Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)
Postuar nga ishpeshtimi datë 18 Maj 2007 - 08:14:
Naten e mire sweetheart!
Citim:
Po citoj ato q� tha Lela_Dr
O peshtimi une e di shume mire qe ai Postim eshte akoma ne forum dhe se ku ndodhet. Dhe se per c'fare motivesh eshte bere ajo proteste.
Thjesht te kerkoj pak mirekuptim, sepse e di qe kjo Ironia jote ka kaluar c'do kufi.
Te thash ke c'ke me Kontinentin shko beje ne pirvat.
Nuk te lejoj ironirat e tua ti besh sipas qejfit me anetaret e stafit.
Nese nuk e kupton kete gje me vjen keq per ty.
E dashur Lela,
Me vjen keq qe duhet te rish gjithe naten zgjuar dhe te vigjelosh.Ne te kundert,duhet te vesh nje "ban" automatik per mua qe te ndaloje ate postim deri sa te zgjohet Konti Drakula(nuk e kam fjalen per Konten tone,por per Vampiret qe dalin naten).
Une nuk kam asgje personale me kerkend ketu.Edhe ata antare te cilet i njoh me emer,ose me te cilet kembej ndonje telefonate, nuk jane miqte e mi me te mire. Por i vleresoj per intelektin, ndershmerine dhe moskonformizmin.Jane keto cilesi qe te shpien drejt LIRISE mendore dhe shpirterore.Ne te kundert mbetesh Rob i nje ndergjegje te semure. Kete nuk ja uroj kerkujt,as atyre qe me kane fyer personalisht ketu.
Per sa i perket Ironise dhe Talljes,keto kane qene cilesi(nuk mburrem per to)qe i kam pasur qe femije.Fjalia jote e fundit me kujtoi mesuesen e fillores.
Duke qene se eshte nata e Parafundit(neser botoj Nekrologjine time dhe largohem)ju kerkoj te falur te gjithe atyre qe i kam prekur me dashje apo pa dashje...Ndoshta edhe tallja ka nje kufi.Por ne rast se dikujt i sherben per te pyetur vehten per ato qe ben dhe thote,nuk ka asnje te keqe.
Ketu ne Kabul shoh shpesh Letterman dhe Leno.Ndoshta ne Itali keta nuk jepen.
Por le te permendim Beninin,Verdonen,Fiorelon e ndonje tjeter.Tallen me kedo dhe nga kjo shoqerise nuk i vjen asnje e keqe.
Pra TALLJA e ndihmon shoqerine te sherohet edhe kur teprohet.
Je personi i fundit qe i drejtohem me emer!Naten e mire Lela dhe shih endrra trimash dhe jo servilash!
Si ne Legjendat me Kreshnike,pas gishtit te pare me mjalte doli permbajtja e vertete e Qypit.
"SHAMATES" i erdhi fundi.
Gjendja e renduar financiare,pijet pa kriter dhe sidomos isua e zgjatur labe me Ari Labin(qe zgjoi gjithe lagjen)e cuan ne falimentim.
Dora vete,Moderatorje e embel Lela_dr e humbi durimin.
se si me vjen....me mblidhet nje si kotke ne gryke.....dua te qaj e s'qaj dot
..Kaq shpejt asnje Pijetore s'ka falimentuar.
Neser nisem per Tora-Bora dhe me duhet te var tabelen "CLOSED".
Nuk di c'te bej me kete lajmerimin WANTED.Vete ma sollen ata te xhandermarise..............Po e le te varur ne dera se kushedi me pjell belaja de me futin ne Burg.Vjet e bera nje vit.
Ju dua te gjitheve!Me bete te ndjehem mire per 2 jave.
Neser(po s'me kane likuiduar) do shkruaj nekrologjine time,qe te jete per cdo eventualitet.
Kam qeshur aq shume sa mund te bej pushim gjithe 2007.
Ju perqafoj pa dallim feje, krahine,ideje dhe seksi!
Rrofte Pellazgjia!
Lavdi Forumit dhe Udheheqjes se tij!
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.