| Forumi Horizont | Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)
Re: aotokombajnat duhen ndonje here
Citim:
Po citoj ato që tha danielxhd
ishte nje here nje burre dhe nje grua 40 vjec, burri po shikonte televizor dhe pa nje vajze te re dhe te bukur, i foli gruas dhe i tha:-hajde shih pak kete shpirtin ketu, ti me je bere si autokombajne. ne darke vajti burri ne krevat dhe po priste gruan,por graja nuk po shkonte. burri i flet dhe i thote:- hajde o grua te flejme,mos u zemro per ate qe te tha ne dreke. gruaja iu pergjigj:- po ik or burr se nuk e ndez autokombajnen per nje kalli misri. ha ha ha ha ju pelqeu?
-U ngrit i zoti i shtepise te vinte ne banje.
-Te nesermen i thote te shoqes " grua ne shtepi na
ka hyre djalli".
-Po pse? I thote gruaja!
-Po ja sa here hapja deren e banjes ndizej drita, kur e mbyllja fikeje, por ne perfundim e bera.
-Moooossssss bertet gruaja .E ke bere ne frigorifer ..
Babai keshillon te birin : Bir mos e ler kurre punen e sotme per neser .I biri therret : Mama: sille bakllavane qe e le per neser ta hame sot.
Rrapushi ishte ne hotel ne Angli, merr ne telefon servisin e dhomes:
- 'TU TI TU TU TU TU.' thote.,
Punonjesit e hotelit ipo perpiqeshin se çthoshte klienti, Derguan lajm andej kendej se çdo te thote. Me ne fund gjeten nje perkthyes ne Ambasaden shqiptare i cili e perktheu:
- 2 çaj tek 222-shi
Rrapushi ishte ne hotel ne Angli, merr ne telefon servisin e dhomes:
- 'TU TI TU TU TU TU.' thote.,
Punonjesit e hotelit ipo perpiqeshin se çthoshte klienti, Derguan lajm andej kendej se çdo te thote. Me ne fund gjeten nje perkthyes ne Ambasaden shqiptare i cili e perktheu:
- 2 çaj tek 222-shi
hahahhahahahahhahahahha e bukur kjoooo hahahahaha
Peshkataret
Ishin dy komshihj qe peshkonin per cdo dite ne te njejtin vend, por njerit nuk i ecte fare, kurse tjetri per qudi dilte me vone dhe kapte plot peshk. Nje dite ai qe nuk i ecte fare vendosi te pyesi komshiun se si ishte e mundur qe peshkonin ne te njejtin vend dhe ky nuk kapte asgje. Komshiu i thote se sekreti eshte se une para se te nisem per peshk i fus njehere duart gruas. Dhe ky neser vendosi te beje te njejten gje. U ngrit ne mengjes dhe po priste momentin per ti futur duart, gruaja i thote: he more burre perse nuk po nisesh per peshk te me hiqesh qafe se dhe une te bej punet e shtepise? Ky beri sikur po nisej doli deri tek dera dhe po priste prapa dere momentin e volitshem, dhe ne momentin kur gruaja ulet per te lare dyshemene ky shkon dhe i fut duart. Ne kete moment gruaja pa kthyer fare koken thote: HE MO KOMSHIO PO DEL PER PESHK EEEE.
Ne klase mesuesja pyet nxenesit :
-Ne nje peme jane 5 zogj.Nje gjahtar qellon me çifte dhe vret 3 zogj.Sa zogj mbeten ne peme?
-2 zogj mesuese ,pergjigjet nje nxenes
-Bravo e gjete thote mesuesja
Nje nxenes tjeter ngrihet dhe e kundershton :
-Ne peme nuk mbeti asnje zog mesuese se u tremben nga zhurma Mesuesja e vene ne pozite mendohet pak dhe i thote: bravo me pelqen llogjika qe perdor.
Po ky nxenes thote:
-Ta them edhe une nje probleme mesuese?
-Thuaje ia kthen mesuesja
-Jane 3 femra duke ngrene akullore,e para e lepin me majen e gjuhes e dyta me gjithe gjuhen dhe e treta e fut akullore ne goje, cila nga keto te treja eshte e martuar?
-Ajo qe e fut te gjithe akulloren ne goje -thote mesuesja
Jo mesuese, ajo qe ka unaze te gishti, por gjithsesi me pelqen llogjika qe ndjek.
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Ne klase mesuesja pyet nxenesit :
-Ne nje peme jane 5 zogj.Nje gjahtar qellon me çifte dhe vret 3 zogj.Sa zogj mbeten ne peme?
