Forumi Horizont Gjithsej 404 faqe: « E parë ... « 153 154 155 156 157 158 159 160 161 [162] 163 164 165 166 167 168 169 170 171 » ... E fundit »
Trego 404 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- Sali Berisha, komunisti i veshur tani me petkun e Demokracise?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14943)

Postuar nga Vizioner datë 20 Nëntor 2009 - 02:38:

Rama-Berishës: Të të vijë turp për shpifjet, të pret qendresa qytetare

Konferenca per Shtyp e mbajtur Sot-Para 2 oresh!

TIRANË - Kryetari i PS-së Edi Rama ka dalë sonte në një konferencë për shtyp marrë shkak nga fjalimi i Kryeministrit Sali Berisha në sallën e Kuvendit.

Rama u shpreh: Të të vijë turp se sa më shumë plakesh aq më shumë gënjen. Unë s'kam përmendur asnjë pjestar të familjes tënde, por natyrsht kam thënë se interesat e familjes qeverisë janë mbi interesat e vendit.

Të të vijë turp që kërcënon për të hapur llogaritë bankare. Unë të them se të pret një beteje qytetarë që bazohet mbi 5 kërkesa. Dhe të sqaroj se bashkia e Tiranës s'ka 4200 të punësuar por një administratë me 350 punonjës. Nesër qytetarët do të tregojnë se s'bëhet potike privitime me derra të kënaqur, si ministri i Shëndetësisë, që lajmëron se ka ardhur gripi dhe s'duhet të mblidheni në grumbullime publike. E shikon se në çnivel është qeveria jote.

Nesër është protesta e Shqipërisë që nuk jeton brenda oborrit dhe nuk ushqehet nga tryezë e pasur e oborrit. Ne s'mund të lejojmë që me votat e vjedhura në 28 qershorit të qeverisësh për një kohë të pallogaritshme, dhe këtë Shqipëria nuk e lejon më.

Protesta e nesërme do të jetë një manifestim i madh, shprehje e jashtëzakonshme e frymës demokratike që karakterizon këtë opozitë që është shumcia e shqiptarë"

Gjatë fjalës së tij në Parlament, Kryeministri Berisha i është përgjigjur edhe apelit të kryetarit të PBDNJ-se Vangjel Dule, i cili i kërkoi kreut te qeverisë zgjidhjen e krizës politike.

Berisha ka deklaruar se kerkesat e kryetarit të PS Edi Rama janë të parealizueshme, pasi sipas tij ato bien ndesh me vendimet e gjykatës.

"Zoti Dule, i thuaj kryetarit te opozites, i cili shpif gjithë kohës ndaj meje, se më asnjë forcë në botë nuk do të mund të nxijë verdiktin e BE-së. Unë jam gati për kompromis por atë që kërkon ai nuk e bej. Unë nuk mund të dal mbi vendimin e gjykates. Ky vend funksionon mbi bazen e ligjeve demokratike", ka pohuar Berisha.

Kreu i qeverisë i ka bërë thirrje Ramës që të kthehet në Kuvend në mënyrë që edhe opozita të mbështese lëvizjen e lirë të qytetarëve shqiptarë në Europë.

"Zoti Rama, vendi yt është në Parlament, në mbështetje të levizjes së liëe", ka shtuar Berisha.
------------------------------------------------------------------

Shqiptare, DILNI NESER NE MITING! TREGONI FORCEN TUAJ DHE T'I THONI: MJAFT - DERI KETU - TE ERDHI FUNDI Sali Berisha!

Gjithsej 404 faqe: « E parë ... « 153 154 155 156 157 158 159 160 161 [162] 163 164 165 166 167 168 169 170 171 » ... E fundit »
Trego 404 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.