Forumi Horizont Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 158 159 160 161 162 163 164 165 166 [167] 168 169 170 171 172 173 174 175 176 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)

Postuar nga RIP Gibbs datë 05 Shkurt 2011 - 19:48:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

mua me pelqen pervec syve te habisur te atij robit ne foto

lum une...

Postuar nga AngelDevil datë 05 Shkurt 2011 - 19:50:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
lum une...

ckena Gibbso kam 2 dite qe te lexoj si me dhimbje koke ... hapju shoqnise cte mundon

Postuar nga Eria datë 05 Shkurt 2011 - 19:50:

Citim:

po ka 100 kuptime me te mira se nazizmi... leje mos e hap si teme ket punen e nazizmit se do fillojme te zihemi prap

Une jam per kompromis

Postuar nga AngelDevil datë 05 Shkurt 2011 - 19:51:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Une jam per kompromis

kompromis nacionalist te majte po deshe

Postuar nga RIP Gibbs datë 05 Shkurt 2011 - 19:51:

Citim:

ckena Gibbso kam 2 dite qe te lexoj si me dhimbje koke ... hapju shoqnise cte mundon

e bej qe te dukem sa me interesant....e dashur..

Postuar nga AngelDevil datë 05 Shkurt 2011 - 19:52:

Citim:
e bej qe te dukem sa me interesant....e dashur..

i raft pika komshies poshte teje pse ne forum e gjete me bo interantin ti

Postuar nga Eria datë 05 Shkurt 2011 - 19:52:

Citim:

kompromis nacionalist te majte po deshe

Do ecim ne kah te kundert me akrepat e ores...hmmm ...piashe

Postuar nga RIP Gibbs datë 05 Shkurt 2011 - 19:54:

Citim:

i raft pika komshies poshte teje pse ne forum e gjete me bo interantin ti

poshte meje ehste maksi..ti je lart...njs...po ku ta bej tjeter interesantin...sipas teje????aty ku e bejne te gjithe do ta bej dhe une..lufta per te qene i zakonshem...

Postuar nga AngelDevil datë 05 Shkurt 2011 - 19:58:

Citim:
poshte meje ehste maksi..ti je lart...njs...po ku ta bej tjeter interesantin...sipas teje????aty ku e bejne te gjithe do ta bej dhe une..lufta per te qene i zakonshem...

lart ke tarracen gibbso .... sqenke mire sot vertet

te qenit te zakonshem nuk te detyron te besh interesantin me zor shoku

Eria vjen nje moment qe dhe akrepat e ores puqen fiks byc me byc pavarsisht ne c'kah levizin

M.C.

Ika te kompesoj gjumin e nates se jam si hallve

klm

Postuar nga RIP Gibbs datë 05 Shkurt 2011 - 20:00:

Citim:

lart ke tarracen gibbso .... sqenke mire sot vertet

te qenit te zakonshem nuk te detyron te besh interesantin me zor shoku

Eria vjen nje moment qe dhe akrepat e ores puqen fiks byc me byc pavarsisht ne c'kah levizin

M.C.

Ika te kompesoj gjumin e nates se jam si hallve

klm

ik fli ik se mbase kur te cohesh do ta shohesh ti taracen lart....

Postuar nga Eria datë 05 Shkurt 2011 - 20:09:

Citim:

Ky quhet kompromis

Postuar nga amor alucius datë 05 Shkurt 2011 - 20:28:

M.C: Uroj vetem te gjej forcen te pranoj gjerat qe s'mund te ndryshoj e te fokusohem ne ato qe mundem.

Postuar nga lost_soul datë 05 Shkurt 2011 - 20:38:

Po lexoja qe dashka Berisha te ftoje "yjet e botes" si Rihana, Lady Gaga, Shakira??!!!
Tani e meriton komplet te jape doreheqje.

Postuar nga Ajris datë 05 Shkurt 2011 - 20:46:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Po lexoja qe dashka Berisha te ftoje "yjet e botes" si Rihana, Lady Gaga, Shakira??!!!
Tani e meriton komplet te jape doreheqje.

Ai eshte daun komplet))))

Postuar nga al74 datë 05 Shkurt 2011 - 21:18:

Re: Sekreti i lumturise (pjese e shkeputur nga romani ''Alkimisti'' i Paolo Coelho)

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Njehere e nje kohe,nje tregtar,dergoi te birin e tij qe te mesonte sekretin e lumturise tek me i mencuri dhe i urti i te gjithe njerezve.
Djali udhetoi i rraskapitur per dyzet dite ne shkreterire,derisa arriti ne nje keshtjelle te mrekullueshme ne majen e nje mali.Atje jetonte ''I Urti'' qe kerkonte djali.

