Forumi Horizont Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »
Trego 64 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Xhelozia shfaqet ndryshe tek meshkujt dhe te femrat!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18648)

Postuar nga dylan datë 30 Korrik 2012 - 05:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Call
Xhelozia eshte "semundje" e shpirtit. Dhe frika se mund te humbim njeriun e zemres na ben te ndihemi te pasigurt. Gjeja me interesante eshte ndryshimi klasik mes meshkujve dhe femrave. Eshte e thjeshte te kuptosh se edhe ne fushen e xhelozise, meshkujt dhe femrat jane te kundert. Kane analizuar kete tematike disa kerkues amerikane, kurioze nga reality i suksesshem "Cheaters". Fillimisht femra e friksuar se partneri mund te kete nje lidhje sentimentale.

Eshte e rendesishme edhe tradhetia fizike, por ajo qe tremb me shume eshte ajo e zemres. Ndersa, ai, eshte me shume i shqetesuar ne sferen seksuale. Ajo qe ndez xhelozine tek meshkujt nuk eshte vetem ceshtja dashurise, por edhe deshira. Si ka mundesi kaq shume ndryshim? Ne fakt diferencat kane ardhe si pasoje e evoluimit. Ne kete fushe, instikti kalon arsyen dhe ja u jemi duke manifestuar, xhelozine, frikerat tona te cilat mund te gjejne rrenjet e tyre qe nga kohet antike

e mir su lexova te gjithve se paskeni shkruar shume larg e me ket llimbje kryti q eme ka kap sarrij ps me rrejt po disa pjes i lexova dhe ksaj ne fillim qe ka shkru call fillova ti besoj
e besoj mund te jet kshu te pakten ne at xhelozi qe kam ven vet une re veten time ,kjo besoj me ka shqetesuar gjithe me shume dhe pse e them me plot gojen qeme ka ndollur vetem me ndonje person te vecante se kshu si e kam then sbehem xheloze per kollaj
megjithse sjam krejt e sigurt qe mund te jet per mashkullin ku qe shkruhet me siper te pakten serish dhe ktu flas ne cfar me esh llen mu me jetu ,se kam shiku xhelozi qe mund te ket qen i sigurt 100% qe psh femra ska sex me nje person apo nej tjeter e xhelozia ka qen ne maksimum

tani ne fund kot sa per gallat pak tju tregoj dicka per xhelozi si une gjithe qe dua te dukem qe sjam xheloze

ishim ne nje darsem ska shume martohej nej shqiptarme nje se di ukrahine dicka kshu sjam e sigurt po kshu nga rusia dicka

tani ku shoqeruesi im i dasmes sigurisht ka qef kshu per te kercu kujt i thon gezon kenaqetkercen e hillet deri ne maksimum
tani cbente krjet ato ruset i merrte me rall e kercente me to pas ksaj kjo sishte asgje
ne fund ishtenje valle qe e kishin kto si tardite viheshin te gjithe ne rref e nje hynte ne mes
ai personi qe ishte ne mes kercentepak vetem pastaj zgjillte dike tekercenteme te
kercenin pak me ne fund duhet te uleshin si ne gjunje e te putheshin
e mir ky tipi im i takoi per at kohe ti puthte trefemra nga ruskat se me ato e ksihte kapur( e sbeja une ne ket rast po kenaqesha duke qeshur ) sinqrrisht skisha ne bot pik xhelozie
tani nje kusheri e ktij tipit i katon rala rte hyj ne mes e shkoi e mori nje ruse e normal si ishte i takoi ta puthte ,shikoj te shoqen une qe rrinte ne krahun tim deri ateher po qeshte bente gallet me shum me ngacmonteper tipit tim ,,ta moren e tjera tjera
kur e shiko burrin ashtu sduronte dot ta shifte le qe nuk qehsi po uli koken e bente sikur shikonte ne cel
une thahs eme vete ca do thot xhelozi amoj zot

nejse

Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »
Trego 64 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.