Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 162 163 164 165 166 167 168 169 170 [171] 172 173 174 175 176 177 178 179 180 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
lule do e vesh ate foton tjeter ne avatar, qe e nderrove para pak ditesh, dukesh shume cute aty![]()
Citim:e pra ajo fotoja qe eshte perbadh, floket pak me te shkurt mduket, e hoqe shpejt
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Ke foto kurt?![]()
Citim:
e pra ajo fotoja qe eshte perbadh, floket pak me te shkurt mduket, e hoqe shpejtfoto e lezetshme
nuk ja kam haberin cfar ngjyrash, vec vej foton e fundit qe ke provuar te nderrosh ne avatar, se vetem ate kam pare
ahahhahahahahha ok kur t'jesh on,( mbej ze) se se maj gjith kohen mrom vuna tfunit
meqe ti perdor fotot e tua ne avatar, nderroi cdo jave, ok?
Pse do mjapesh naj trofe ti? apo po tenton tme maresh me tmira tani, pas shum sulmesh
kjo qe e fundit
Ti kur do e vesh tenden?
foto e bukur por nuk eshte kjo, vej ate te parafundit se patjeteter ajo do jete
pa ver ti tenden , mos bej llafe shum
yep, kjo eshte. shume cute kjo foto
pse devijon pergjigjet ti?
hahahah, he tani se po me duket vetja taman si kreep duke tkerkuar te postosh fotot se dukesh edhe shume e re por i pershtatet personalitetit tend kjo dhe dukesh cute
Un mendoj se te fotoja qe kishe dukej me cute fleurs ...
Citim:no way, make your case why?
Po citoj ato që tha SmoKer
Un mendoj se te fotoja qe kishe dukej me cute fleurs ...![]()
Citim:
hahahah, he tani se po me duket vetja taman si kreep duke tkerkuar te postosh fotot se dukesh edhe shume e repor i pershtatet personalitetit tend kjo dhe dukesh cute
![]()
Citim:
no way, make your case why?![]()
prandaj je djadhi ti lule, se dukesh shume innocent and sweet por je twisted cold like ice sic e pershkruan veten
Citim:
prandaj je djadhi ti lule, se dukesh shume innocent and sweetpor je twisted cold like ice sic e pershkruan veten
![]()
Dhimbje koke e cmendurrrrrrrrrrrr....pfffffffffff...vdiqaaaaaaaaaa...perqendrimi ZERO
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Dhimbje koke e cmendurrrrrrrrrrrr....pfffffffffff...vdiqaaaaaaaaaa...perqendrimi ZERO
Jam e dashuruar marrezisht me ushqimin e mire
Sa e lumtur jam sot
Nou mor pis for maj majnd!
E lodhur...
Pas ketij gjumit letargjik te detyruar nga nje tablete per dhimbje koke...truri im eshte me i avashte se me pare...C'do mesoja une..pfff.......se mbaj mend
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/7SuKLShsSkU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Top Gear Albania Police Car Chase
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Nou mor pis for maj majnd!
E lodhur...
M.c Pa ze per kenaqesine e amores time kshu te pakten nuk bertas...
Duhen miljona njerez per te mbushur boten...Por mjafton nje person per te mbushur'boten time'!
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Majn niðər! Fək ðə sɪstəm!![]()
Eh si kan ardh koherat sot, t' dalesh me loder ( ose tpaguash njeri kur sta mban prapnica vet)nen ritmin e * kur sma di tipin mos mbej vipin/en *
Citim:Sa bukur e ke then
Eh si kan ardh koherat sot, t' dalesh me loder ( ose tpaguash njeri kur sta mban prapnica vet)nen ritmin e * kur sma di tipin mos mbej vipin/en *![]()
...te pakten sjelljen nuk e ka marre ne origjine ...
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Sa bukur e ke then)))
Hahahahahaha mke shkri nona je nona forumi tgjithve nkoke i bi)))
o Goce bukur, ketu jena per qejf mi lal jo me nda tokat, nje gozhdes e tjetri patkoit
Citim:
Duhen miljona njerez per te mbushur boten...Por mjafton nje person per te mbushur'boten time'!
Po me piet nje birre e zeze
O Bionde kur te me kthehet i fejumi nga kroacia te premtoj qe do i rralloj vetem me raste festash do shkruaj)))ne skemi nevoje te shkruajme per vendet e tjera ne kemi legjenden tone Lek Plepin
Citim:
O Bionde kur te me kthehet i fejumi nga kroacia te premtoj qe do i rralloj vetem me raste festash do shkruaj)))
![]()
Citim:Lule sjane te gjithe si ty e si mu qe na rri sahati po 12 se e kemi jeten prralle
o Goce bukur, ketu jena per qejf mi lal jo me nda tokat, nje gozhdes e tjetri patkoit![]()
Citim:Pa merak do te lajmeroj une
Po citoj ato që tha BIONDIA
per ate e kisha ne une per festat se te shikoj qe shkruan per ate festen e shen ... me lajmero se nuk futem ne forum![]()
Citim:
Lule sjane te gjithe si ty e si mu qe na rri sahati po 12 se e kemi jeten prralle)))ka njerez qe kane plot probleme
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Dj Jazzman
Po me piet nje birre e zeze![]()
Citim:Ne kena faj qe na rri sahati 12 dhe nuk marrim icik nga hallet e atyne
Mvjen keq mi pra, ene per ata qe vujn, sinqerisht, po ç'faj kena ne ?
dite e merzitshme
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
dite e merzitshme
Citim:prandaj po i fut mjalte
Po citoj ato që tha AngelDevil
dite e merzitshme
Citim:
shoqe ku jeton ti ne amerik se atje o dite imen ...jemi ora 11 e notes apo te zuni majlti ty u deve....
Bonheur
pour vivre heureux, vivons cachets;
Per te jetuar te lumtur, jetoni te fshehur,
Citim:
shoqe ku jeton ti ne amerik se atje o dite imen ...jemi ora 11 e notes apo te zuni majlti ty u deve....
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 162 163 164 165 166 167 168 169 170 [171] 172 173 174 175 176 177 178 179 180 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.