Ne vend qe te gjente nje njeri te shenjte...heroi yne hyri ne nje salle ku mbreteronte nje nje levizje e pareshtur,nje zhurme e madhe,nje gjendje e cmendur:
tregtare qe hynin e dilnin,gjithandej grupe te vegjel qe flisnin me ze te larte,nje orkesterz qe luante melodi te embla. Diku aty ishte edhe nje tavoline e mbushur plot e perplote me te gjitha llojet e gjelleve me te shijshme dhe me te famshme te asaj krahine.
''I Urti'' fliste me te gjithe,ndaj djalit i duhej te priste dy ore qe t'i vinte radha per tu pritur nga ai.

''I Urti'' e degjoi me vemendje arsyen e vizites se djalit,por i tha djalit qe ne ate moment nuk kishte kohe te mjaftueshme qe t'i shpjegonte atij sekretin e lumturise.Edhe i sugjeroi qe te bente nje shetitje neper pallat e te kthehej pas dy oresh.
Nderkohe dua te te kerkoj nje nder,i tha plaku,duke i dhene ne dore nje luge te vogel caji,ne te cilin hodhi dy pika vaj.
''Kur te ecesh,mbaje kete luge ne dore edhe ki kujdes mos te rrezosh ne toke pikat e vajit''.

Djali filloi te ngjiste e zbriste shkallet e gjata te pallatit,duke mos i shkeputur syte per asnje moment nga pikat e vajit ne lugen qe mbante ne dore.Ne krye te dy oreve ,djali rikthehet tek ''I Urti''.
Atehere me thuaj i thote ''I Urti'', a i pe qilimat e mrekullueshem persian qe kam ne dhomen e ngrenies? Po kopshtet e mrekullueshme qe rrethojne keshtjellen,a e di iu deshen plot 10 vjet,mjeshtrit te kopshtareve per t'i krijuar?Po pergamenat e bukura qe ndodhen ne biblioteken time, a i vure re?

Djaloshi i turperuar,i rrefeu qe nuk kishte pare asnje gje.Shqetesimi i tij i vetem ishte qe te mos rrezonte ne toke pikat e vajit qe ''I Urti'' i kishte besuar,per t'i mbajtur me shume kujdes.
Epo mire,nuk ka gje,i kthehet ''I Urti'',ktheu pas dhe shiko nje nga nje mrekullite e botes sime.Nuk mund te kesh kurre besim tek nje njeri,nese nuk i njeh mire shtepine e tij.

I qetesuar,djaloshi me lugen ne dore,rifilloi te shetiste pallatin,por kesaj here,duke verejtur me kujdesin me te madh te gjitha veprat e artit te varuara ne tavan dhe mure.
Veshtroi kopshtet,malet rrethues,brishtesine e luleve,thjeshtesine dhe shijen me te cilen cdo veper arti ishte vendosur ne vendin e duhur,ne harmoni te plote me gjithcka qe e rrethonte.
Ne kthim,kur ritakoi ''Te urtin'',rrefeu dhe pershkroi me zellin me te madh gjithcka qe kishte pare ne pallat,ne cdo detaj.

Po pikat e vajit,qe te lashe nen kujdesje,ku i ke?- pyeti '' I Urti''.

Duke pare lugen,djali vuri re qe i kishte rrezuar pikat e vajit.

''Ja pra,i tha ''I Urti'' – Sekreti i Lumturise eshte te arrish te shikosh te gjitha mrekullite e botes ne cdo detaj,pa harruar per asnje moment dy pikat e vajit qe mban me vete ne luge.'

Se di pse pata nevojen ta rilexoj kete pjese sot...shpesh harrojme qe jane detajet ato qe mbushin jeten tone..dhe nuk duhet te humbim mendjen pas gjerave madhore po te kenaqemi dhe me cdo vogelsi...

pikat e vajit te rreshqitshme Eria , nuk i vihet faj djalit po tek e fundit i beri 2 xhiro , behen edhe 3-4 po nuk mjaftojne . e roncishme mos ndalosh ne 1 vend

Postuar nga Eria datë 05 Shkurt 2011 - 21:25:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

pikat e vajit te rreshqitshme Eria , nuk i vihet faj djalit po tek e fundit i beri 2 xhiro , behen edhe 3-4 po nuk mjaftojne . e roncishme mos ndalosh ne 1 vend

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 05 Shkurt 2011 - 21:43:

Me keto dhimbjet fizike po me duket vetja plake 80 vjec e kusur..

Postuar nga ~Enigme~ datë 05 Shkurt 2011 - 21:53:

I kundervihesh dot natyres? Mah s'kam lajthitur akoma . Lum si Kurt qe s'sheh bore me sy . Nejse, kush tha qe nuk e shikoj goten gjysem plot... kush ka nevoje per palester, mjafton nje lopate dhe nje furi cm-ash bore dhe mban trupin ne forme

Postuar nga lule datë 05 Shkurt 2011 - 21:56:

Cool

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

bye forever?!

