Forumi Horizont Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8743)

Postuar nga amoxil datë 31 Korrik 2005 - 17:11:

Më duket se është ëmbëlsirë.

Postuar nga Iyua datë 01 Gusht 2005 - 03:26:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Evisa e di që skushton shumë postimi por është puna e mallit. E kam trahana shqipërie ene ka shumë vler për mu.

Uaaaaaaaa amoxil po ne Shqiptaret shquhemi per zemerbardhsi po ti sqenke zemerbardhe s'dashke ta ndake ate trahanane qe ke me popullin
Nejse te bofte mire dhe shijoje trahanane se te provova zemren se nuk dua

Postuar nga geranium datë 01 Gusht 2005 - 14:15:

per ju te gjithe...

Tani , me ju thene te drejten, une kam ngrene por nuk e di mire si behet.Eshte nje specialitet nga jugu ( me duket nga gjirokastra)qe pregatitet me grure te shtypur dhe me qumesht dhe me pas e thajne ne diell dhe e konservojne per dimer .Pregatitet njesoj si trahanaja ,dhe zakonisht eshte per ne mengjes.Per ata qe nuk i hane embelsirat , te jene te qete se eshte me kripe dhe jo me sheqer.
Ju befte mire te gjitheve.!

Postuar nga Iyua datë 01 Gusht 2005 - 18:46:

haahahahhaha geranium

Sqarim i mire ky qe dhe se na u tremben cunat kishin frike nga sheqeri.
Tani u sqaruat cuna pervishni menget dhe futjuni punes
Mirulexofshim ~Evisa~

Postuar nga Hektori datë 01 Gusht 2005 - 18:54:

Me ka marre malli per hashure, po ku gjen grure ketu.

Postuar nga Lela_Dr datë 01 Gusht 2005 - 20:59:

Ashure

Edhe une vdes per Ashure, eshte shume e mire, dhe mbas shume viteve ketu ku jetoj une gjetem grure....Ne ITALI quhet Grano turco

Postuar nga halfgang datë 01 Gusht 2005 - 21:15:

Re: per ju te gjithe...

Citim:
Po citoj ato që tha geranium
Tani , me ju thene te drejten, une kam ngrene por nuk e di mire si behet.Eshte nje specialitet nga jugu ( me duket nga gjirokastra)qe pregatitet me grure te shtypur dhe me qumesht dhe me pas e thajne ne diell dhe e konservojne per dimer .Pregatitet njesoj si trahanaja ,dhe zakonisht eshte per ne mengjes.Per ata qe nuk i hane embelsirat , te jene te qete se eshte me kripe dhe jo me sheqer.
Ju befte mire te gjitheve.!

ffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu me ne fund nuk qenka embelsire....
por receten nuk ma dhe te sakte, apo ke ndermend te me lesh nja dy dite me menge te perveshura???

Postuar nga halfgang datë 01 Gusht 2005 - 21:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Hektori
Me ka marre malli per hashure, po ku gjen grure ketu.

HEKTOR grure ka sa te duash kudo...
po te vesh atje ku ka shume pellumba shesin dhe grure....
atje gjeta dhe une kur me vajti mendja per ashure...
pershendetje...

Postuar nga halfgang datë 02 Gusht 2005 - 01:07:

me lini rehat tani , se mu kujtua gjella me e preferuar qe kisha une ne shqiperi...
emri i saj eshte TE MBUSHURA....
ah leng po me con goja... do ha pc tani... po nuk shkruajta nja dy dite une besojeni se e kam ngrene...

Postuar nga Iyua datë 02 Gusht 2005 - 06:06:

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
me lini rehat tani , se mu kujtua gjella me e preferuar qe kisha une ne shqiperi...
emri i saj eshte TE MBUSHURA....
ah leng po me con goja... do ha pc tani... po nuk shkruajta nja dy dite une besojeni se e kam ngrene...

ahahahah Neri te mbushura . Te mbushura me cfare ka emer gjella apo kaq eshte Te Mbushura Mbaroje fjaline se po pres un
Pacim ~Evisa~

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.