-2 zogj mesuese ,pergjigjet nje nxenes
-Bravo e gjete thote mesuesja
Nje nxenes tjeter ngrihet dhe e kundershton :
-Ne peme nuk mbeti asnje zog mesuese se u tremben nga zhurma Mesuesja e vene ne pozite mendohet pak dhe i thote: bravo me pelqen llogjika qe perdor.
Po ky nxenes thote:
-Ta them edhe une nje probleme mesuese?
-Thuaje ia kthen mesuesja
-Jane 3 femra duke ngrene akullore,e para e lepin me majen e gjuhes e dyta me gjithe gjuhen dhe e treta e fut akullore ne goje, cila nga keto te treja eshte e martuar?
-Ajo qe e fut te gjithe akulloren ne goje -thote mesuesja
Jo mesuese, ajo qe ka unaze te gishti, por gjithsesi me pelqen llogjika qe ndjek.
polici dhe djali
nje cun i thot nje polici rrugor o polico me hengsh M.**in ne oren 12:30am. policit i hypin nervat edhe fillon ta ndjeki cunin me vrap.nje kalimtar i thot policit : o zoti polic po pse po vrapon o burr i dheut?dhe polici i thot : po ja e shikon ate cunin qe po iken me vrap? po i tha kalimtari .ai me tha me hengsh m.**in ne oren 12:30. kalimtari shikon oren dhe i thot policit. MOs u ngutni zoti polic se keni dhe 20 min kohee.ahahahahahahahhahaha

(y)
xhaxhi ariu
ishte njehere nje ari pasticer,shkon njehere lepuri dhe i thote:
-xhaxhi ari ke 100 torta per te shitur
-jo-thote ariu
iken lepuri dhe vjen te nesermen
-xhaxhi ari ke 200 torta per te shitur
-po ku i shes une 200 torta,thote ariu
te nesermen lepuri prape.....jo 300,jo 400 deri sa arrin ditene 7-te ariu e dinte qe te nesermen do vinte lepuri dhe do kerkonte 700 torta
tere naten bashke me arushen punojne pa ndalur dhe bejne 800 torta
ne mengjes vjen lepuri
-xhaxhi ari ke 700 torta?
-jo 700 po 800 kam sot o lepur,thote ariu gjithe qejf
-Ah i ziu ti c'paske per te hequr per ti shitur!!!!!!!
bye!
kinezi ne shqiperi...
i thote kinezi kamarierit
- wai xhan xhiu cen coca cola...
- ju doni te pini cfare??? - pyet kamarieri
Nje cift kishte dale xhiro bashke me djalin e tyre. Diku me larg, djali shikon nje grumblull me njerez dhe behet kurioz te shkoje atje.
- Kot mblidhen njerezit sot. - i thote i ati. Por djali insiston:
- Epo shko atehere, - i thote perseri i ati, - por mos u vono!
Atje ishte nje femer qe ishte mbytur. Sapo e kishin nxjerre, e meqe ishte ashtu nudo, polici i kishte vene kapelen e tij ne vendin intim. Djali e pa dhe u kthye tek prinderit.
- Cfare kishte atje? - pyeti i ati.
- Kishte te drejte babi! Kot ishin mbledhur. Ishte nje grua qe po bente nje polic.
Nje djale i vogel e kishte marre zakon qe te thithte gishtin e madh te dores.E ema per ta trembur i tha:
-Mos bej ashtu, se te gjith femijet qe thithin gishtin shendoshen teper.
Djali u tremb dhe e harroi zakonin.
Pas disa kohesh duke kaluar rruges nena dhe djali takuan nje grua shtatzene.
Djali me te shpejte u hodh dhe tha:
-Ahaaaaa , un e di ca ke bere ti qe je shendosh kaq shume
Timi ishte teper i gezuar qe po i vinte ne shtepi nje moter ose vella i vogel.Ishte kaq i gezuar sa qe c\'do dite i tregonte shokeve dhe shoqeve te klases se ca thonin mami me babin per bebin e vogel. Nje dite e ema e Timit e la Timin ti perkiste barkun qe te ndjente levizjet e femijes.Timi pasi i ndjeu levizjet nuk reagoi shum dhe iku. As ne shtepi dhe as ne klase nuk e permendi me .
Nje dite mesuesja kurioze e pyet:
-Timi, a arriti bebi tek shtepia apo akoma?
Timi i ndrojtur ja futi te qares.
-Jo mesuese , bebin e hengri mami.
Nje flokekuqe vajti tek doktori dhe iu ankua se i dhimbnin te gjitha pjeset e trupit.
"E cuditshme" tha doktori. "Ja me trego njehere, ku?" Flokekuqja filloi ti tregonte "Ja, ketu" duke shtypur gjoksin dhe ja dha ulerimes nga dhimbja. "Ja, edhe ketu" duke shtypur krahun dhe perseri ja dha ulerimes. "Ja, edhe ketu" duke shtypur gjurin dhe uleriu edhe me shume nga dhimbja. E keshtu me rradhe tregoi pjese te ndryshme te trupit.
