| Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
FUCK THE BLUES
me dukesh pak me nerva sot, por mund te jem gabim! :p
keni ndjere ndonjehere nevojen e ikjes, te zhdukjes, te largimit pa infinit dhe pa objectiv, larg te gjitheve.
ja keshtu ndihem une sot
dua te zhdukem dhe te largohem, po se ku as vete nuk e di
Citim:
Po citoj ato që tha turll
FUCK THE BLUES
i jep shije nje mbasdite te bukur si kjo duke shikuar ndeshje te forta futbolli...
liverpool kicking ass!
merzit po shkoj te baj nje kamomil qe te me qetesoi nervat ....
Seba ............ :00@@ :00@@ :00@@
Mendimet qe krijohen ne cast shtypen nen thembrat e mendimeve pasuese. Si gjurmet e kembeve te zbathura ne reren e lagur...
Ndonjehere e lejon veteveten te largohet e te lere pas endrrat edhe esencen tende si njeri, edhe eshte kaq e veshtire ti rikthehesh vetes serish. Fundja mendimet te shtypin edhe ty me thembrat e tyre edhe ...,edhe....
...nuk e di, e humba vazhdimesine e mendimit fillestar...
Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
[B
...nuk e di, e humba vazhdimesine e mendimit fillestar...[/B]

Te bukura..., hmm, nuk e di sa te bukura ishin ato qe shkruajta... ama e di qe ishin te verteta. Ndonjehere mendoj se e verteta sado e hidhur, sado te te lendoj ne fund te fundit mbetet e bukur per faktin e thjesht se te cliron nga nje realitet i mirazhd..., nga skllaveria e iliuzioneve. Edhe pse aftesine per ta mberthyher lirin nga supet nuk ta jep e verteta. E verteta te hap nje shteg, shpirti te shtyn ta ndermarresh... Hmmm, serish me hapa une, mos duhet te vete gjekundi?
Supersticioze? Ndonjehere! 
Pershendetje Donika Arianiti! 
Mire se erdhe e dashur. I miss U

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Mire se erdhe e dashur. I miss U
![]()
Jo jo me komshien tende. :p
E verteta, dhe pse e hidhur, eshte e vetmja qe adhuroj...
ne kete bote te mbushur me hipokrizi, iluzione boshe, imazhe te sajuara dhe te ngulitura thelle ne trurin e njerzve te depresuar qe mundohen me c'do kusht te te mohojne dhe ty nje shpirti te lire optimizmin, shpresen se neser eshte nje dite tjeter, nje dite e re qe ti je me fat qe e jeton...
Hapat qe kerkon te hedhesh...mos ngurro..hidhi...instikti yne eshte i forte dhe ka te drejte....nuk te le asnjehere te humbasesh udhen...me te shumten e rasteve 
Citim:
Jo jo me komshien tende. :p

Hidh hapa, duke llafosur dmth "caprashit" sipas pellazgjishtes.
Etimologjia e fjales eshte cap ose hap dhe tjetra duhet te jete prashit. Duket sikur nuk kane lidhje po kane shume, prandaj del edhe fjala e bukur pellazgjishte cap-prashit ose caprashit per shkurt.

Porca troia ............ s'e di pse kam parandjenje qe merdat do kalojne sot ................... shit ......... .
Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
E verteta, dhe pse e hidhur, eshte e vetmja qe adhuroj...
ne kete bote te mbushur me hipokrizi, iluzione boshe, imazhe te sajuara dhe te ngulitura thelle ne trurin e njerzve te depresuar qe mundohen me c'do kusht te te mohojne dhe ty nje shpirti te lire optimizmin, shpresen se neser eshte nje dite tjeter, nje dite e re qe ti je me fat qe e jeton...
Hapat qe kerkon te hedhesh...mos ngurro..hidhi...instikti yne eshte i forte dhe ka te drejte....nuk te le asnjehere te humbasesh udhen...me te shumten e rasteve![]()
Citim:
Porca troia ............ s'e di pse kam parandjenje qe merdat do kalojne sot ................... shit ......... .
sa e kenaqur jam interi po ha 2 gola .....
Citim:
Po citoj ato që tha ira_885
Tani me vure dhe mua ne mendime.........