Citim:
Mos u zini mor se late nam cjane keto mosperputhje karakteresh nga ligjet e fizikes kahet e kunderta terhiqen apo jo Kurt?
sounds good to me gibbs
po lere ate muhabet se jam i merzitur, lulja me ka shut down
RIP Gibbs

ashtu te duket mor djale..por ajo i ka shume qejf djemte kembengules mos u dorezo...trego sa vlen......dhe do ta shohesh

Mos qaj kurt ste thashe pergjithmon , isha tu dal nese e deshe pergjthmon, provoje, po e di qe srri dot pa lexu ca shkruaj

Hey jeni bo me keq se grat Gipps ..dhe ti kshu? Kush ta jep gjith ket siguri ty? He se me ty kam ku diskutoj

Postuar nga RIP Gibbs datë 05 Shkurt 2011 - 22:03:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Citim:
Mos u zini mor se late nam cjane keto mosperputhje karakteresh nga ligjet e fizikes kahet e kunderta terhiqen apo jo Kurt?
sounds good to me gibbs
po lere ate muhabet se jam i merzitur, lulja me ka shut down
RIP Gibbs

ashtu te duket mor djale..por ajo i ka shume qejf djemte kembengules mos u dorezo...trego sa vlen......dhe do ta shohesh

Mos qaj kurt ste thashe pergjithmon , isha tu dal nese e deshe pergjthmon, provoje, po e di qe srri dot pa lexu ca shkruaj

Hey jeni bo me keq se grat Gipps ..dhe ti kshu? Kush ta jep gjith ket siguri ty? He se me ty kam ku diskutoj

me 2 b moj te mori e mira..po i jap zemer Kuriti ehste djal flori..do ja dali mbane.......he moj dhe ti mos u bej kaq e keqe..se sta dine te gjithe marifetin ty

Postuar nga Eria datë 05 Shkurt 2011 - 22:05:

Yes,yes,yes

<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/O15x-B8PgeE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

E.T. Theme Song

Postuar nga lule datë 05 Shkurt 2011 - 22:08:

Citim:
me 2 b moj te mori e mira..po i jap zemer Kuriti ehste djal flori..do ja dali mbane.......he moj dhe ti mos u bej kaq e keqe..se sta dine te gjithe marifetin ty

Ca djali eshte kurti? djal flori, po lum nena qe e ka ore..un cpun kam me te..e pse ti nderhyn? e keqe jam e sme ndryshon dot njeri, e kjo s'eshte levdate.. po mire qe si din tgjithe marifetet se ca u pa pastaj ....me kurtin do i laj hesapet n'boten tjeter , se kshu e kena lon.meqe i pelqejm mekatet te dy e kjo duket qarte.

Postuar nga RIP Gibbs datë 05 Shkurt 2011 - 22:09:

Citim:

Ca djali eshte kurti? djal flori, po lum nena qe e ka ore..un cpun kam me te..e pse ti nderhyn? e keqe jam e sme ndryshon dot njeri, e kjo s'eshte levdate.. po mire qe si din tgjithe marifetet se ca u pa pastaj ....me kurtin do i laj hesapet n'boten tjeter , se kshu e kena lon.meqe i pelqejm mekatet te dy e kjo duket qarte.

kjo tingellon shkelqyshem

Postuar nga lule datë 05 Shkurt 2011 - 22:11:

Citim:
kjo tingellon shkelqyshem

Kush fraze tu duk e shkelqyer?

Postuar nga RIP Gibbs datë 05 Shkurt 2011 - 22:12:

Citim:

Kush fraze tu duk e shkelqyer?

e gjithe fjalia

Postuar nga lule datë 05 Shkurt 2011 - 22:17:

Citim:
e gjithe fjalia

.....ne lidhje me ty, apo me kurtin?

Vetem aq?

Postuar nga RIP Gibbs datë 05 Shkurt 2011 - 22:18:

Citim:

.....ne lidhje me ty, apo me kurtin?

Vetem aq?

po pra vetem pjesa e fundit

Postuar nga Iyua datë 05 Shkurt 2011 - 22:26:

Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli
Neser do filloj edhe une te bej letrat e emigracionit per Canada ................................... .

Ca pret akoma si ke bere?
Ne Canada sishte ftot fare, bore pak kishte u cudita.

