Forumi Horizont | Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 1497 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- ~Pershendetje me Kenge!~ (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8224)
...
Ah ..shume flm eric.....edhe une te persh...me kengen te Aguileras "We're a miracle".....e bukur kjo.....
Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
...........
.....ja dhe kete se e meriton.........
![]()
pershendetje te gjithe ju qe shkruani ne keto momente me kengen \ PROMISCUOUS\ te Nelly Furtado
thxxxxx atiola se une vdes per ket kange
mua gjithashtu me pelqen shume dreqja persh
prsh erik darven me kg e cerciz topullit meqe i pelqekan kenget patriotike
YOU DRIVE ME CRAZY - britney-spears
Prsh.gjithe furumistat me kengen PRODUKT 28 - SHQÝPE
pershendetje te perzemerta
mami i ri me jete voglushen dhe flm per pershendetjen.. gjithashtu dhe un te pershendes me nje kenge por titulli spo me vjen ndermend tani se sa u zgjova..
mami mire se erdhe ne forum....dhe te pershendes me kengen "kush ka vajza boten ka"...bacio...
pershendetje te gjitheve me kengen tell my scorpions
faleminderit :::::::::::::::::::::::::::::
Bucimakja rrofsh per pershendetjen.
Dreqja shkodrane faleminderit qe me urove per mireseardhjen ne fakt ka shume nevoje pasi u be mbi nje vit e gjysem qe nuk shkruaj ne forum pasi i jam perkushtuar teresisht Princeshes time te vogel nese me mban sado pak mend pseudonimi im i meparshem ka qene LUBI
Ju pershendes me shume mall te gjitheve
Prsh. te dashurin tim me kengen "TE 2" - Tingulli 3 & Elvana Gjata.
pershendes mamin..dreqen.....glaukusin....sexin...nikon...katin.....dhe te gjithe forumistat tjere...me kengen.....ra faja prej fikut....ju pelqen dhe juve besoj eeeee.
......... edhe une ju pershendes me : A new Day Has Come ......... nga Celin Dion........
Pershendes bucimaken,Nikun,dreqen,glaukusin........ me kengen e Ardit Gjebreas - Se te kam shpirt....
.....flm ........ edhe une te pershendes Ty ........ Katilen , Buzeqeshjen , Bucimaken , Gangoon .......... dhe te gjithe ......... me " Dashuria Labe " ............ nga Poni .........
pershendetje e ngrohte per forumistat qe kane rene ne gjumin e dashurise se marrosur.....me kengen......love me...morandi...
kam per ca qe me kan zhgenjyer totalisht ktu ne fh me kongen,
e marco masinit -
VA FA N'CULO
http://www.youtube.com/watch?v=_SggeSjLSHo
Pershendes: Demokrate4ever;Gangoo: Dreqja_Shkodrane;NIL_SERIOZI;Lela_dr;Enigme..etj qe jane online
PS: Kete kengen e kam degjuar per 2 ore rresht edhe per tu cuditur sa me shume e degjoj aq me shume me pelqen.
Pershendes GANGOON me kengen ELÝTA 5 - Ýluzion.
flm sexi, ju pershendes me kengen "Flowers become screens" nga Enya & enigma.
dhe un gangon pershendes me kengen show me love - ace of base
............
pershendes mamin e re ,me cilen kenge ti dojne zemra...se nuk i di preferencat e tuaja...por thjesht doja me te persh..se em pelqejne shkrimet e tua...........kisssssss...kisssssss
nje njeri plot ndjenja...........
Katilesha tani qe po lexoja se çfare ke shkruaj me bere te ndjej emocione ---ndaj e ndjej une per detyre te te pershendes me nje kenge qe me pelqen (eshte shume e vjeter ne fakt --por une e perdor si ngushellim gjithmone kur jo çdo gje me ecen ashtu siç dua) nga BITELLS---LET IT BE-------nuk e di ne e njeh apo ne te pelqen-----sa per mua pershendetja me e bukur qe mora sot ishin fjalet e tua
ju pershendes te gjitheve perzemersisht!!!!
let it be.....e njoh dhe me pelqen..........flm edhe ty per persh...
ps....tani persh...te gjithe forumistat qe jane online tani se me tamam qe u shtu popullsia itesh...ia kaloshim mire......pa harru edhe ato qe jane offline..qe do te navigojne me vone...edhe ata i persh...me kengen....e pirro cakos qe po degjoj tani "heret a vone"......
