Forumi Horizont Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 »
Trego 181 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cfare ngjyre i keni syckat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5515)

Postuar nga Niqua datë 10 Shtator 2006 - 17:41:

E une sjam gja hic para njanes qe rrifet me burra rrugs,asht dhe 55 vjece kukja ajo per vedi se ngeli tu zan me milet.

Postuar nga kontinenti datë 12 Shtator 2006 - 21:58:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
absolutisht me all ngjyrat e kesaj bote....pak si shume te shkruar jane syckate mi....ehehehehe dhe shume pasqyrues....te thelle.....misterioze....doni me?

Jo...mjaft! Thesi u mbush!

Postuar nga kontinenti datë 12 Shtator 2006 - 22:00:

Re: Re: hahahahhha...............

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina

Hahahaha
Me ke prek piken me te dobet, modestine...dhe po mendohesha ta shkruaj, mos e shkruaj, ta shkruaj, mos e shkruaj...por thashe fundja ta shkruaj, perderisa nuk po genjej, edhe temes po i pergjigjem. Ahhhhhh, me jane bere faqet kuq.
Faleminderit per komplimentin

Mjaft...mjaft...se thesi u mbush.

Postuar nga kontinenti datë 12 Shtator 2006 - 22:02:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
une i kam syrat ngjyre patellxhani te bere
(jo te pabere, mos u ngaterroni) dhe me tu ngrysur me leshojne rreze lazer te kuqe dhe keshtu vras te gjithe mijte e lagjes.
:p

Nuk ke te drejte te vrasesh as Balerinen e as Katileshen...ok.

Postuar nga kontinenti datë 12 Shtator 2006 - 22:03:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
E une sjam gja hic para njanes qe rrifet me burra rrugs,asht dhe 55 vjece kukja ajo per vedi se ngeli tu zan me milet.

Ka marre mesime boksi dhe duhet ta boje per stervitje.

Postuar nga kontinenti datë 12 Shtator 2006 - 22:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Une i kam syte te kaltra, qe ndryshojne sipas motit dhe gjendjes sime emocionale.
Por nuk e di, nuk i kam tamam tamam te kaltra, ngaqe i kam si te kaltra me pak motive blu me te erreta, me duket se mund ta quash te shkruar.

Po blu saksin pse e harrove dhe ate garnityren e kuqe.
Eh mi Bale...sa Katile qe je? hahahahaha te vret me ato sy qe ke.

Postuar nga Katilesha datë 12 Shtator 2006 - 22:22:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

Po blu saksin pse e harrove dhe ate garnityren e kuqe.
Eh mi Bale...sa Katile qe je? hahahahaha te vret me ato sy qe ke.

po shikoj se fiksimi yt tashme paska nje emer tjeter...sa mire me vjen.......ndihem pak e cliruar..........

ps;...ti mos rri e shiko thaset tane ,...sepse une kam ba nja 4-5 thase te tujt deri tesh...ok?....have fun me fiksimet tuaja...

Postuar nga kontinenti datë 12 Shtator 2006 - 22:29:

Mir mir, por pas pak, po te jeshe e zgjute, me shaj i cike dhe me emrin tjeter...hahahaha, qe te duket sikur jam gabim.

Postuar nga Katilesha datë 12 Shtator 2006 - 22:30:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Mir mir, por pas pak, po te jeshe e zgjute, me shaj i cike dhe me emrin tjeter...hahahaha, qe te duket sikur jam gabim.

e ke gabimmmmmmmmmmmmmmm..............

Postuar nga kontinenti datë 12 Shtator 2006 - 22:31:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

e ke gabimmmmmmmmmmmmmmm..............

Mir mir, mos bertit...qetesohu, perqendrohu dhe filloja ashtu sic e di vete...ok?

Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 »
Trego 181 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.