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
sa e kenaqur jam interi po ha 2 gola .....
Ufffffffff .............. that was close ................. .
Naaahhhh boll durova .........
inter merda
Citim:

Citim:
inter merda

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Hahahhahha![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Nuk eshte mire te tallesh me fatkeqesite e te tjereve
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Fatkeqesine e kujt??

Citim:
Te ekipit qe humbet? Pse kot paske qeshur ti motra?![]()
...pikerisht per ate fatkeqesi..
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Jo vllai kam qeshur me vend......pikerisht per ate fatkeqesi..

Perpiqem 
Ja mbarova dhe theme # 4. Te ik truni me gjithe kto shkrime, megjithse me pelqejn me shume reflections. Per cudi as gjume nuk kam me, edhe pse ora eshte 12:17 e nates. Me duhet te studjoj akoma per neser. C`te besh?!
qeqtesi e madhe! zhurma sadopak e vogel ma terheq vemendjen tani...
Shume here pickoj veten te marr vesh ku jam ....... ne You Tube apo FH ...........
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Ja mbarova dhe theme # 4. Te ik truni me gjithe kto shkrime, megjithse me pelqejn me shume reflections. Per cudi as gjume nuk kam me, edhe pse ora eshte 12:17 e nates. Me duhet te studjoj akoma per neser. C`te besh?!
Sa e veshtire ishte te buzeqeshja sot...me nje inat te tille..po fundja ca faji me kishin njerezit mua..ca faji kishin qe te tregohesha e pasjellshme me ta...
Mgjth mire qe mbaroi per sot...se spo duroja dot me duke u shtirur sikur skish ndodh asgje..dhe une isha po ajo e njejta qe isha dhe dje..
ktu zihemi per korrupsion ne shqiperi, pango qe as nuk ja kisha deghuar emrin kurre!!
kriminel qe ja vlen te flasesh per, eshte ky Burnie Madof, qe volli 65 billion dollar pa vrare dhe pa zhveshur askend, dhe askush nuk din se ku ndodhen parat...!!!
krimi i shekullit...
Citim:
Shume here pickoj veten te marr vesh ku jam ....... ne You Tube apo FH ...........![]()
![]()

Tani e urrej faktin qe jam shqipetar , kushdo te vij dhe te me thote se jam gabim! Rrethanat e tanishme me bejne te mendoj keshtu.
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
Tani e urrej faktin qe jam shqipetar , kushdo te vij dhe te me thote se jam gabim! Rrethanat e tanishme me bejne te mendoj keshtu.
....Mosssssss

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
............
Mossss ca i ke nxjerr vetes pune me kete postim...Sidomos ketu o Smoker qe ke shume atdhetar....Mosssssss
ps: Mendim casti: Mos i besoni loteve te Erias se jane te genjeshterta (sapo ma tha me sms):p
ps2: Duaaaaaaaa te mesojjjjj,....Me lini rehattttttttt![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
ps: Mendim casti: Mos i besoni loteve te Erias se jane te genjeshterta (sapo ma tha me sms):p
ps2: Duaaaaaaaa te mesojjjjj,....Me lini rehattttttttt![]()
)
Citim:
........... dhe del qe jam ne YouCedrus ................ .
Citim:
Varet ku e pickon!
Vetem mos e picko shume se do mbetesh pa gje.
:p
Citim:nuk duhet te egzistojn rrethana qe ti te urresh faktin qe je shqiptar...
Po citoj ato që tha SmoKer`
Ahh mor Luciano ............ kush kishte guxim te bente gerr verr keshtu ne kohen tende ............................... .
Merzitje, stres, lodhje.
Kur po na vjen kjo vera aman!
Citim:
Merzitje, stres, lodhje.
Kur po na vjen kjo vera aman!

(
| Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.