| Forumi Horizont | Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)
Po ki Peshtimi ku iku gjanem?!
- nga nji dopio xhek dhe redbull te gjith antareve online
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
![]()
![]()
- nga nji dopio xhek dhe redbull te gjith antareve online
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Po ki Peshtimi c'u be xhanem?
Po feston si gabelt, i zgjat me dite e jave dyzeni atijt. U martua Peshtua, kaq e pat rreziku,![]()
![]()
Peshtua ka marre pjese thone ne ato aktet e quditshme qe ndodhen kohet e fundit andej ketej neper boten e ngaterruar te orientit. Kishte qene me nje gazetar, thane, ate qe i prene koken, por ky kishte shpetuar permrekulli, fale disa barnave qudiverese qe i kishte dhene Brisi, fshehur kriesise.
Une ja po rri be djelle. Koken te mbuluar me shami te lagur dhe shiqoj keto bithezezat qe kalojne andej ketej.
Dua t'i gjej nje nuse Turrlit, po siq duken bathet, veshtire e kam.
Citim:
Po citoj ato që tha Ferré$
Ti e zhduke nga faqja e Netit Peshton!!!!
![]()
![]()
![]()
, paskan fillu burrat me i rrah grate me tenxhere kto koht moderrne te Fajes,
![]()
![]()
pusho he dreq se me mbyte me tan at kazan enesh turinjve,
![]()
![]()
![]()
Mirese erdhe se bash FERRE na je ba, sa mir po e din vec,![]()
e moret vesh me te fundit Peshtoja paska perfundu ne burg kishte be masaker para se ta arrestonin :p 
The King is dead???? Long live to the King .....

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
e moret vesh me te fundit Peshtoja paska perfundu ne burg kishte be masaker para se ta arrestonin :p![]()
Citim:
Tenxhere qenkan ato mut....une i dija si pune cekanesh...ne fakt duhet te jene kacarola se jane me bisht...
Ferrë do te te behem deri sa te martohesh me mua!!!Muahhhhh!!!

Citim:
Ti transeksual po qe se i afrohesh Enyas ke pune me mua...prandaj beji hesapet mire....

Citim:
Ku ishte kjo me? Llafe jane. Ai ishte tek talebanet.

ne ket mejhone japin ndonje gote raki rrushi qe te jet e zime me kasan bakri e te jete 20 ° ....qe te dehem une te bahem tape e te harroj cdo gje ....angjel nele tu bo gili vili me glaukus ne cecila me cedrusin mo na lini vetem...
vallai na ka humb prunari me duket se e kane fut ne burg per evazion fiskal :p .... a tja senkuenstrojme mejhonen e bejme party vetem per femrat sonte he si thu
Citim:
vallai na ka humb prunari me duket se e kane fut ne burg per evazion fiskal :p .... a tja senkuenstrojme mejhonen e bejme party vetem per femrat sonte he si thu
Citim:
![]()
![]()
pronari osht me pushime , plus se ci kan dal ca prona dhe po merret me dokumentat , po ti mi ki merak , se jom vet edhe ne banak , edhe DJ , edhe ...............
ja mi Bionde e shef skam faj une srri dot pa mua ky djale :p
hajde Glak na nxjerr me pi e na ve aheng sot se plumbi me plumb del thote populli yne qeftelli 
ah se keto theniet e popullit na moren ne qafe ...anej nga anet e mia thuhej kur isha pa martuar " 2 zemra e nje kacolle" ne une e varfera i besova ...imen 2 zemra e sna del pallati 3 katesh ...hajt angjel nje gote per qefin tone.
hajd pime nga 1 birre se gje tjeter spaska ketej.... hajd gezuar e placin ata qe na kane inat e rrofshin ata qe na duan te miren .... kam fol si gjyshja ime moooo hahahaa :p

kush su bon qefin jeve - e vraft perenia , osht i juji i gjith banaku , lokali edhe un
:p
kush nuk do donte te rrinte afer teje Einxhell
qyqa cuno mos me thirr me mbiemer me thuj shkurt shejtone e ne rregull jena :p
icik aheng na ve Glak se shume qetesi po duket po na ze gjumi ne banak mo
qo ishte ajo birra me kripe moj ????....po une sot dua nje ark si kjo e sme ben gjo...e di ti shejtone qe kur jem e deme car ka barku i thote bardhaku ...kshu thote im ate ...
si eshte ajo kenge;
jam dej me raki o sarhosh oi,
jam dej me konjak ....si maj mend llafet
hahahaaaa po po e di prandaj dehem kur jam vetem une looool
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/KwjQXWUqes0&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/KwjQXWUqes0&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
- ti Einxhell mos pi shume
se heren e fundit qe pime bashke .....................
sssssssssssssssssssssssssssssssssssopa ...gla do hudhesh ndonje lek ti apo kercej kot une ....
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cPJ9eptOcuk&hl=it&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cPJ9eptOcuk&hl=it&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Citim:
- ti Einxhell mos pi shume
![]()
se heren e fundit qe pime bashke .....................

c lek moj mi kane gri paret katnaret e bregut.... me shkuan pushimet ket vit sikur shkova ne Spanje e jo ne Shqiperi
Citim:
c lek moj mi kane gri paret katnaret e bregut.... me shkuan pushimet ket vit sikur shkova ne Spanje e jo ne Shqiperi

