Forumi Horizont Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)

Postuar nga Cindi datë 13 Shkurt 2006 - 04:26:

Sa njerez te mire kam njohur ketu ne forum. Njerez me endrra te medha dhe zemra te palimitshme. Disa jane te rinj, disa te moshuar. Disa me fat, disa pa fat. Disa te gezuar, disa te merzitur. Disa te qeshur, disa te egersuar. Seicili eshte dicka dhe sjell dicka nga vetja e vet. Duke kaluar vitet, shikoja me zili te rinjte neper trena dhe autobuza dhe behesha kurioze te dija c'thonin. Me hante brenda kureshtja dhe interesi te bisedoja me ta dhe te beja edhe une njehere si e vogel midis tyre.
Ja ketu ne forum e realizova endren time. Thank you all of you qe me pranuat.

Postuar nga ~Enigme~ datë 13 Shkurt 2006 - 04:39:

Citim:
Po citoj ato që tha football
Sa njerez te mire kam njohur ketu ne forum. Njerez me endrra te medha dhe zemra te palimitshme. Disa jane te rinj, disa te moshuar. Disa me fat, disa pa fat. Disa te gezuar, disa te merzitur. Disa te qeshur, disa te egersuar. Seicili eshte dicka dhe sjell dicka nga vetja e vet. Duke kaluar vitet, shikoja me zili te rinjte neper trena dhe autobuza dhe behesha kurioze te dija c'thonin. Me hante brenda kureshtja dhe interesi te bisedoja me ta dhe te beja edhe une njehere si e vogel midis tyre.
Ja ketu ne forum e realizova endren time. Thank you all of you qe me pranuat.

Te football Thank you qe ri midis nesh
Vitet kalojne vrapojne te ndjekin njera tjetren, akrepat levizin dhe une ashtu e mallengjyer ne boten e te kaluares mendoj dhe hesht....

Postuar nga Iyua datë 13 Shkurt 2006 - 04:48:

Enigme :)

NS Pershendetje ! Me ke munguar shume me mendimet e tua dhe shume here te kam kujtuar ! :- puthje:

Mendimet me cojne larg shume Larg .. Me cojne tek fjalet qe me kumbojne si nje zile e gjate. Kujtoj fjale shume vetem fjale .. Fjalet jane si era qe ikin dhe nuk kthehen me. Shume Mekate ka ne kte bote dhe njera nga ato ishte Dashuria ime per Ty !
, ,
, ,
, ,
A..

Postuar nga StReSi_DhE_BiZnEsI datë 13 Shkurt 2006 - 05:02:

:(:(

Mendimet e tanishme jan mendime qe me zhysin ne nje bote depresive kur mbizoteron ferri dhe nuk shkeputem dot nga ai vend me ndjek si hije nga mbrapa nje gje e cuditshme.Mundohem ti krijoj vetes iluzione te bukura per jeten duke nderthurur imagjinaten me fantazin dhe ta fus ne punim per jeten reale me ate njeri qe e dua me shpirt dhe qe e kam larg.Me mungon....

Postuar nga NS-6 datë 13 Shkurt 2006 - 05:17:

ndonjehere duhet te ndalemi...rrembehemi shume nga jeta e perditshme...na duhet te ndalojme...te marrim fryme...te hapim syte edhe nje here rreth e qark dhe te marrim vesh se ne cfare bote po jetojme...shpesh e harrojme kete gje!endrra qe na ikin,dhe ne nuk ndalemi duke i ndjekur...dhe prap nuk dorezohemi megjithse e dime qe ndonjehere jane te paarritshme...

Postuar nga Iyua datë 13 Shkurt 2006 - 05:43:

Post E drejte NS

Nje perde e zeze me mbuloi fytyren me bllokoi shikimin per shume kohe. Papritmas u ngrita si nje zog e plagosur mes loteve qe me shkonin neper sy. Kujtova shume gjera....... kujtova fjalet boshe qe tani ska me kthim.

Postuar nga diabolic datë 13 Shkurt 2006 - 07:01:

Mendimi im i castit eshte qe dua tja bej vetes bam , ose me sakte te pres damaret me qepshe... Pastaj them lere lere se jam cun i vetem edhe i duhem familjes. Kurse nje mendim tjeter qe me vjen ne mendje por ky eshte serioz , eshte qe lash lesht duke dhene e mos marre asgje nga te tjeret...boll u lodha.

Postuar nga ~Enigme~ datë 13 Shkurt 2006 - 09:01:

.............Si nje oqean i trazuar nga stuhia e rembyeshme qe ka nisur.....
Dhe ja ashtu dallget ndjekin njera tjetren te rembyera te acaruara sikur duan ti shmangen te vertetes perplasen ne bregun
Kalaja madheshtore e ndertuar nga nje engjel i vogel atje e pafajshme e ulur e qete ne rere me dockat e saj te vogla ku prekte reren e lagur dhe ja dallget afrohen ashtu xheloze dhe te ashpra hapin krahet grabisin kalane dhe largohen pa meshire....

Postuar nga Iyua datë 13 Shkurt 2006 - 09:23:

Enigme me bere ti mbush syte me Lot !

Beje zemren gure njehere e mire edhe pse nuk do ta besh .... Mos kthe koken mbrapsh Zogu qe ciceron shko fluturo mes reve, gjej folene qe te ka munguar prej kohesh.....

Postuar nga StReSi_DhE_BiZnEsI datë 13 Shkurt 2006 - 17:52:

:((

Mendimet e mia ne keto momente me cojne ne ato mendime qe me mundonin gjith naten duke ue ndjere i vendosem per ate vendim qe kam marre ne lidhje personale dhe nuk do kthehem kurre mbrapsh.Ka njerez te keqij ne kete toke qe hiqen sikur te duan por te vrasin me shume brenda ne shpirt dhe te gerryejne si puna e atij kermillit traret e shpise dhe me sa shikoj eshte me e vuajtshme se ajo bumje qe bie per nje here.Sme intereson ca ka ndodh dhe nuk me intereson me njeri ne kete bote pervecse njerzve te mi te shpise Bye dhe forumi se sme intereson shume forumi per rob qe hiqen fallco ne mendimet e tyre

Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.