Forumi Horizont | Gjithsej 71 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit » Trego 3519 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Pershkruaj Veten me NJE Fjale.......dhe vetem NJE (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11382)
e merzitur/inatosur/I give up
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
me thirri kush mua?,,,,,,,jam doc.:p
ou.........per ericun.............une bej nanin ............patjeter qe do te shkojme........eric...erdhme!....
ps;vazhdoj te ndihem cuditshem......
oh doktorsheat vdesin per pacient
ps,shiko se te semurni me zor pastaj ju
jam me mire e mora veten
epo shyqur qe bere me mire po jemi doktoresha e jo lojna ne ja me nje fjale e sheruam djalin..
ps:Me dhimbje koke
high
e vdekur per gjume
ndoshta..
high as madafaka hell
SOT JAM NERVOZE NE KULM MJER KUJT DO JA SHFRY NERVAT
Pa gjume,mjer ai qe do me kryqezoje rrugen sot :o
realiste.............
great
e zhytur ne leximin e temave te forumit.....ouuuuuuuu(mos u bene pak si shuem fjale?!):p
jo ne qejf (kam per te studiu po spo me bahet hic sot me i marr librat ne dore)
ne ajer
me ericun...:p
me krahe si te engjeve
dhe me shigjeten e arte te kupidit ne dore...........do godasim ndoken me duket sot............forumista na u runu....!:p
aman godisni njeri-tjetrin po cpune keni me ne
ps;normale
Buza .............mos tu ankume gja na????????
ska lidhje ankesa thash thjesht mos i godisni kot njerzit qe skan faj meqe qenkeni kaq te frymezuar godisni njeri-tjetrin sorry po sdesha te keqkuptohesha ....
e bukur ( jam bere gati me dal me gjujt)
ne qejf per muhabet
sapo e zgjuar nga gjumi
poezi.......
e keputun.
gati symbyllur...pafshim.
krejt shpirt
kinge krejt sot.....
...........
.......... oZot ...... o Zot ............ sa king po mduket vetja sot ......... si mret mooooo .......................
Re: ...........
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
.......... oZot ...... o Zot ............ sa king po mduket vetja sot ......... si mret mooooo .......................
hahah........
...... ptu ..... ptu ........ptu ......... marshallah , marshallah ............ se mos na hajne m ' sysh................ ti kinge ke qene gjithmone ............
...........................
realist
kavaljere
Re: ...........
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
i menduar...!
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
i menduar...!
e qete.......
Shume rehat
i cliruar
absolutisht e mhanitur...........dhe e perlotur.....
i deshperuar...
normal......
I lodhur...
i thjesht
menduar...
e gezuar
Gjithsej 71 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit » Trego 3519 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.