Forumi Horizont | Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » Trego 251 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- Vajmedet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18769)
Citim:Jo vetem kaq Vizioner. Ai duhej te kishte dale ne Tv te ngushllonte familjet e te vrareve dhe jo te ngushllonte Luizen qe e ka djalin shendosh e mire.
Po citoj ato që tha Vizioner
Une e vleresoj gabim ose me sakte, mungese te perceptimit te funksionit si Kryeminister nga Edi Rama, daljen ne konference shtypi bashke me nje Deputet, pse po jepte doreheqien!!! ???
As dhe komentimin e ngjarjes-vrasjeve, nuk del nje Kryeminister dhe jep komente-konference!
Ka Minister te mbrendshem si dhe Polici e cila jep Komente apo Konference shtypi ne raste te tille!
Politikanet shqiptare por, ne pergjithesi Politikanet e vendeve lindore (ish komuniste), i vene shume rendesi Shout, daljen ne konferenca vend e pa vend, edhe kur nuk ngjarja nuk ka lidhje me funksionin drejtues qe ato kane!
Nje Kryeminister del ne konference shtypi kur jep doreheqie Presidenti, Kryetari i Kuvendit, Guvernatori i Bankes kombetare, Shefi i Inteligjences, Kryeprokurori dhe krytari i gjykates kushtetuese.
Nuk del Kancalarja Merkel per cdo p...o...rdhe qe ben nje Deputet.
Sa vrasje ndodhin ne dite ne gjermani, sa fenomene Pedofelie ne rang funksioneresh etj.etj. por, Qeveria i ka te ndame detyrat, ka Minister perkates per konferenca shtypi.
Kete vit ketu kane dhe doreheqie disa Deputete per korrupsion etj, nder tyre njeri dha doreheqie dhe eshte okoma ne ndjekie penale per Pedofeli por, nuk doli Merkel ta komentoje!
Fundjaven e kaluar ndodhen ketu perleshje te renda ndermjet Policise dhe disa Selafisteve dhe joselafisteve. U plagosen Police dhe u shkaterruan dyqane por, nuk doli fare Kanzelarjane konferenca, doli Ministri i mbrendshem dhe shefi i Policise.
Edhe ne rastin ne fjale, ngjarjes ne Tirane, Kryeministri nuk kishte pune fare te dilte te komentonte dhe, aq me shume ne krah te Deputetes.
Kryeministri, me veprime te tilla, humb Reputacionin!
Citim:Tregojne nje histori te vjeter. Po po shume te vjeter. Andej nga Vlora ka ndodhur me duket ose diçka e tille se e kam degjuar nga nje vlonjate.
Po citoj ato që tha arturm
I peshtire je ti mor zoteri qe flet keshtu per nje nene qe i ka rene nje fatkeqesi.
Me ate qe pashe e lexova une kjo zonje as nuk "e mbroi" as nuk e "justifikoi" ne ndonje fare menyre djalin e saj, bile tha qe drejtesia duhet te vendoset.
Eshte normal qe nga ana humane e ka pjellen e saj dhe nje nene nuk mund ta abandonoje pjellen e vet.
Nga ana jone thone "c'te ben femija s'ta ben perendia" prandaj mos gjykoni asnjehere prinder te cileve per fat te keq femijet u marrin rrugen e shejtanit.
Kjo s'do te thote qe i biri mos te marri denimin e merituar.
Pa cfaj ka e ema e tij njehere?! ska lidhje aspak, as babai, pavarsisht se rraca e robit eshte faktori kryesor dhe mashkulli mer me shume nga baba ne ket rast. prinderit skane faj se ky eshte i rritur. nuk e kuptoj clidhje kane prinderit e mij si e bej une jeten tani dhe si rreagoj dhe kush jam sot si i rritur?! si per mire apo keq nuk kane dore aspak me kyt muhabet.
nejse, njerz kot rrac kot jemi gjithe ne shqipot.
ktij cunit duhet mej qij ropt e mutit si garip qe eshte dhe duhet mej fut plumin ballit meqe qenka aq pathetic selfcentered spoliled bastard legen se as trim as gangstjer nuk eshte, thjesht nje fucking insect tipik i ktij vendi.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Jo vetem kaq Vizioner. Ai duhej te kishte dale ne Tv te ngushllonte familjet e te vrareve dhe jo te ngushllonte Luizen qe e ka djalin shendosh e mire.