"OK" thote doktori "Nuk me thua, floku jot natyral nuk eshte i kuq, apo jo?"
"Jo" i pergjigjet flokekuqja. "Eshte i verdhe"
"OK, gishti juaj eshte i thyer, madam"
TE NA FALIN BJONDET, ESHTE SHAKA.
Beni dhe zogu
Cohet Beni ne mengjes dhe behet gati per ne shkolle...
Kur del tek dera,babai i tij i thote te jemes
-"kur te iki Beni ne shkolle,do ta haj zogun"
Beni e degjoj kete dhe e mori zogun me vete ne shkollle.
Futet ne klase dhe ulet ne bang me gjith zogun.
Kur mesuesja vjen e shikon qe beni kishte nje zog me vete.
-"cohu ne kemb Beni".thote mesuesja
dhe Beni cohet.
-"Po mire mo Beni keshtu i lar i hekurosur i paster"
-"po zogun per cfare e deshe me vete???
-"Po ja mi mesuese,nuk eshte faji im
une po behesha gati per ne shkoll dhe
babi i tha mamit:-kur te iki beni ne shkolle
do ta haj zogun...
-dhe une vendosa ta marr me vete se
per ndryshe do ta kishte ngren babi...
nje dite arjani mungon ne shkolle dhe diten tjeter kur vjen ne shkolle i thote zysha arjan ajde ketu .....shkon arjani dhe zysha i thote :arjan pse mungove dje me thuaj pse ,arjani:po ja o zyshe !!!!!zysha: ketu fol tani ....e arjani i thote :po ja o zyshe mami mi kishte lare breket dhe une vetem nje pale kam ....mire i thote zysha shko ulu , radhen tjeter arjani mungoi pese dite dhe kur kthehet ne shkolle zysha perseri e theret arjanin ,,,shkon arjani dhe zysha i thote :arjan pse mungove ti tani nje dite hajde po pese nuk ta fal me thuaj arsyen pse mungove ..e arjani i pergj:po ja o zyshe kur po u ktheja per ne shtepi i rashe nga shtepia jote dhe pashe 5 pale brek qe ishin te ndera te ballkoni yt dhe thashe se ti nuk do vije per pese dite
S'kisha si ta beja upload ketu keshtu qe po ju jap linkun. Besoj do ju pelqeje.
http://rapidshare.de/files/7151931/Ferrari.pps.html
HOMOSEKSUALI
--------------------------------------------------------------------------------
Baba du te te tregoj nje sekret - i thote djali.
Fol te keqen baba.
- O ba une jam Gay . - i thote djali tere siklet.
- Jo - i pergjigjet babai- ska mundesi
- Po jo o babi jam Gay , te lutem dua te me kuptosh, une e kam bere zgjidhjen time ne jete, e kam pranuar , dua ta pranosh dhe ti ....... - fillon e shpjegohet djali i cili ka marre pak zemer nga qetesia e te jatit.
- Po jo ore te keqen baba- i pergjigjet i jati duke ngritur zerin - Ti sje Gay , se Gay ehste Elton Xhon, Xhorxh Majkell. Ti je nje cope Bythq****
Ishte njehere nje cun i vogel dhe tu kalu nga kryqezimi i therret policit " O japrak! O japrak!(lloj gatimi me leter lakre ose hardhie me oriz)"
Nje here, dy here ,na mori inat polici e kap dhe ja shkul veshin dhe i thote -"me the dhe njehere japrak do te te var prej vesheve"
"dakord me fal"- i thote femija qe i pecellonin veshet
E keshtu ky djali i vogel kalo te nesermen.Sju durua dot dhe i tha.
"O leter hardhie me oriz! Oleter hardhie me oriz!"
Mbeshtille mbeshtille po ta mbajti bytha"-ja kthen polici
gruaja greke
largohet nje grua greke nga shtepija 3 dite rresht pa lene asnje gjurme ,pasi behet alarm i madh diten e trete kthehet gruaja e rraskapitur ne shtepi , e sheh burri i shqetesuar dhe e pyet se ku ishte 3 dite . gruaja i tha - lere burr se me ka perdhunuar nje shqipetar 4 dite rresht .........: i thote burri - po pse 4 me gru, 3 dite u bene sot ????????? atehere gruaja i pergjigjet -------- epo do shkoj dhe neser prandaj ....................
perdhunimi
POLICI pyeti gruan :- sa gra u perdhunuat nga shoket e nderrmarrjes ??? . GRUAJA - na perdhunuan te gjithave zoti polic , mua me perdhunuan , TIXHEN e perdhunun , MEREMEN e perdhunuan ,XHULIN po asthu , aaa se tani u kujtova zoti polic , vetem SANIEN nuk e perdhunuan : POLICI - po SANIEN pse se perdhunuan ??? GRUAJA - po se SANIA zdonte prandaj ..............
