Forumi Horizont | Gjithsej 79 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Une e specifikova dhe qarte me duket"ketij timit"=partnerit.
Je shume gabim Meto,dhe sikur te ta bente per borxh maksimumi qe ti mund te besh eshte ta lesh,per cenime fizike apo psikologjike as qe behet fjale.Mua para shume kohesh ma kane bere per borxh ti ze ne shqelma,e di cili ka qene reagimi im?Nje distancim i menjehershem dhe me tutje asnje reagim.Mbas ca kohesh arriten pastaj vete te me vinin ke shqelmat e mi,duke mu lutur ti shqelmoja vetem qe ti falja...por aha,s'jam njeri qe fal une.Per ti rene shkurt,integriteti yt si njeri s'vihet ne loje duke bere veprime te tilla.Leri te lire njerezit,po ju integruan principeve te tua ok,po s'ju integruan distancohu!
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Une nuk vej dore mbi femrat. I ze me shqelma.
ahahahahahahahaahahahaahh you are very funny man.
ma fut nje shqelm mua se jam gati dhe e leme me kaq.,ahhaahahahahahah
per te tjerat ne virtualitet te gjitha jane princesha qe dhe e besoj por ne realitet eshte e drejta juaj te besoni ne ato qe thoni,skam kundershtin ne besimin etjetrit.
metaxa,
ishte njani qe sa here hynte ne banjo gruja e runte nga mbrapa
nje dite kjo e pyt--pse e shkund ti ate kur mbaron pune?
---qe ti jap shnet thote ky!
nje dite mas nje sherri ne shtepi burri del jashte dhe ebne sisin ne qoshine gardhit dhe nuke shkund por e mbyll zinxhirin shpejt dhe matet te ike.
Gruja nga dritarja qe po e runte i thote---Degjo ketu ti ke cke me mu ate shkunde ti!
si e quan kete femer ti metaxa!
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
metaxa,
ishte njani qe sa here hynte ne banjo gruja e runte nga mbrapa
nje dite kjo e pyt--pse e shkund ti ate kur mbaron pune?
---qe ti jap shnet thote ky!
nje dite mas nje sherri ne shtepi burri del jashte dhe ebne sisinne qoshine gardhit dhe nuke shkund por e mbyll zinxhirin shpejt dhe matet te ike.
Gruja nga dritarja qe po e runte i thote---Degjo ketu ti ke cke me mu ate shkunde ti!
si e quan kete femer ti metaxa!
ahahahhahahahhaahahahhahah nikoqire me plan ahahahaahahha.
Pse mashkulli iken larg nga nje femer egoiste?
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Amor e dashura ime mbeshtetet ne kraharorin tim kur fle. Une kurre skam fjetur ne gjoksin e te dashures time.) Shpresoj ta kuptosh thelbin e kesaj fjalie.
Citim:
Ka njerez qe ju pelqen te ndajne nje jastik por perhere duke fjetur ne te njejten lartesiNuk eshte rehat te ndash jeten me nje njeri qe s'te ben balle ne CDO fushe te jetes ne forme dinjitoze pa pasur nevoje te valvitesh skeptrin e superioritetit patriarkal.Mgjth kjo varet shume dhe nga rrethi shoqeror te cilin frekuentojne njerezit.Shumica e meshkujve qe me rrethojne nuk do pranonin ne asnje forme qe partnerja e tyre te ju flinte ne kraheror pa qene dhe ato disponibel te benin te njejten gje,eshte shoqeria qe s'pranon dicka te tille.Askush s'do nje femer te varur nga nje mashkull.(te pakten ketu ku jetoj une)
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Mendimi im eshte qe mashkulli eshte superior dhe duhet te jete superior.
Citim:
S'thashe qe femra duhet te ndihet superiore por qe duhet te ndihet poaq e vlefshme sa ai qe ka ne krah!
Gjithsej 79 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.