Hipokrizi totale.
Citim:
Po citoj ato që tha kurt
Pa cfaj ka e ema e tij njehere?! ska lidhje aspak, as babai, pavarsisht se rraca e robit eshte faktori kryesor dhe mashkulli mer me shume nga baba ne ket rast. prinderit skane faj se ky eshte i rritur. nuk e kuptoj clidhje kane prinderit e mij si e bej une jeten tani dhe si rreagoj dhe kush jam sot si i rritur?! si per mire apo keq nuk kane dore aspak me kyt muhabet.
nejse, njerz kot rrac kot jemi gjithe ne shqipot.
ktij cunit duhet mej qij ropt e mutit si garip qe eshte dhe duhet mej fut plumin ballit meqe qenka aq pathetic selfcentered spoliled bastard legen se as trim as gangstjer nuk eshte, thjesht nje fucking insect tipik i ktij vendi.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Tani nese nuk do ishte biri mames se vet nuk do diskutohej kaq shume kjo ngjarje e para kjo dhe e dyta, fenomeni cuni i mamave dhe babave pushtetare te fuqishem qe mund te bejne cju do trapi dhe nuk burgosen apo lirohen nga drejtesia shqiptare kjo po qe eshte arsye e forte per te diskutuar dhe per te sha nga mengjesi ne darke.
P.sh do kisha deshire to isha diktator ktu per nja 6 muaj apo nje vit. Jo me shume. Te pakten nga 50 pushkatime ne dite do beja.
Tani mushku 40 vjec ecen me motorr midis pjaces 100k/o ku edhe 15/o eshte shume veshtire mos me shtyp diken.
Ky ishte te pakten nja 40 vjec, as adoleshent jo se te pakten ajo moshe e ka sadopak justifikim.
Nga Vizioner: "Te dy(vrasesi dhe hajduti), per mua, jane Kriminela, Kriminela ne llojin e tyre-aktit te tyre."E nise mire diskutimin dhe e prishe kot ne fund! Kjo esht ajo qe dallohen ligjberesit nga ne komentatoret. Ne na lejohen emocionet, ndersa ligjbersve jo! Cfar d.t.th., qe vjedhesi i energjise nuk esht kriminel, pasi nuk demton ndonje njeri direkt fizikisht, si i tille ka tjeter denim nga vrasesi, i cili esht kriminel, sepse demton dike fizikisht (plagosje, vrasje, perdhunim, etj.).
Dhe mua me duket se ka ligje edhe per vjedhjen e energjise! Perse nuk zbatohen!? Perse duhet pritur urdhera me goje nga autoriteti i pare (i dyte) i vendit!? Dhe pale! Urdhera qe me duket se jane ne kundershtim me ligjin per kete akt kundraligjor.
Por jam i sigurte se keto urdhera vijne nga budadalleku qe bene para pak javesh me nacionalizmin fallco, e tani duan te harrohet budadalleku me masa dragoniane qesharake.
Edhe dicka, se harrova! Duhet kuptuar se vrasja e nje njeriu esht vepra me kapitale e krimit, ndaj nuk duhet habitur nga habia e te gjithe te habiturve, qe njerzit qe vrasin po dalin nga burgu me pak muaj dhe vjet! Kjo esht ajo qe te con tek krahasimet e ndryshme.
po ky edi ca ... e semes kerkon te konfenca shtypit!!! kjo mania per te qen ne qender te vemendjes edhe kur nuk duhet do e mari ne qaf!
sa per kte ish ministren nuk kam te shtoj me shum pas asaj historis se vjeter qe tha piktori
Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » Trego 251 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.