Dy shoke kishin vajtur ne resorant per te ngrene dreke e ne pjaten e gjelles njeri gjeti nje cope xham.
Duke kerkuar me sy se ku ndodhej kamarierja ai qe gjeti copen e xhamit i
ja beri me dore qe te vinte e kur ajo ishte afruar i tha .
- Ne pjaten me gjelle gjeta nje cope xham e desha te te theme se ketu erdhem te hame e jo te lozim yç.
Dy korcaret. (Pa u ofenduat njeri)
Vete njeri dhe i therret shokut te vet tek shtepia. -o Lilke, hajde te vemi andej nga pilli mo . E car do bejme nga pilli mo? - i thote Lilka. Ka marre Taqka nje putanke e ta q.... te gjithe. Ja kthen tjetri- a te marre dhe buke me vete mo ??? (kujtoi se do rrinte ndonje jave ne pill)
Njeri kapi gruan me dashnorin ne shtepi, por ai si i shkathet arriti te ikte u hodh nga kati i dyte. Dhe burri i thote- si s'te vjene turp, nuk mendove fare per femijet mir per mua? Ja kthen ajo- te lutem Ismet me lere te te shpjegoj. Me ishte qepur nga pas qe nga dyqani i Zenos e deri ne shtepi dhe kur hapa deren u fute me zore ne shtepi. Dmth ti do te thuash qe nuk deshe ta beje me te por te kapi me zore? - e pyet burri. Po - thote ajo gati ne te qare. Hajde ketu zemra ime - i thote burri dhe e perqafon. C 'faji ke ti, me zore mund te me zene edhe mua,jo ty qe je femer.
Burri i ishte qepur gruas jave te tera e i thoshte se donte tia bente njehere nga mbrapa, i kishte ngelur fiksim ta provonte njehere si do ishte. Ajo kembengulte jo edhe jo. Po ai kembengulete gjithashtu. C'te bente i tha mamase se saje kushtu keshtu burri im, dhe ajo i thote po lere nje here ca u be burri yt eshte tek e fundit. Ok, dhe ashtu u be gjithe naten u shqepen me stilin e ri. Ne mengjes burri po shikonte tv, ngrihet gruaja gjithe qejf kaloi afer tij dhe me buzeqeshje i thote- miremengjes! Ai indiferent shikonte tv. Ajo perseri - miremengjes! Ai po perseri indiferen pa e kthyer koken fare. Dhe ajo i thote c'ke pse nuk me flet. Ai serioz i kthehet duke i thene - nuk flas me byth.iret un!!!!!!!!
GRUAJA E POLICIT
Nje polic e tradhetonte gruaja me nje tjeter. Nje dite polici vendosi ta ndiqte gruan se ku do te shkonte. E ndoqi deri tek liqeni artificial, ku pa qe aty e priste njeri. Polici i merzitur nga skena qe po shikonte vendosi ta ndaje gruan, por i duhej nje deshmitar per diten qe do behej gjyqi. Aty afer pa nje coban qe po kulloste bagetite. E therriti dhe i tha:
-Shikoje kete skenen dhe do e tregosh ashtu sic eshte diten qe do vish te deshmosh.
-ok thote cobani.
Erdhi dita e gjyqit, salla e mbushur plot, mbaruan polici dhe gruaja me ato te tyret dhe me ne fund gjykatesi therret deshmitarin.
-Betohu se do te thuash te verteten dhe vetem te verteten.
-Betohem thote cobani.
-Cfare pe ate dite tek liqeni?
-pashe nje burre dhe nje gru.
-Cfare po benin?
Cobani pa perreth,ngaqe salla ishte plot i erdhi turp te tregonte, dhe tha:
-Ai burri e puthte e rrike(rrinte)
-Po pastaj thote gjyqtari
-E puthte prape e rrike.
- Vazhdo thote gjyqtari
-E zhveshte e rrike
-po me pas thote gjyqtari
- E puthte prape e rrike.( sepse i vinte turp te thoshte)
gjyqtari i nxehur nga deshmia e cobanit me rrike rrike bertet
-Lere rrike e srrike po a e kike a se kike? (kike = q.nte)
Cobani thote i merzitur edhe ky:
-Une nuk e di a e kike a se kike po bytha e atij shokut njehere shkonte njehere vinte.
na ishin nje here tre vllezer, dy punonin ne Amerike dhe i treti shijonte jeten ne Shqiperi.ky i treti ishte dembel i madh nuk kishte punuar asnjehere.Nje dite ju thote mamaja cunave qe ishin ne Amerike qe ta mernin dhe kete dembelin atje dhe te punonte. e mire thane dy vellezerit dhe pyeten kete dembelin nese ishte dakort.