PRSH.GANGOON dhe NÝKUN(kuu jeeee NÝK) me kengen e BLEROS - Bashke
ju pershendes te gjithve sepse jam ne qef me kengen e albanit ....vetem tyyy...
hhahaaaaaa Buci.......a thue di une pse je nqef ti.......hahhahhhahahhaa....edhe une te persh..naqe me kete kenge...
pershens Etnikun qe noshta na lexon me kengen
Alabanin te gr Etno Engjuj..
Pershens gjithashtu te gjithe ata qe e ndjejne veten SHQIPTAR!
Kusheeeee kiss pervec pershnetjes
http://youtube.com/watch?v=fWtmh5tHZ4A
meqe aktualisht po degjoj Buze Detit Jemi Rritur, pershendes kete poshte meje
çupka te pershendes edhe une me nje kenge per detin : SH.SARACI
Gjithmon per detin
Kam qene femi kureshtar
Anije letre leshoja un mbi vale
me to une lozja si marinari
dashuri ndjeja un per brigjet tane...............etj
Prsh.Forumistat dhe ne vecanti GANGOON me kengen e Metallica - Reload the memory.
pershendes forumistet me elita 5 al kapone
erikun me Kam mall te greta kocit
Pershendes Eriosen me Nje knge Te Makash Redonit
Jam zhytur ne mendime....
akoma skam mbaruar.....
te kujtoj shoqen time
maturen kur mbaruam....
Sa shpejt vitet kaluan
dhe iken ne cdo skaj
Por kurre sdo ta harroj
diten qe ne e u ndame.........
Plasen puthjet edhe ketej.....po kaq pasionant kaq pasionant ju nxenesit e klases sone...te gjithe qeflinje puthjesh virtiuale paskeni qene.......
ps,moj kete puthjen version LP e ke ti
`?
Citim:
Plasen puthjet edhe ketej.....po kaq pasionant kaq pasionant ju nxenesit e klases sone...te gjithe qeflinje puthjesh virtiuale paskeni qene.......![]()
ps,moj kete puthjen version LP e ke ti![]()
![]()
![]()
![]()
`?
Ok
LP eshte : kur xhirron kasete ka dy sisteme sp dhe lp .Kjo sp xhirron normalish,pra ne nje kasete 2 orshe xhirron dy ore...kurse lp ngadalson shpejtesin e xhirrimit dhe ne nje dy oreshe xhirron kater ore
E kuptove tani :p
Me ngadal o me nga dal...siguria jote po me ben te dashuroj vajze
Kurse une te pershendes me Jepi gaz
Citim:
Kurse une te pershendes me Jepi gaz![]()
Kujdes moj se te griva une..... larg qoft po ne behesh Lady Diana
Te pershendes me
Telefonat zemrash.......
...a mund ta shuajm qellin e zjarrte
a mund ta shterim nje oqean.....
ashtu nuk treten ndjenjat e tyre.....
Le te jene sa do larg......
Citim:
Kujdes moj se te griva une..... larg qoft po ne behesh Lady Diana
![]()
Ska dodi aty po mund te kete ndonje Oliver Kan
te pershendes me kenge....
Shpesh e kerkoj.....neper rruget e atdheut kur me kenge une shkoj.....
Dhe ja tani mes jush une po i kerkoj mes mira syve syte e saj une di ti dalloj.....
ps,anche io :p
iiiiiiiiiiiiiii nga ma gjete Kahn me mire Ballack !!
883 una canzone d'amore
Po si thua ti me mire i shkathet nga kembet apo nga dua rt
Une sthashe as per ndonje hans peter Brigel moj dreq
Te pershendes me kengen.
kthehu Eranda Libohova
..Ky zeri yt me kish munguar.........
...ktheu ti per vete per mua.......
....shtegtoi vjeshta......
Pershendes Katilesha007 Me kengen
Ricchi E Poveri Sara perce ti amo.
Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 1497 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.