| Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Mendo sikur te isha ne .....a.d.e.l.s.s.i.
Citim:
Po citoj ato që tha leopardi
Mendo sikur te isha ne .....a.d.e.l.s.s.i.
Mendo sikur une te ish na nje vend tjeter, psh ne Angli...
mendo sikur te mos isha fare.........zoti do kishte nje hall me pak........
Citim:
Po citoj ato që tha bucimakja
mendo sikur te mos isha fare.........zoti do kishte nje hall me pak........

Mendo sikur njerezit dhe gjerat qe dua te mos shkaterroheshin nga pesha e dashurise...
Mendo sikur e gjithe bota eshte e jotja....sikur je vetem ti...ai qe do dhe askush tjeter.....mendo keshtu dhe do dish te dashurosh sic di vetem ti....do te dish te falesh dashuri pa pengesa....do te dish te jepesh pa pendime..........do te dish te besh gjithcka pa vrarje ndergjegjeje...........
Mendo sikur dashuria eshte nje ndjenje qe lind vertikalisht dhe perfundon horizontalisht!
mendo sikur mos te ma kishin vene ket date provimi m 17 do kisha shkuar ne shqiperi dhe do isha kenaqur shum....ce do duhet te rri te studij ktu uuuuuuuufffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaa
mendo sikur dashuria te ishte me telekomande......
dhe une qe do mbaja takuar vetem butonin " repeat "
Citim:
mendo sikur dashuria te ishte me telekomande......
Citim:
Po citoj ato që tha zemer_mbyllura
Pse, moj bucimake? Nqs kerkon te nderrosh kanal, mund ta besh edhe pa telekomande...
Mendo pastaj sikur te te prishej telekomanda, apo t'i mbaronin baterite...

Mendo sikur entuziazmi mos ekzistonte asgje s'do te ishte realizuar!
Citim:
ehhh se kisha per vete por qe njerzit te mos dashuroheshin me personat e gabuar e kihsa fjalen......sikur ti mbaronin baterite do ishte mire sepse do qendronte vetem ne nje vend....![]()
Mendo sikur te mos mos te me caje derrasat sa here qe me sheh.
Sikur te mos fusje hunden ne lidhjen time dhe te jetoje fejesen tende qe aq shume e deshe.
Mendo sikur dhe mua mos te me vinte ndot kur te shoh dhe i them vetes si kam arritur te bie ne dashuri me ty dikur.
Mendo sikur...
mendo sikur ti te mos ishe ai qe je...
Citim:
Po citoj ato që tha zemer_mbyllura
mendo sikur ti te mos ishe ai qe je...

Mendo sikur cdo nate qe mbyll syte imazhi yt te mos me dilte si "fantazme kujtimesh" dhe te mos me bente te ndihem me keq sec ndihem kur nata vjen cdo here me trishtimin e saj te zakonshem.........
Mendo sikur shpirtin tim te mos e lagte shiu i sotem. Mendo sikur streha e vetme per te cilen kam nevoje je ti...
...u urrej shiun kur bie...(elita 5)
mendo sikur endrra qe pashe mbreme me ty te behj realitet, nuk e di ty a do te behj qejfi por mua ta siguoj qe po dhe shum biles...ka kaq kohe qe pres vetem nje gjest tendin ....a thua me te vertet si ke kuptuar ndjenjat e mia apo ben sikur nuk i kupton....sa me intrigon kjo gje e jotja......maaaaah
Mendo sikur te isha ne gjume tani.
Mendo te tregohesha cike me e rrepte me veten.
Mendo sikur te ishte fundi i qershorit tani 
mendo sikur...une-Ai dhe ti-Ajo sa e dhimbshme do te ishte...
me mire mos e mendo fare...
Mendo sikur ta kisha lexuar mesazhin tend ne kohe...tani do dije qe Roma humbi kunder Manchester_it 1-7
.....hahahaha sa keq me vjen!
Mendo sikur te shkosh te flesh sonte si te gjitha netet, dhe kur te zgjohesh ne mengjes ta kuptosh qe 5 vjetet e fundit te jetes tende kane qene vetem nje enderr, dhe tani ke mundesi ta besh cdo gje nga e para...
MENDO SIKUR........................te mos u lodheshe duke u menduar
Mendo sikur te ishim ne nje ishull larg nga routine e perditshme duke pire pijen tone te preferuar!
Mendo sikur...mendo sikur...nuk dua qe...eh cfare te them me i tashe te gjitha. Mos mendo me mire asgje.
Mendo sa here te kam pasur prane, dhe s'te thoja fjalet magjike duke te shikuar ne sy
mendo sikur...
mendo sikurt njerzit te ishin te kendshem me njeri tjetrin.....sa te qeshur ata do te ishin........
Mendo sikur ate dite te mos me kishe falur qendrim indiferent,sot indiferentja do te isha une...
Mendo sikur te me jepje mundesine te te flisja ne sy!!!
Mendo sikur une te isha me pak kokeforte dhe me pak e nxituar...
...tani do flije i qete shpirti im!
Nuk dua te jem loti yt...
MENDO SIKUR?
Mendo sikur bota te ishte perfekte pa( lote dhe dhimbje) do na ngelnin dhembet jashte tere jetes.... sa shemtuar!!!.... Loti dhe dhimbja na tregojne se jetojme,ndjejme,dashurojme... mbas shiut ghithmone vjen diell qe te ngroh aq me teper se me pare.
mendo sikur.....je tu ja fut kot me duket!!!!!!!
mendo sikur...............................te kisha nja 2 mij euro tani , sa i kenaqur do isha.........................................
Mendo sikur sonte te isha gjetkë... pse jo, edhe ne Londer... nuk do ishte keq apo jo?...
mendo sikur te mund te kisha ato dokumentat e qelbura....sdo isha e detyruar te rrija vetem,mbyllur ketu ku jam.....
mendo sikur te kishe ja nje muaj rrjesht vetem me te djela :p ...
Mendo sikur te isha.....Asgje!
Mendo sikur te isha me shume se kjo qe jam....
mendo sikur te ishim si me pare
Citim:
Po citoj ato që tha GENTI_the_KING
mendo sikur...............................te kisha nja 2 mij euro tani , sa i kenaqur do isha.........................................

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
Mendo sikur te ti jepja une ato 2 mij €...kushedi sa i lumtur do ishe...![]()
![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Tigerblue
Mendo sikur ti merrja une ato leke para se t'ja jepje atij cfare do ndodhte![]()

Mendo sikur per pak te mos mendoja per te ardhmen....sa e lire do te ndihesha...
Mendo sikur te arrija te kuptoja vlerat e gjerave kur i kam...
mendo sikur neser eshte 1 Maj (atehere nuk ke gabuar) :p :p :p
Mendo sikur sot te mos binte shi.. do t'ia kishim kaluar me mire
| Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.