-cfare pune te bej une pyet dembeli?
-po ja do vish te mbledhesh leke ketu ne Amerike thone vellezerit.
-iken ky dembeli tek vellezerit dhe kur arriti atje dolen ata per ta mare. kur duke ecur rruges hedh njeri vella 100$ ne toke.
-ja puna jote i thote vellai tjeter
-dembeli pergjigjet
SE ORE BUDALLA JAM UNE QE TE FILLOJ PUNE QE DITEN E PARE EEEE????........
Nje klase kishte oren e kimise. Dhe mesuesja kishte ngritur nje nxenes ne derrase per te zgjidhur nje problem. Aty poshte po kalonte nje polic, dhe ai degjoi zerin e cjerre te mesueses qe po i bertiste nxenesit - ku jane molekulat. Dhe ky polici me nje vrape ngjitet larte ne klase dhe pa trokitur fare deren futet brenda , nxori pistoleten dhe ja drejton klases duke thene: - nxirni molekulat kush i ka vjedhur!!!!!!
Njeri na ishte i dashuruar marrezishte pas njeres,por ajo nuk e deshte. Dhe ky nje dite i thote - e di ti qe une kam dy ashtu,(penise). Ajo u habit si ka mundesi??? Nejse pranoi te martohej me kete te dashuruarin marrezisht. Shkuan muajin e mjalti, prit ajo per te pare te dytin,s'ka??? Kaluan dhe disa muaj por penisi i dyte nuk po dukej. Dhe nje dite i thote - ti me genjeve ku e ke te dytin?? Ai i thote - jo nuk te genjeva por e di si eshte puna. Ky komshiu ketu poshte Fejziu nuk ka fare dhe ja kam dhene borxh por ca kohe sa te beje nje femije i ziu. E po mire thote ajo, por do tia marresh ;, mos ja le per shume kohe. Perseri kaluan muaj dhe ajo s'po e shikonte te dytin. Keshtu qe nje dite vajti poshte tek Fejziu troket tek dera e tij dhe i thote, - me jep ate qe te ka dhene burri im , boll e mbajte na duhet per vete. Ai hapi syte i habitur duke i thene - c'fare??? Ate,, thote ajo dhe i cone doren atje tek vendi. A kete thote ai, e terheq brenda ne shtepi dhe normalishte dhe me ligj ia jep. Sa vin burri ne darke ne shtepi, ajo direkte ja fute me shpull duke i thene. S'ke turpe nuk ke, mire qe ja dhe borxhe Fejziu por i dhe edhe me te madhin e mbajte te voglin per vete.
JENI NJISHA
TE MREKULLUESHME POR MUA ME PELQEL AJO E MURGESHES DHE TJU THEM TE DREJTEN ME E BUKURA ISHTE KUR I THERRET BATMAN
JENI TE MREKULLUESHEM
BRAVO
SE DI A E DI POR NA MBUSHNI DITET ME KETO TE QESHURA,
djali kthehet i gezuar ne shtepi, gjen te jatin dhuke pare tv dhe i thote..
- babi babi, sot njoha se cfare eshte te besh sex...
- o te keqen e cunit tim, u rrite u bere burre tani... po hajde ulu ketu afer meje dhe me thuaj sesi ndodhi- thote i ati-
- jo babi jo nuk ulem dot se me dhemb by..a - thote i biri....
PERGJIGJJE
QENKA KUSHERI ME KRYETARIN E PARTISE SE MEMEDHEUT ISH MYFTINE E LEZHES.
AI KA TE NJEJTIN PROBLEM ME ATE PJESE TE TRUPIT
.................URIME
Pershendetje!!!
Mirembrema te gjitheve... Si ia kaloni? A merziteni?
Nje bjonde shkon ne nje dyqan qe shet flamura dhe i thote shiteses:
-Dua nje flamure grek. Ne cfare ngjyra ka?
-Po sigurisht, ne blu dhe te bardhe.
-Po mire, po marr nje blu......
Dy bjonde bisedojne.
Njera:- Dje bera test papanikolau...
Tjetra:- Dhe..... ishin te lehta pyetjet?
Barsaletat e tua jane te kuptueshme vetem nga ata qe kane qene ne Greqi... Ndonje internacionale do ishte me e pershtatshme per te na ngritur moralin. Gjithsesi fillimi i mire eshte gjysma e punes. Vazhdim te mbare...
Nje gjuetar shkon ne pyll dhe shikon nje ari e merr ne shenje dhe...bam e gjuan me cifte.
