Forumi Horizont Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)

Postuar nga ksovari datë 24 Nëntor 2005 - 02:00:

po citoj ate qe tha e nderuara _tester:
"Pra po nuk e lexove librin mire dhe qysh ne fillim komplmentat thuj sa te duash por jane te kota dhe banale."

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ketu jam me ju..sepse "gjellen pa e shijur kote thua se sa e shijshme eshte."

Pastaj paramendoje kur do t'i thua "sa e ngroht je", e nuk e ke prekur!

Ose "sa mire i ke rregulluar floket" e ne fakt s'ja ke pare fare ose s'ka korrent ose s'eshte prane teje ose e veshur me gardarobe dimri e ende se ka hequr.

Une mendoj se gjithmon fjala duhet te jete ne perputhshmeri me vepren, se ne te kunderten asaj pune i thone "rrush per gogla".

Ha ha ..

Pastaj .. mbi te gjitha duhet t'i jepet haku (te jesh i suksesshem ne shtrat), e ky per mendimin tim eshte komplimenti me i mire, madje edhe pa fjale, vetem shikimi do te ishte kopliment bile edhe i shkelqyeshem.

Vetem nje gje TE GJITHE JENI TE SHKELQYESHEM lol

Postuar nga ksovari datë 24 Nëntor 2005 - 02:07:

Po citoj ato që tha NS-6:
[B]une per vete librave i lexoj vetem prologun dhe epilogun...

Lal mos nxito se nuk eshte qeshtja te krahasohet me librin as me pushken e as me celularin , por ...

mods pyet a eshte mjalti i embel se ... bletes puntore i mbetet hatri.

Ha ha shpresoj kuptohem por edhe nese ska qasje rrejti eshte i dobet dhe

pritet maksimumi i qsjes ne tem..
sidomos nga te rimnjet me ndjenja te forta rrezatimi

Postuar nga Le_Beau_Gosse datë 25 Nëntor 2005 - 04:34:

Komplimentet jane ne pergjithesi diçka qe shprehin ne nje fare menyre personalitetin e nje njeriu por sot e dime shume mire , vertet bukuria e nje djali ka te beje por ajo qe ka te beje me teper eshte menyra e te shpehurit. Un me thene te drejten kam shume deshire ti bej komplimente nje vajze sepse nuk ka gje me interesante me terheqese tek nje vajze kur skuqet nga emocionet nga fjalet e embla. Eshte e vertete qe shume shume here shikimi eshte komplimenti me i bukur sepse shpreh shume e shume gjera te cilet nuk mund te shprehen dot me fjale. Mund ti themi me qindra dhe mijera here nje vajze qe eshte e bukur , e mrekullueshme por ja qe ndodh qe edhe keto dy fjale nuk shprehin dot realitetin e bukurise se saj dhe ne kete rast nje shikim i lehte, i mprehte me syte qe shkelqejne shprehin me mire ate qe shikojne aq me teper kur si muzike degjohen rrahjet e zemrave.. Femra eshte krijesa me e bukur qe egziston ne univers dhe çdo yll eshte krujuar si simbol i bukurise femerore prandaj shkelqejne dhe jane njeri me i bukur se tjetri...

Postuar nga ksenia datë 25 Nëntor 2005 - 04:57:

KOmplimenti me fantastik qe me kane bere kohet e fundit ishte
"Sa e mire do behesh ti kur te rritesh!!!" Kam lene nam duke qesh me vete rruges.

Postuar nga toni2ALL datë 26 Nëntor 2005 - 00:39:

Komplimentat ne cunat i bejme te pakta po te sakta. Eshte shume fallco po ti thuash nje qorreje " sa sy te bukur ke" .Por po t'i thuash " ti rrusho ma con 80 grade kallashin" pa tjeter qe je tu thene te verteten.Gocat kete s'arrijne te kuptojne.....

Postuar nga Beta_tester datë 26 Nëntor 2005 - 16:25:

jam dakort me ty tono vetem qe kot e shkrujte se asihere skan me e kuptu . se kane kuptu per 2000 vjet .... lindin rriten jetojne dhe vdesin duke u qa...

Postuar nga tresh datë 26 Nëntor 2005 - 16:52:

i thua Yll u mbetet hatri se donin ti thonje Diell
i thua Diell u mbetet hatri se donin t ithonje Engjell
i thua Engjell u mbetet hatri se donin ti thonje Shpirt
i thua Shpirt donte te degjonte fjalen Zemer...

cfaredo koplimenti qe te besh nuk eshte ne rregull dhe do ankohen,
nganjehere mendoj eshte me mire te mos besh asnje kompliment, e nqs behen te behen me pikatore, me pakice, se keshtu i rritet cmimi vlera e ndoshta i vleresojne me shume atehere kur te behen

Postuar nga Zhylien Sorel datë 28 Nëntor 2005 - 01:49:

UN KAM NJE TE 2006 ...

TE HENKSHA "DHEMBIN E QENIT" MOJ.....

Postuar nga oliinter datë 28 Nëntor 2005 - 02:16:

une do te vdes me ty atehere kur dhe ti te vdesesh me mua!

Postuar nga eliz datë 28 Nëntor 2005 - 12:10:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh

cfaredo koplimenti qe te besh nuk eshte ne rregull dhe do ankohen,
nganjehere mendoj eshte me mire te mos besh asnje kompliment, e nqs behen te behen me pikatore, me pakice, se keshtu i rritet cmimi vlera e ndoshta i vleresojne me shume atehere kur te behen

Apapapapa kurrrrrrnac dhe ne fjale njerzit

Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.