Forumi Horizont Gjithsej 53 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 525 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Cfare duan grate ?????? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=579)

Postuar nga dylan datë 13 Shkurt 2011 - 21:15:

diell te ne
eh s eharrova femrat duan diell qe te paraqesin pak pjeset e buta hahahhaah

Postuar nga sassari datë 13 Shkurt 2011 - 21:16:

keni dale aty ku me pelqen mu

mu ben lopa xhanem

kur te marrin pushtetin femrat

bota merr fund

permbyset

Postuar nga lost_soul datë 13 Shkurt 2011 - 21:18:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

vetem menyra si ti apo nje tjeter mud ta percaktoje rolin e femres mjafton qe femra te ket at si ta them inatin apo jorespektin per gjinine mashkullore

Prap, don't shoot the messenger
Une nuk percaktoj asgje, perkundrazi jam i ndjeshem ndaj seksit delikat.

Postuar nga dylan datë 13 Shkurt 2011 - 21:20:

Citim:
Po citoj ato që tha sassari
keni dale aty ku me pelqen mu

mu ben lopa xhanem

kur te marrin pushtetin femrat

bota merr fund

permbyset

Ã_

pushtetin nosha se marrin kurr ama me ju bajn si duan te pakten nje shumice malle

a mund te thuash jo sbesoj

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 13 Shkurt 2011 - 21:24:

Po krokodili si ia ben xhanem?

Postuar nga sassari datë 13 Shkurt 2011 - 21:25:

Citim:
Ã_

pushtetin nosha se marrin kurr ama me ju bajn si duan te pakten nje shumice malle

a mund te thuash jo sbesoj

po

gjejne shesh bejne pershesh

rritet lisi ne maje te malit

ben jete miza ne bythe kalit

edhe femra njelloj

Postuar nga Vizioner datë 13 Shkurt 2011 - 22:07:

Citim:

mahskulli ehste gjithmone me budall s efemra ne at kuptimin qe femrat jane shume me tinzake se meshkujt

Po ku i gjeni keto meshkuj mer aman???!!!
Zoti ju shtofti fatin femrave ....kur ka dhe meshkuj te tille! (sipas mendimit te disa femrave)

Hejde teori hajde! Hajde perkufizike hajde! Dhe, me e bukura eshte se.....hm......nejse, spo e them hic!

Postuar nga bruni22 datë 13 Shkurt 2011 - 22:38:

Kam degjuar nga njeri ... Qe femra me e zgjuar. Esht e barabart me nje mashkull budalla!
...te jet e vertet vall??

Attenzione (nuk esht mendimi in ky) ehhh

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 13 Shkurt 2011 - 22:48:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
Kam degjuar nga njeri ... Qe femra me e zgjuar. Esht e barabart me nje mashkull budalla!
...te jet e vertet vall??

Attenzione (nuk esht mendimi in ky) ehhh

Edhe une kam degjuar njeren qe thoshte qe "femrat duhet te bejne gjithcka dy here me mire se meshkujt, qe te mund te gjykohen te zonja te pakten pergjysem. Per fat te mire nuk eshte e veshtire..", po nuk desha ta besoja.. Te filloj ta besoj thua ti?

Postuar nga bruni22 datë 13 Shkurt 2011 - 23:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday

Edhe une kam degjuar njeren qe thoshte qe "femrat duhet te bejne gjithcka dy here me mire se meshkujt, qe te mund te gjykohen te zonja te pakten pergjysem. Per fat te mire nuk eshte e veshtire..", po nuk desha ta besoja.. Te filloj ta besoj thua ti?

A bohhh
Po un mendoj se si ai.. & ajo... Ja kan fut kot

Gjithsej 53 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 525 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.