| Forumi Horizont | Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 151 152 153 154 155 156 157 158 159 [160] 161 162 163 164 165 166 167 168 169 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Mendo sikur te mund te me harrosh , jo sepse une "ta kerkova" ,por sepse kjo eshte me e mira per Shpirtin tend.. E di trishtimin dhe vetmine qe te kane kapluar,i shoh ne syte e tu, i degjoj ne dridhjen e zerit tend, ne lotet qe te leshohen nen lekure sapo me sheh dhe me duart e eres mundohesh te me perkedhelesh dhe te me pushtosh ne ngrohtesine e gjoksit tend.
Mendo sikur te mund te me harrosh.......
mendo sikur te isha sote aty ku shpirti im gjen qetesi
shqiperia ime............
mendo sikur.........
Mendo sikur......ta dije se sa shume mendoj per ty.............
.......cfare do te beje valle?????
Citim:
Po citoj ato që tha Jarigas
Mendo sikur......ta dije se sa shume mendoj per ty....................cfare do te beje valle?????

:p
Mendo sikur.......loja te jete lezeti ........ :p
P.S. merci :p
Mendo sikur lezeti i lojes te jete "mendo sikur-i" i deshires per ta menduar apo per tu menduar nga ti :p ,qe ne thelb ka vetem mendo sikur-in...
ps: de rien
Mendo sikur atehere ,qe thenia e vjeter "kush ka frike nga gjembat...." te shprehe teresisht gjendjen e tanishme ndjenjesore.........Mendo sikur....me pak guxim me teper, sa gjera mund te sjellim ne jete........ 
Mendo sikur guximi te kuptohej gjothmone vetem me anen pozitive te gjerave qe do te sjellte ai nqs do te ingranonte deshirat e njeriut ne veprim....apo ne fjale pa veprim...
Mendo sikur mos t'i ngjyrosnim me ngarkesen tone emocionale te momentit gjerat,fjalet ,veprimet qe i perkasin ketij momenti ( te bera nga dikush jashte momentit) .....do ishim me objektiv dhe me te qarte per ndjesite e po ketij momenti...:p - thashe gje una apo poia fus buq?/
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Mendo sikur guximi te kuptohej gjothmone vetem me anen pozitive te gjerave qe do te sjellte ai nqs do te ingranonte deshirat e njeriut ne veprim....apo ne fjale pa veprim...
Mendo sikur mos t'i ngjyrosnim me ngarkesen tone emocionale te momentit gjerat,fjalet ,veprimet qe i perkasin ketij momenti ( te bera nga dikush jashte momentit) .....do ishim me objektiv dhe me te qarte per ndjesite e po ketij momenti...:p - thashe gje una apo poia fus buq?/:p
Mirmrama albanian people. Un sa u cova prej gjumit te masdites. Jam esull krejt.
Mendoni sikur te mos existonin organet sexuale si tek femna po ashtu dhe tek mashkulli,
a thu do t`existonte dashuria si ndjenje?!
| Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 151 152 153 154 155 156 157 158 159 [160] 161 162 163 164 165 166 167 168 169 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.