Ariu shkundet pak pastaj kthehet tek gjuetari dhe i thote:
- Do te te vras apo te ta bej ne by*he?
Gjuetari sdonte te vdiste dhe i thote :-ma bej ne by*he.
Ja ben ariu dhe gjuetari iken.
Te nesermen gjuetari gjen sacme cifteje me te medhaja dhe shkon perseri ne pyll,sa shikon ariun...bam e gjuan.
Ariu perseri shkundet dhe i thote te njejten pyetje dhe gjuetari duke mos dashur te vdese e le tja beje ne By*he pastaj largohet.
Diten e trete gjuetari shkon e blen sacmet me te medhaja qe gjindeshin dhe shkon ne pyll, e shikon ariun dhe ...bam e gjuan perseri.
Ariu cohet shkundet pak pastaj afrohet e i thote gjuetarit me dyshim:
-Ti je gjuetar apo byt*q*re
Nje vajze shef te jatin duke bere dush, dhe e pyt babi babi c'fare eshte ajo qe ke aty poshte me floke.....
i jati i thote qe eshte kukla e babit dhe e nis ne dhomen e vet.....
ne mengjes kur cohet pyet gruan se mos kishte dash me bere dashuri dhe ajo ju pergjigj jo, pastaj shkoj ke femija dhe i thote mos ke lujte gje me kukllen e babit naten zemra, po i thot ajo un e vishja dhe e sh'vishja po ajo u rrit dhe me beshtyu...........
Pershendetije!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Barsaletat e tua jane te kuptueshme vetem nga ata qe kane qene ne Greqi... Ndonje internacionale do ishte me e pershtatshme per te na ngritur moralin. Gjithsesi fillimi i mire eshte gjysma e punes. Vazhdim te mbare...
pacienti dhe mjeku
nje dite njeri shkon tek doktorri i alarmuar dhe i tregone doktorrit qe kemba e majte i kishte marre nje ngjyre si blu - lejla, pasi e pa doktorri i thote qe urgjentisht duhet tja prisnin kemben se mund te kalonte infeksioni nga kemba e djathte, dhe ashtu bene ,,,,,,,,,,,, mbas nje jave vete prap pacienti me nje kembe tek doktorri e i thote se i kishte marre ngjyre blu dhe kemba e bjathte , ta presim direkt dhe te djathten se mund te t"kaloj infeksioni ne trup i tha doktorri , dhe ashtu bene ,,,,,,,,,,,, mbas nja 2 javesh vete me karroce pacienti prap ke doktorri e i thote se tani i kishte marre pjesa e mezit si ngjyre blu-lejla.kesaj here pasi u mendua mire doktorri i thote pacientit _________________ ore mos te nxjerrin gje boje xhinset ty ..............................
Dy turiste ,burre e grua ,ne Kongo kishin dale te benin nje shetitje ne savane .Pas dy oresh qe po shikonin bukurite e kafshet gruaja humbi rrugen e nuk dinte ku po shkonte .Ik andej e ik ketej me ne funde pa nje zezak qe kishte dale per gjahe e duke i kerkuar ndihme ca duke folur ca me shenja me ne funde ariten ne nje liqen te bukur .Gruaja nuk duroi dote e u fut te lahej po zezaku kur e pa nuk duroi dote e duke perfituar nga vetmia e bukuria e gruas edhe ai nuk duroi dote e u be çu be njeri nuk pa gje.
-Si te quajne ? pyetigruaja zezakun
_Bora . Ja ketheu i varferi
Gruaja filloi te qeshe me te madhe
-Pse qeshe moj zonje ?
-Jo ,jo nuk qeshe me ty po qeshe se kur te me pyesi burri se ku humba do ti theme qe rashe ne nje grope me bore 30 cm te thelle.
Ora e Shqeperise, ne qiell me zotin
Vdiq njehere nje burre edhe shkoi ky ne "parajse". Atje takon nje engjell dhe i thote engjelli: " He mo xhaxha si po ja con. A do te dalim njehere shetitje?" "Posi"-i thote burri.
Engjelli: "Po ku do te shkosh more xhaxha?"
Burri: " Po, qe te mos me mbetet merak, dua te shikoj njehere oret e botes. Dua ti shikoj njehere."
Engjelli:"Posi xhaxha, te coj une atje."
Dhe e coi engjelli burrin tek nje dhome plot me ore.
Engjelli:" Xhaxha, ketu jane te gjitha oret e botes."
Burri:"Po mire mo bir, cfare tregojne keto ore?"
Engjelli:" Po levizi akrepi, kjo do te thote qe ne ate vend ka korrupsion."
Burri:" Po a me con dot tek ora e Amerikes?"
E coi engjelli burrin tek ora e Amerikes. Shikon burri akrepin nje milimeter leviste.
