| Forumi Horizont | Gjithsej 196 faqe: « E parë ... « 163 164 165 166 167 168 169 170 171 [172] 173 174 175 176 177 178 179 180 181 » ... E fundit » Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Besimi fetar te shqiptarët. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4426)
po profesorë po?Ju keni shumë të drejtë pasi nuk është faji juaj që jeni i dashuruar...dashuria të verbon i dashur profesor edhe verbimi nga dashuria të bënë të dashurohesh me armikun!
profesor që të flasësh për helenizmin duhet ta njohësh atë ...por ju jeni i dashuruar edhe të dashuruarit nuk shikojnë shumë largë...nesër armatosen edhe "allahu ek berr".....ose më shqip " yp xhixhi".
gjuha e vjetër helene nuk është e vjetër në krahësim me gjuhën që po i shkruajmë njëri tjetrit edhe kjo është më se e vërtetuar.
pra kjo gjuhë që më vonë pranoj krishtërimin nuk lejoj më shkrimin e shqipes......reeeeeeeeeeeeeeeeee ujku.....mos më trego gjurmët?
ah i mjeri ti ...na njohke histori e etruskëve sipas doktorinës së papës .....hapu dhe!
nuk e ka fajën helenikja o palikari ..fajën e ka shqiptari i cili nuk i therë nga qafa ata që hapin shkolla greke aty ,kur grekët këtu nuk lejojnë mësimin e shqipes për arvanitet....këtu përgjgjmu profesor antishqiptri...këtu përgjigjmu o koncepti universal.pra falin e ka politika jonë BYTHËSHQYER e cila hodhi viagrën fetare antishqiptare me koncept universal =koncept bythshqyerash.
PAZARE ME SHQIPEN EDHE SHQIPËRIN MUNDË TË BËNI JU EDHE POLITIKA JUAJ VEÇSE NJË DITË DO TA PAGUANI SHTRENJTË TRADHËTIN=HAPJE SHKOLLASH GREKE+EMRA GREKË+KISHA GREKE.....Ç KEMI MAZLLËM......ËËË...HIÇ. APO AI JANI FERRA I SHITURI
PO TË KUJTOJ SE SI KËNDON POPULLI YNË PISAVE FETARË QË NUK DONIN KËNDIMIN E SHQIPES=PRIFTIT EDHE HOXHËS
MULAZIM LARGO TABORË
LËRI DJEMTË E MI TË SHKOJNË
SE TË KUQ TË BËJ ME BOJ
ASHTU SIÇ E KAMË ZAKON
të kamë dhjerë politikën edhe ksenofobin...sepse unë jamë ANTIRRACISTË I DEKLARUAR ...por or bukurosh kur ju e dridhni bishtin edhe nuk doni të kuptoni atë që ju pyes
SE GREKËT NUK JU LEJOJNË ARVANITEVE SHQIPEN EDHE BYTHSHQYERAT HAPIN SHKOLLA GREKE NË SHQIPËRI.............PËRGJIGJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A NUK THOTË KONCEPTI UNIVERSAL "TË DREJTA TË BARABARTA"...SI QËNKA BARAZIA ME SHKOLLA GREKE NË SHQIPËRI EDHE DHUNIM I SË DREJTËS NË SHQIPËRI..............
O KOKË E DASHURUA KJO NUK DO TË THOTË KONCEPT UNIVERSAL POR SI I THEMI NË SHQIP ..SHKËRDHIM ME KALIN E TROJËS....NGA KU MENDIMET TUAJA EDHE POLITIKËS SHQIPTARE BËJNË KALIN E TROJËS !
TË PREMTOJ QË NESËR DO TË SHKRUAJ MË SHUMË SE NUK KAMË MË KOHË PËR SOTË
O MOJ SHQIPNI E MJERA SHQIPNI
KUSH TË KA PAS QIT ME KRYE NË HI
TI PASKËSH QËNË NJË ZONJË E RËNDË
BURRAT E DHEUT TË THIRRSHIN NËNË
...................I SHITUR UNIVERSAL
JASHTË SHQIPËRIS ANTISHQIPTARI ANASTAS...OSE TË PAGËZOHET ME EMRIN "RINJGJALLËS"
| Gjithsej 196 faqe: « E parë ... « 163 164 165 166 167 168 169 170 171 [172] 173 174 175 176 177 178 179 180 181 » ... E fundit » Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.