik ironi, e di por asnjehere me te keq. Une i njoh te dy dhe jane shume te mire...

Postuar nga sassari datë 12 Shkurt 2011 - 01:51:

Citim:

ngajher eshte mire

merzine mos ta shprehesh ose nervat

bej nje gjiro ne ajer te paster

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 01:53:

Nuk me intereson fare kush jan, derisa s'arrijn te kuptojn ..madje mbrem isha me Tucanon mikun tim te vertet real e tham disa gjera, qe mbase as ato s'duhet ti thonim.. po pak pune prish..se fundja sdo rri ti mbush mendjen botes.

Un jetoj jeten reale, pak rendsi kan gjerat e kota.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 12 Shkurt 2011 - 01:53:

Piro.. Ku u njohe me Cecin ti dhe s'me paske thene?
Cec, aj lav ju. Do shkojme ne tara-toro-trento bashke me Bjonden?

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 01:54:

Sassari rrofsh per kshillen zakonisht dal diten naten preferoj t'jem ne shpi... + jashte isha deri tani.

Postuar nga Ashley datë 12 Shkurt 2011 - 01:57:

Citim:
Sassari rrofsh per kshillen zakonisht dal diten naten preferoj t'jem ne shpi... + jashte isha deri tani.
zemra do ikim neper mjegull te blejme kapele te kuqe

Postuar nga cecilia datë 12 Shkurt 2011 - 01:59:

Citim:
Nuk me intereson fare kush jan, derisa s'arrijn te kuptojn ..madje mbrem isha me Tucanon mikun tim te vertet real e tham disa gjera, qe mbase as ato s'duhet ti thonim.. po pak pune prish..se fundja sdo rri ti mbush mendjen botes.

Un jetoj jeten reale, pak rendsi kan gjerat e kota.

O fleur duket qarte qe nuk je mire. Me vjen vertet keq por te siguroj qe s'eshte faji i tyre...mendoj se gabimi fillon kur nuk arrijme te kuptojme gjendjen emocionale (reale) te antareve pertej ekranit...e mira do ishte ne kto raste te mos chatonim me te gjithe...

Une kur jam e merzitur dukem direkt sepse vendos nje kenge te trishtueshme & nuk flas me asnje. Te gjithe me 'lexojne' kur s'jam mire. Hajde tani mos u merzit se ktu jemi nje familje!

Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 01:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Piro.. Ku u njohe me Cecin ti dhe s'me paske thene?
Cec, aj lav ju. Do shkojme ne tara-toro-trento bashke me Bjonden?

amon me thuaj te vij ku te duash vetem ne Trento jo merr Cecin ...vendi qe urrej me shume kur detyrohem me kalu 2 jave ne dimet e 1 muaj ne vere kur kthehem nga mali behem per doktor ...se di pse familja ime shkoi atje mor zot 10 muj dimer ka ...

Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 »
Trego 212 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.