Burri:" Po nuk paska korrupsion te madh ne SHBA. Po a me con tek ora e Columbise?"
E con engjelli burrin dhe tek ora e Columbise. Shikon burri akrepin, fap-fup,fap-fup,fap-fup.
Burri:" He po paska korrupsion te madh ne Columbi."
Pas pak burri i thote engjellit:
"Po me qafsh more bir po nuk me cove tek ora e Shqiperise. E kam si pike te vetme."
Engjelli:'' Po ate nuk e kemi xhaxha!"
Burri:'' Pse ku e kini?"
Engjelli:" E ka marre zoti per ventilator?!"
PERSHENDETJE
MORE NJE PYETJE PO JU BEJ A DI NJERI BARCALETA ME HOXHALLARE, JAM SHUME E NDERUAR TE LEXOJ NDONJE......
URIME PER TE GJITHEVE QE SHKRUAJNE NGANJEHERE UNE KTHEHEM EDHE NGA DY HERE E I LECOJ KENAQEM E FILLOJ TUA TREGOJ EDHE ATYRE QE JANE TE ULUR AFER MEJE, NA KENAQET
SHUME URIME E RRESPEKTE
Jevgat
do me falni per ndonje fjale paksa banale por ndonjehere aty e ka lezetin ok vazhdojme me barcaleten
Ishin 3 jevga tu pi kafe me njera tjetren.Ne muhabet e siper u hap debati se kush nga te treja e kishte burrin me te zi.njera thote:ehh mi gra burri im eshte i zi si byth tefterje.ehhh thote tjetra:burrit tim i duken dhomet e bardha 3 km larg.e treta:qyqa ju si pakeni hic te zi mi,burri im o aq i zi sa qe dhe kur pjerdh qet bloze prej bythe.
banania
Ne nje statcion autobuzi ishte nje grua e bukur me djalin e saj te vogel qe fatkeqesishte na kishte dale i shpifur. Aty afrohet nje burre me disa banane ne dore dhe per tu futur ne muhabet i thote: Zonj e bukur doni nje banane? Faleminderit - thote ajo dhe e merre nje. Pastaj drejtohet nga djali duke i drejtuar dhe atij nje banane- po ti majmun do nje banane???
Prifti
Nje grua sa here vinte ne kish per tu falur prifti i fshatit e gacmonte.S'dinte si tia bente per mos futur ne sherr burrin vajti ne kishen e fshatit fqinj. Po edhe aty nga qe kjo ishte e bukur shume sexy, perseri dhe prifti i asaj kishe e gacmoi. Mendoi te vinte tek nje fshat pak me tujtje vajti por edhe atje e njejta gje, keshtu qe u detyrua dhe i tregoi burrrit te gjitha.Mire i thote burri degjo se c'do besh - leru takim te treve ne nje dite te caktuar te vijne ketu ne shtepi njeri ne oren 7:00,tjetri 7:30, dhe tjetrit 8:00. Dhe keshtu veproi gruaja u la takim te treve ne oren qe i tha burri.Vine i pari , burri ishte pas deres sa futet e qellon paskoke priftin, goditje vdekjeprurese. Keshtu dhe te dytin keshtu dhe te tretin,si do tia benin ku di hidhnin trupat?? Aty ne fshat na ishte njeri me te meta mendore, dhe ai mendoi qe vetem ai budallai mund ti zgjidhte problemin.E therret dhe i thote keshtu keshtu pata problem me priftin dhe e vrava por dua nga ty ta marresh ne thes e ta hedhesh ne lum, dhe un do te te paguaj per kete kur te kthehesh. Ra dakort budallai e morri ne thes ne kuriz dhe vajti ne lum e hodhi.Kur u kthye ata i kishin bere gati priftin e dyte po ne thes dhe i thone - ky erdhi prape e hodhe ti apo jo??? E hodha thote i shkreti si erdhi prape ky??? A nuk e di thote burri , un nuk te paguaj po nuk e hodhe prape. E merr dhe te dytin ne kurriz dhe vete e hedh dhe ate ne lume.Kur u kthye ata i kishin bere gati te tretin duke i thene perseri qe u kthye, zgurdulloi syte budallai por c'fare te bente deshte leket e morri perseri dhe vajti e hodhi dhe ate ne lume. Duke u kthyer budallai i lodhur gjithe naten e kaloi duke transportuar prifterinjte dhe ishte aty ne te zbardhur, ne hyrje te fshatit shikon priftin e fshatit tjeter mbi mushke i cili po vinte per ne kishe. Pa e menduar fare dhe i inatosur e hodhi nga mushka i lidhi edhe nje gure tek kembet dhe e hodhi edhe ate ne lume. Kur vete tek shtepia u thote atyre - he erdhi me pas prifti??? Jo - i thone ata. Epo e dini pse vinte me shpejte se une ai, se kishte mushke kurse un vija ne kembe po tani qe i lidha dhe nje gure te madh tek kembet le te vije prape po deshi. Pasi kuptuan c'kishte bere i dhane leket qe i premtuan shpejte e shpejte qe te ikte budallai.
