| Forumi Horizont | Gjithsej 34 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit » Trego 332 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re poezise (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=337)
-- Vendosa te hap syte. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11168)
Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Ne peshperitjet e tua une marr fryme,
prej besimit tend une qendroj drejt.
Pikepyetjet e tua me rrezojne
Ajo dore di te preke atje ku dhemb.
Statuja nga jashte hesht
dhe llogjika te shtyn larg.
Monopatet e erreta frymore
valle gjemimet do shuajne?
Nje ze brenda therret
padronit te urryer me mos ju bind.
Llogjika le te filloje te llogjikoje
mbasi afshi ajrin te elektrizoje.

pacim
Citim:
Po citoj ato që tha agata
Si gjithmone i kendshem ti.![]()
ps: me fal qe po te shkruaj publikisht, por nese ke deshire qe t'i pergjigjem M.P. tuaja boshatise kutine tende te MP se eke plot plot...pacim

:p...
Ne perendimin e florinjte
kur hena ndjehet aq afer
dhe valet peshperisin qetesi
gjilpera e busulles mendore
zhduket diku ne brendesi.
Kete here uni fuqi nuk ka,
te sjelle botekuptimin ne jete.
Ne gropa gabimesh
te bera nga perseritja mocal,
zbehet ne rebuse mendimesh.
Mekanizmi i renies ne histori,
vihet ne levizje kohe me pare
ndersa valet e para te tronditjes
ndjehen ne faqe te pafryt
qe zberthimi ilac nuk fal.
Por sot eshte e kot,
te zgjidhesh enigma pavlere.
Kur buzeqeshja zhduket
nga ligjet e dites,
Valle sepata ku duhet te bjere?
Re: ...
Citim:
Ne perendimin e florinjte
kur hena ndjehet aq afer
dhe valet peshperisin qetesi
gjilpera e busulles mendore
zhduket diku ne brendesi.
Kete here uni fuqi nuk ka,
te sjelle botekuptimin ne jete.
Ne gropa gabimesh
te bera nga perseritja mocal,
zbehet ne rebuse mendimesh.
Mekanizmi i renies ne histori,
vihet ne levizje kohe me pare
ndersa valet e para te tronditjes
ndjehen ne faqe te pafryt
qe zberthimi ilac nuk fal.
Por sot eshte e kot,
te zgjidhesh enigma pavlere.
Kur buzeqeshja zhduket
nga ligjet e dites,
Valle sepata ku duhet te bjere?
Flm IQVLORA
Per sa i perket foljes "vihet" te them te drejten nuk e di. Tani kur e rilexova nuk po me tingellon as mua mire, por gramatika nuk ka qene kurre pika ime e forte. Cfare kohe foljeje duhet te perdoresh kur kerkon te tregosh dicka qe ne te kaluaren mbi te cilen po flas ka qene ne proces e siper?
Nqs kete mesazh do ta kishte lexuar mamaja ime do te me kishte varur per gjuhe, por po ja hedh fajin kurbetit.

mund te jem edhe gabim,por mendoj se eshte koha e shkuar e menyra deshirore.(Kush e di me mire le te na i spiegoj.Kam afersisht forty years qe nuk e kam hapur gjuhen shqipe).Mesa kuptoj mamaja juaj eshte profesoresh e gjuhes shqipe
.Ju nuk beni gabime ortografike fare i dashur,pavaresisht se thoni qe nuk e keni pasur qef lenden e gjuhes shqipe.
Nuk calon gomari nga veshi,thote populli!
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
mund te jem edhe gabim,por mendoj se eshte koha e shkuar e menyra deshirore.(Kush e di me mire le te na i spiegoj.Kam afersisht forty years qe nuk e kam hapur gjuhen shqipe).Mesa kuptoj mamaja juaj eshte profesoresh e gjuhes shqipe.Ju nuk beni gabime ortografike fare i dashur,pavaresisht se thoni qe nuk e keni pasur qef lenden e gjuhes shqipe.
Nuk calon gomari nga veshi,thote populli!![]()
Citim:
Gjuhes Ruse ne fakt se ashtu e kerkonte koha. Per sa i perket gabimeve ortografike, kuptohet qe nga shpejtesia sidomos kur shkruan online te gjithe bejne, por besoj qe te mundohesh mos besh nuk eshte keq. Per ate foljen nuk na ndihmoi njeri ndaj si me i vjeter qe je po marr fjalen tende.
) duhej te dije shume mire allbanski jazik i dashur Ing.Patjeter online mund te besh gabime nga shpejtesia,sepse germat jane afer me njera tjetren.
Citim:
Nuk jam une me.
Kaq ze ka njeriu valle?
Ajo eshte shuli i durimit.
Fat i vulosur nga cfare?
Faleminderit amor. Me behet qefi qe me lexon dhe komenton.
| Gjithsej 34 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit » Trego 332 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.