Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 22:54:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

hahaaha doja fli, long, djathe sharri e 1 piskavice sot .... shif e noj prizrenali po se ke problem :p hahahaaa

me fal qe u vonua pak flija, e prizrenaliu me ka ik ne Itali, se kemi hap nje firme te vockel per projektime dhe ekzektuim..por do kthehet se te dashuren e ka ne Kosove, eh i gjori vdes per te, ia di lala hallin ia di... hehe

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 22:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

aha, pra Shtama na qenka kalamani i Katruves, apo motra e vogel?!!!

Pune dreqi kjo, hajde merre vesht tani! Njani i bie shtames e tjetri katruves!

haha, jo ore, e mban ujin e ftofte, e qa kam qejf ta kem nje te till ne shtepin time te re...

Postuar nga AndreaPirelli datë 02 Tetor 2009 - 23:03:

Citim:
shif sa te bohen kafet po shkoj te bej 1 dush une

Mbyll deren e banjes nderkohe .............. .
Ka no i gastare uje per mua ketu?????

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 23:07:

Citim:

hahaha lene mos e pyt kam 1 ore ne trafik nga kryeministria deri te Tirane e Re ku kam shpine .... lagjen tamam se them se kam frike se me gjejne kollaj mi

AH moj angel levdohu ti lendohu, ke marr vesh ndoshta se e shita makinen nje shoku, hahha, nejse de, tash levdohu se ka ngel ksovari pa makinen, as qunat nuk eduan, do njeri qaj ketej, apo doni te shikoni lojen hahah...

Postuar nga cecilia datë 02 Tetor 2009 - 23:10:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Patjeter.Po tjeter cfare deshironi?

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 23:10:

Citim:

Patjeter, i nderuar, doni gje tjeter? Vetem urdheroni, kafe, pije, apo darke....bej porosine dhe ketu jemi, mos hezito, dhe po nuk ke lek, qarros shpija bac...

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 23:12:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006

Patjeter.Po tjeter cfare deshironi?

o faleminderit e dneruar, per ndihmen, se me jane hapur pak krahet....do pjesen e fitimit, vetem me rri ne krah se kamarieret nuk jane mesuar te kene myshteri kaq besnike....edhe njehere thanks njeri...i thone ketu ne prishtinen tone me pluhur keku...hhaaa

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 23:14:

Citim:

Jo turll ajo nnuk ka frike fare, sepse, ka kamera vezhgimi dhe eshte e armatusur deri ne dhembe, dhe gansteret ia kane friken se nuk e thone kote niku angel davil hehee...

Postuar nga cecilia datë 02 Tetor 2009 - 23:20:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

o faleminderit e dneruar, per ndihmen, se me jane hapur pak krahet....do pjesen e fitimit, vetem me rri ne krah se kamarieret nuk jane mesuar te kene myshteri kaq besnike....edhe njehere thanks njeri...i thone ketu ne prishtinen tone me pluhur keku...hhaaa

E kam nga natyra,jam vullnetare kur shoh njerez qe mundohen...

Postuar nga Vizioner datë 02 Tetor 2009 - 23:21:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

haha, jo ore, e mban ujin e ftofte, e qa kam qejf ta kem nje te till ne shtepin time te re...

ksovari, ketu tek une e ka emrin Kühlschrank=Frigorifer ajo qe ma mban ujin e ftohte!!

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.