Forumi Horizont Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »
Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)

Postuar nga AndreaPirelli datë 14 Janar 2009 - 23:06:

Ku eshte Central Park?????????

Postuar nga ColdFire datë 14 Janar 2009 - 23:07:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

Te pershendes me kengen New York New York me versionin tim te preferuar nga Pavaroti.

Kete kengen e degjova ne rruge kur shkova per christmas shooping tek Vic' secret, e di ti tek ajo qoshja , dhe isha gati te kerceja po te kisha me shume se dy hapa vend perpara meje por.....nejse i thashe vehtes Donike je me fat qe ke mundesi te marresh fryme dhe pastaj kerceva ne mendjen time....pa pa ra papa :p :p :p

Postuar nga cupka datë 14 Janar 2009 - 23:14:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

lum si ti qe ke biciklet

faleminderit!

Por me vikerka keq per ty se si duket nuk paske asgje!

Postuar nga lezhjani-82 datë 14 Janar 2009 - 23:16:

Citim:

faleminderit!

Por me vikerka keq per ty se si duket nuk paske asgje!

Rensi ka me pas shoqeri te mire se te nimojne edhe kur s'ke!

Postuar nga cupka datë 14 Janar 2009 - 23:18:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Ku eshte Central Park?????????

perse pyet? te ka ngelur merak se nuk ke ngrohur allatet ne Central Park? (se ke ter diten qe i permend)

Postuar nga cupka datë 14 Janar 2009 - 23:20:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Rensi ka me pas shoqeri te mire se te nimojne edhe kur s'ke!

kur ta gjesh shoqerine e mire me ler te ditur qe te rehatoj merakun qe kam per ty.

Postuar nga shelgu datë 14 Janar 2009 - 23:20:

Citim:
Donika, mos komuniko me armikun.

para se te harroj: sa i bukur qe duket Central Parku nga dritarja zyres. Mezi pres pranveren t'ja shaloj bicikletes e te shetis ne Central Parkun e New Yorkut.

Lum si ti qe ke NY

dhe shale...

Postuar nga lezhjani-82 datë 14 Janar 2009 - 23:25:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Lum si ti qe ke NY

dhe shale...

cedrus u bane xheloz ti?

Nuk u bana un qe skam biciklet!

Postuar nga lezhjani-82 datë 14 Janar 2009 - 23:35:

Citim:

kur ta gjesh shoqerine e mire me ler te ditur qe te rehatoj merakun qe kam per ty.

t'pakten ti merakosesh!

Postuar nga lost_soul datë 14 Janar 2009 - 23:37:

Citim:

Perse te lodha mo? C'te bera une ty? C'ke qe me lexon kur lodhesh nga une? Nuk kam te drejte te flas mire per vendin qe kam zgjedhur per te jetuar? Apo ke inat se jeton ne rredhina? Po plas atehere!

Te pershendes me kengen New York New York me versionin tim te preferuar nga Pavaroti.

Po te them nje thenie e emigranteve italiane te shekullit te kaluar per New York-un tend.

"Para se te shkonim ne New York na kishin thene qe rruget jane te shtruara me flori.
Kur shkuam atje mesuam tre gjera.
E para qe mesuam ishte qe rruget nuk ishin te shtruara me flori.
E dyta qe rruget ishin te pashtruara.
Dhe e treta ishte qe ata prisnin qe t'ua shtronim ne."
Te pelqeu? Ka moral aty.

Kur isha per vizite atje ne qytetin tend te dashur, me dhane disa porosi strikte.
E para ishte qe nuk duhet t'i afrohesh zezakeve.
Gjithashtu duhet te evitosh udhetimet me subway, kur nuk ka shume njerez, sidomos naten.
Mesova gjithashtu qe atje vetem te kamurit kane makine, perndryshe te kushton qimet e kokes (parkingu, pagesat neper urat etj etj)
Mesova gjithashtu qe shtepiat me cmim te perballueshem jane nja 100 vjecare, gati duke u shembur.

Keshtu qe New York-u eshte vetem nje kuriozitet turistik, dhe nuk eshte fare ne listen time qe te me nxije apo zverdhi

Te pershendes me te njejten kenge por te kenduar nga Sinatra.

Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »
Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.