E bera roman eee..., s'ka problem gjuha jone eshte e bukur dhe e vecante le te lexojme e shkruajme sa te kemi frymen. Respekte!!!!!
amrikani, rusi dhe shqiptari
Na ishin njehere nje amerikan nje rus dhe nje shqiptar. Nje nate, ne pije e siper filluan duke iu mburrur njeri-tjetrit. Amerikani thote qe ne jemi aq te fuqishem si shtet saqe gradacelat i ndertojme nga 1000 m te larta. Rusi thote qe ne kemi ushtri aq te madhe saqe supen e ushtareve e perziejme me lopata varkash. Shqiptari u mendua se per cfare te mburrej dhe me ne fund e gjeti dhe tha qe ne e kemi aq te madh saqe mund te qendrojne 13 harabela mbi te. Te nesermen kur u takuan perseri, amerikani tha qe mbreme e egzagjerova pak eee, se ne me te vertete i kemi ndertesat e larta por jo nga 1000m. Edhe ne thote rusi, me te vertete kemi ushtri te madhe por supen nuk e perziejme me lopata varkash. Edhe une thote shqiptari e egzagjerova pak sepse ai i trembedhjeti njeren kembe e mban ne ajer.
Prishja e virgjerise
Nje 16 vjecar nje nate nuk u kthye fare ne shtepi gje qe e bente per here te pare.Prinderit u alarmuan shume dhe e priten per gjithe naten pa vene gjume ne sy.Ne mengjes djali kthehet ne shtepi dhe kur sheh prinderit te shqetesuar qe po e prisnin u thote :Mos me qortoni sepse kisha arsye sh.te forte qe nuk erdha mbreme pasi mbreme per here te pare bera seks.Te jatit i cili ne rini kishte qene feminist i madh iu be sh. qejfi dhe po krenohej me vete per djalin.Mbushna nga nje gote raki ta pime me djalin se u be burre dhe ky.Jo jo tha djali mua me jep ndonje limonate,mundesisht pa gaz se po me djg b....a akoma.
Verja vete
Ne nje tualet publik nje i bardhe qellon ngjitur me nje zezak dhe habitet me madhesine e organit te tij.Per merak e pyeti se si ishte e mundur qe i ishte rritur aq shume.Zezaku per shaka i thote:une sa here qe shkoj ne tualet kur mbaroj pune e shkund duke e perplasur pas murit.Pas nja dy javesh qellojne rastesisht perballe dhe zezaku si per ti dhene te njojtur e pyet se si i kishte dale keshilla e tij.Deri tani sh.mire-ia ktheu tjetri.Ngjyren e ka marre,po pres vetem te me zgjatet.
Dhurata
Ne nje konference per te drejtat e grave ishin ulur bashke nje angleze nje italiane dhe nje shqiptare.Tema e dites ishin mardheniet burre-grua.Ndermjet te trejave filloi nje bisede se per dhuratat qe kishin marre nga burrat e tyre.Mua, tha anglezja burri me beri dhurate per shen valentinin nje kale.Italiania tha se burri i kishte blere nje gjerdan sh.te bukur.Po ty i thane shqiptares me te tallur ,pasi e dinin pergjigjen ,c'dhurate more.Mua burri me dhuroi K.... u pergjigj shqiptarja duke mallkuar ne ato momente te shoqin qe e kishte bere objekt talljeje ne sy te shoqeve.Dy te tjerat zune te shfryjne me vete :Uah keto vendet e pazhvilluara gjithe jeten qejf kane bere.
Aktualitet
Ne avion po udhetonin kafshet e pyllit.Stjuardese ishte luanesha.Nga fundi,ujku me gallofin ja kishin futur muhabetit me ze te larte dhe po i shqetesonin gjithe te tjeret.Luanesha i keshilloi qe ta ulnin zerin.Ujku sikur u bind por gallofi vazhdonte avazin dhe i mbushte mendjen ujkut se luanesha s'kishte c'tu bente.Heren e dyte luanesha i paralajmeroi se do t'i hidhte nga avioni por gallofi vazhdoi avazin dhe pas tij edhe ujku.Me ne fund u mbush kupa dhe luanesha i hodhi te dy perjashte.Po c'na bere mo gallof po thonte ujku duke rene.Po pse s'paske krahe ti?-i tha gallofi.Po c'kishe atehere qe beje verr verr kot?
| Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.