Forumi Horizont Gjithsej 176 faqe: « E parë ... « 156 157 158 159 160 161 162 163 164 [165] 166 167 168 169 170 171 172 173 174 » ... E fundit »
Trego 1758 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18229)

Postuar nga BIONDIA datë 04 Tetor 2012 - 01:04:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Bjonde si te ka vellai ty?

Shume mire shelg s'mund ti kerkoj Zotit gje tjeter pervec te zgjasi keto moment magjik per mua dhe familjen time .Ti mire ke qene

Postuar nga shelgu datë 05 Tetor 2012 - 03:28:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Shume mire shelg s'mund ti kerkoj Zotit gje tjeter pervec te zgjasi keto moment magjik per mua dhe familjen time .Ti mire ke qene

Mire qofsh te falte Zoti.

Ke bere ndonje te mire keto kohe o Bjonde?
Se keshtu thone: beje te miren dhe hidhe ne det.

Postuar nga Glaukus datë 10 Tetor 2012 - 02:13:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

sssssssssssssssssssssssssss ah se ti mi di telat e zemres mua me keto kenge e me kete ritem me bere te dreth belin imen vdes per icik kafshime dhe ekstazi ne dashni po ce do qe mka qelluar Orfeu delikat ne keto gjera ka frike nga kafshimet .... hahahahah

...vdekshaaaaaaaaa per belin tat , u bofsha melodi ne telat e zemres tende .... o princesha ime , o embelsia ime , o mengjesi im i bukur qe ma mbush diten gjithe bukuri .... o jeta ime , ,,,,,,,,,, o Hyrremi im .......... apo nuk fitoi edhe Juvja ate nate ..... si mundem ta harroj

Postuar nga Glaukus datë 10 Tetor 2012 - 02:18:

- se harrova ...

megjithese veten e shikoj tek Ibrahim Pashai ( shkurt Bimi ) ........ me pelqejn poezite e Sulejman Pashait

p.s. - po Shelgu kujt duhet ti ngjaje ??!!

Postuar nga BIONDIA datë 11 Tetor 2012 - 00:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

...vdekshaaaaaaaaa per belin tat , u bofsha melodi ne telat e zemres tende .... o princesha ime , o embelsia ime , o mengjesi im i bukur qe ma mbush diten gjithe bukuri .... o jeta ime , ,,,,,,,,,, o Hyrremi im .......... apo nuk fitoi edhe Juvja ate nate ..... si mundem ta harroj

hahahahahahahhah po pse re dhe ti ma shifke Sulejmanin mua????Po kete Bimin nga e nxorre aman hahahaha .
Rri se prej fajit te Sules shkova e pashe ne bar sportin se me kishin ardhur ca tru laraska me burrat nga Shqiperia e bllokuan digjitalin. Isha bere kaq po te preferosh te shofesh Sulejmanin e ta komentosh perpara Chelsit s'me kishte shkuar noj here ne mendje.Tani per te qene ne teme Shelgun sipas atyre qe me treguan e shikoj si ate Bali Beun apo s'me ishte ne i bukur dreqi tani me trego icik cin shikon si Sulejamanin iher ...

Ja te ve nje kenge nga ana e Vlores se mos me akuzojne se vej vetem kenge te shqiperise se mesme per Rajmondin dhe beqaret e forumit .

Postuar nga BIONDIA datë 11 Tetor 2012 - 00:49:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Mire qofsh te falte Zoti.

Ke bere ndonje te mire keto kohe o Bjonde?
Se keshtu thone: beje te miren dhe hidhe ne det.

Shelgu une jam miresia ne person hahahaha ...tani nese e mira i referohet familjareve ajo nuk eshte e mire eshte perkushtim im ndaj tyre kshuqe e bej me deshire dhe bej cdo dite. Nese e mira i referohet njeresve te tjere kam kohe qe nuk bej me sepse miresine e marrin si idiotesi dhe si dobesi dhe sngel gje tjeter ti frysh dhe kosit nga djegja e qumeshtit .
Ja dhe nje kenge per ty .

Postuar nga Endri datë 11 Tetor 2012 - 22:03:

C'kemi dynjaja, ca behet ketej.

Postuar nga AngelDevil datë 11 Tetor 2012 - 22:09:

dynja je vete

Postuar nga Endri datë 11 Tetor 2012 - 22:22:

Dynja dmth popull apo e kam gabim?

Postuar nga AngelDevil datë 11 Tetor 2012 - 22:30:

ishte batute me humor nga 1 komedi shqiptare

Gjithsej 176 faqe: « E parë ... « 156 157 158 159 160 161 162 163 164 [165] 166 167 168 169 170 171 172 173 174 » ... E fundit »
Trego 1758 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.