Mendim casti:
Shikon apo jo dashuria ngjyra, e frymzuar nga kenga e fajes dhe argumenti me nje mikun tim

Postuar nga lule datë 05 Shkurt 2011 - 22:28:

Citim:
po pra vetem pjesa e fundit

Un shpreh ate qe ndiej , kjo eshte dhe ajo qe ty tpelqen tek mua

Postuar nga Fajtori datë 05 Shkurt 2011 - 22:31:

Mu po me stimulon kjo shprehja:
“The true servants of God the Most Gracious are those who walk on the earth in humility, and when the ignorant address them, reply with words of peace”
-Quran

E vertete eshte qe dhuna con ne dhune. Por a zgjidhet cdo gje ne menyre paqesore? (mendim çasti)

M.c.2. Duhet ti rikthehem librit qe s'kam mbaruar "The most dangerous animal: human nature and the origins of war".

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 05 Shkurt 2011 - 22:35:

Pse meshkujt budallallepsen kaq shume ndonjehere?

Postuar nga Piktor datë 05 Shkurt 2011 - 22:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Pse femrat e vrasin mendjen kot nganjehere.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 05 Shkurt 2011 - 22:50:

Pse meshkujt e vrasin mendjen kot ndonjehere?

Postuar nga Piktor datë 05 Shkurt 2011 - 22:54:

Citim:
Pse meshkujt e vrasin mendjen kot ndonjehere?
Ashtu u duket femrave prandaj.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 05 Shkurt 2011 - 22:56:

Ky Piktori do sherr.

Postuar nga Piktor datë 05 Shkurt 2011 - 23:01:

Sherr.
E di ti se çfare e dallon njeriun nga kafsha.
ja ta them une.
kudo ne boten e kafsheve, mashkulli eshte me i bukur se femra, kujto gjelin, pulen, apo luanin e luaneshen, etj. Pellumbat psh.
Ndersa tek njeriu ndodh e kunderta.

Postuar nga Fajtori datë 05 Shkurt 2011 - 23:02:

Citim:

Qe te kompensojne periodat e femrave.

Postuar nga amor alucius datë 05 Shkurt 2011 - 23:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
mashkulli eshte me i bukur se femra

Im ate thote, sipas shembullit te Driteroit, qe mashkulli duhet te jete pak me i bukur se majmuni. Une babit i besoj shume por jo ne kete rast!

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 05 Shkurt 2011 - 23:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Qe te kompensojne periodat e femrave.

Piktor, ka dhe perjashtime.
Kam pare dhe luanesha sexy une.

Postuar nga Ashley datë 05 Shkurt 2011 - 23:14:

ckemi

Po mendohem ca te vesh sonte....

Postuar nga Piktor datë 05 Shkurt 2011 - 23:26:

Re: ckemi

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Po mendohem ca te vesh sonte....
Vendose apo do te te japim ndonje dore ne.

Mc çfare ndryshimi ka mes nje flokekuqe dhe kesulkuqe?

Postuar nga Vizioner datë 05 Shkurt 2011 - 23:44:

Na ishte nje here....

Postuar nga Iyua datë 06 Shkurt 2011 - 00:04:

Ka shume arsye pse nje njeri stimulohet..

Sikur te zgjidhej gjithcka ne paqe athere do perfundonim ne boten idealiste.

Eshte aritur ndonjehere? Po te zhdukej politika po dhe mund te arihet.

Viz
.... sec na ishte ....

Postuar nga Vizioner datë 06 Shkurt 2011 - 00:30:

Re: Ka shume arsye pse nje njeri stimulohet..

Citim:
Po citoj ato që tha Iyua
Sikur te zgjidhej gjithcka ne paqe athere do perfundonim ne boten idealiste.

Eshte aritur ndonjehere? Po te zhdukej politika po dhe mund te arihet.

Viz
.... sec na ishte ....

...qe do te ishte?

Ckemi Iyua? Si e kalove andej nga ishje per vizite?

Postuar nga lule datë 06 Shkurt 2011 - 00:45:

Kati..foto per ty..ky eshte Tuci

Postuar nga cecilia datë 06 Shkurt 2011 - 01:37:

Mc: Dua te hap nje teme ne veçanti per njeren

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 06 Shkurt 2011 - 01:39:

Mezi po pres te shoh temen qe do hape Ceci.

Postuar nga Ajris datë 06 Shkurt 2011 - 01:40:

Sa semure jam....

Postuar nga lule datë 06 Shkurt 2011 - 01:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Ajris
Sa semure jam....

Ca ka ylli?

Postuar nga cecilia datë 06 Shkurt 2011 - 01:43:

Citim:
Mezi po pres te shoh temen qe do hape Ceci.

Me kenaq ti mua

Une mezi po pres per vete

Ps: Po piktori pse e kishte mbyllur temen e fotove te antareve Sa doja te vija nje timen

Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 158 159 160 161 162 163 164 165 166 [167] 168 169 170 171 172 173 174 175 176 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.