Citim:
mos e vrit menien se ka lali jot
oooooooooo se mos thu se po ti them kto llafe pishem
hajd se kur je pishem thu te verteten pra mo 
hajd e noj got e ne gjume se kaq e pata une me zuni me duket :p
Citim:
![]()
mos e vrit menien se ka lali jot
oooooooooo se mos thu se po ti them kto llafe pishem
vdekt banakieri per ju ishalla:p
Citim:
hajd se kur je pishem thu te verteten pra mo
hajd e noj got e ne gjume se kaq e pata une me zuni me duket :p
ta boj gati krevatin une ??
po mundsisht me co e hopa se vetem per gjume me ke tani per asigjo tjeter 
Citim:
po mundsisht me co e hopa se vetem per gjume me ke tani per asigjo tjeter![]()
hopa te man lali ty , vetem ne ajer ihihihi ................ pastaj ate punen e gjumit ... e bisedojm rruges
Citim:
po rehopa te man lali ty , vetem ne ajer ihihihi ................ pastaj ate punen e gjumit ... e bisedojm rruges
shttttttttttttt mos me zgjo

ika une grupi se mu mbyllen syte.... naten Glak e Bionde :kiss
- naten Einxhell
Citim:
- naten Einxhell

Citim:
Une nuk thashe gje.![]()
Po te pyesim Enyan me mire![]()
Ty Cedrus te kam si zemer, me mplekset muhabeti me ty. Me kujton Bleten time, qe me la shendene. Vec ta kishe njojtur ti, sa e ambela ish.
Pa per Ferren e kam yll bote, ngado qe shkon ma shndrin at vend. Ndaj e puth dreqin, mos ma rrembejn dhe ne forum, se kto femnat e sotme ca nuk bajn, magji sexuale bajn bilesedhe burrin ta marrin nga mejhanja.
![]()
![]()
![]()
Hajde per shendetin e tim shoq, Ferres.me fund o Cedrus, mos me ban hile. :p:p
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Ty Cedrus te kam si zemer, me mplekset muhabeti me ty. Me kujton Bleten time, qe me la shendene. Vec ta kishe njojtur ti, sa e ambela ish.
Pa per Ferren e kam yll bote, ngado qe shkon ma shndrin at vend. Ndaj e puth dreqin, mos ma rrembejn dhe ne forum, se kto femnat e sotme ca nuk bajn, magji sexuale bajn bilesedhe burrin ta marrin nga mejhanja.
![]()
![]()
![]()
Hajde per shendetin e tim shoq, Ferres.me fund o Cedrus, mos me ban hile. :p:p

Le ta them rreth e rrotull, pa e nxjerr njerken,![]()
![]()
![]()
E ke vu re kte AngelDevil, si ja ka knu "filxhanin"Glaukusit? Jo po ta dish vec. S`po len gerrm alfabetit kinez pa ja knu, e ti mbete naive tan jeten tande. Coju he zan malit prej gjumit, boll fjete , ty te shitofte barishtja ermire.![]()
![]()
he pra he edhe ti e vure re :p
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Le ta them rreth e rrotull, pa e nxjerr njerken,![]()
![]()
![]()
E ke vu re kte AngelDevil, si ja ka knu "filxhanin"Glaukusit?
- aq kollaj lexohet filxhani im ????? sikur te ishte me te vertet ashtu .............
Mire te me behet.
Mos u ul me te paudhet me tha mami. Une prape. Glaku te fut duret e dija se me kishte thene XXXXX po nuk e besova.
Citim:
Mire te me behet.
Mos u ul me te paudhet me tha mami. Une prape. Glaku te fut duret e dija se me kishte thene XXXXX po nuk e besova.
He maj sa e keqe bahesh ti Cedrus, shife Glakun se ku i ka durt, e mos e akuzo kot. Kujdes prej Angel ti, se ajo njifet si masazhatore e mire,ps: Angel, ku me e marr ate rrisk me te pas kunate,![]()
![]()
ta perdredh damarin e qafes krejt,
![]()
![]()
![]()

- mejhonia bosh ..... ( shefi o tu ndrru letrat ) se e gjemonin kta te Tatimeve , keshtu qe jom vet ali e kadi
sa te shijon nganjiher vetmia
glak ste shoqroj dot ne tavoline me ket ligjin e ri, do na njesin ndoj pusullu kot, po merre nje pije nga une.
po ulem na tavolina qeter une, na anxhela 
me fund per shendetetin e pronarit ene tonin
- kaq tap t'jem un ?!
- gezuar ...... hahahahaa kshu nga distanca , nga tavolina n'tavolin doja me than .
sonte ofron lokali Mono ( se me t'than monshehi ) do filloj edhe vet me dyshu
sje tap po shishe plot
te dija djale xhentil pseshpenzo lokalin? ![]()
ene emrin e kam monsheriff e jo monshehi
si thu ja thona me nje vere fragolash sonte? ![]()
o Mon Sherife ja thona si tedush
po ajo vera e fragolave m'jep ide te cuditshme ntru mua , dhe gati o Cedrusi me hap t'thaet'theme
edhe ti bo icik tualet ( ndrro avatar ) .... mshijo vena ma shum jo per gjo
| Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.