Forumi Horizont | Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 154 155 156 157 158 159 160 161 162 [163] 164 165 166 167 168 169 170 171 172 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)
Duken ne fakt qe jane leke Ndertimi ato.....
Amani mo aman po sot me leket e ndertimit mezor mban nje familje e jo me te blesh makina.....
Po te pakten mos shisni mend...se lat kokrren e namit lat. Perdite i degjojme lajmet e lexojme gazeta....dhe leket e rroges nuk dalin me as me shku ne H***e
po mire avashni ju pse keni inat , lol pse si beni komentet te komentet e albumit :p
ai cuni eshte ne greqi seshte ne usa ju pse merni vrull, pse beheni xheloze ?:p:p nq se si harrini ju dot.. ka dhe qe i harrijne.. me gazeta pa gazeta i harrijne :p
p.s o kotka un me banke kam pas vetem dy vitet e para shtepine
.. se kam kohe qe e kam pay off, lol.. po anyway
se sjemi ketu per te treguar kemi ckemi.. ai shoku aty lart nxori nje foto dhe tha do cmend italianet... dhe un i sygjerova tu tregoje dhe keto te tjerat italianve ...
nejse.. se e kemi ne shqipot kete punen e cmires dhe te inatit.. po pr disa si mua p.s,,, inati botes ehste si pune gazi per makinen qe i jep shtytje
ihihihihihihii
bamppppp gjitoni:p
edhe nje p.s tjeter :p estravagante si ekishe llafin ti qe me ndertim smban dot familjen??
se di un ku jeton ti.. po nje pjes e mire te shqiptarve ketej se shumica kan kompanite e tyre ose me sakte punojne per veten... sigurojne 75-200 mij $ ne vit after taxes, lol
U pa puna duhet me punu dhe vet ne ndertim e me ble naj Porche a Ferrari
puntori, lol.. hec puno me vllan ne mcdonald.. se mujine pare ke me ble x5 :p te dytin te coj ne ndonje dealer ferrari :p
Citim:Jo ore jo dua ndertim . tulla llaq . hahahhaa
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
puntori, lol.. hec puno me vllan ne mcdonald.. se mujine pare ke me ble x5 :p te dytin te coj ne ndonje dealer ferrari :p
ca mesimi moj , lol
se di te tjeret po me sa shof ketu dhe po futem dhe pak personalisht si disa... kam bler makinat epunes nje her
i ke te tema " A ke Makine "
hahaha puntori... po ore, lol... here u go www.valekalter.com/gesticonstruction
vice presidenti im merr $200,000.00 ne vit por megjithate ai akoma nget Fordin e tij per punet e tij.
Bravo 99, ashtu duhet, makinat jane per pune jo per te ngacmuar nervat e te tjereve dhe tonat bashke.
hahahaha po ty pse te gacmohen nervat moj xhan ti mundohu te arrish te tjeret nq se si ke harrir.. bleje dhe ti nje nice car :p
nejse se u kthye ne tem makinash :p
se do vi lela e na i ndreq ajo ne :p:p:p:p
ku rri ne usa ti? se vi un ta sjell nje :p
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
ku rri ne usa ti? se vi un ta sjell nje :p
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 154 155 156 157 158 159 160 161 162 [163] 164 165 166 167 168 169 170 171 172 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.