Forumi Horizont | Gjithsej 79 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)
Metaxa une kam qene dhe do jem perher me superiore ne relationships qe kam dhe do kem...
1. jam yll bote (me e bukur si ai)
2. jam e zgjute
2. e shkolluar
3. me pune te mire
4. me pashaport amerikane (ai me shqipe por e ka diplomate dreqi dhe i vinte inati kur sja njihte njeri kur shkonim me pushime)... hahahah sorry se sikur po shes pordhe por eshte e vertet..
i kam te gjitha e pse mos te ndihem une superiore pufffffffff dhe kam ven re se disa nga cunat shqipetar mundohen te mbajne femren ner vete por kur del jashte shqiperis ndoll e kunderta se femra ktej nuk m'varet nga mashkulli.. jemi te zonjat e vetes...
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
E vlefshme ne sy te kujt? Per ke?
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Metaxa une kam qene dhe do jem perher me superiore ne relationships qe kam dhe do kem...
1. jam yll bote (me i bukur si ai)
2. jam e zgjute
2. e shkolluar
3. me pune te mire
4. me pashaport amerikane (ai me shqipe por e ka diplomate dreqi dhe i vinte inati kur sja njihte njeri kur shkonim me pushime)... hahahah sorry se sikur po shes pordhe por eshte e vertet..
i kam te gjitha e pse mos te ndihem une superiore pufffffffff dhe kam ven re se disa nga cunat shqipetar mundohen te mbajne femren ner vete por kur del jashte shqiperis ndoll e kunderta se femra ktej nuk m'varet nga mashkulli.. jemi te zonjat e vetes...
Citim:
Amor ku i dihet? Pse jo? Se jam superior nuk do te thote qe nuk i degjoj njerzit.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ca te ben ty te ndihesh me superior se une?Nje doze testosteroni me e larte? :o S'ke rene akoma ne femer tamam cuno,ta siguroj une,ne femer qe arrogancen tende mashkullore ta nxjerr nga mendja me vuajtje.
une nuk them qe nje pashaporte, nje shkolle, apo bukuria mund te me beje mu me superiore (me teper e kisha per shaka) dhe sic e the ti me lart qe nje femer e zgjute nuk mund te shkoje me nje mashkull debil(mgjth dhe mund te ndolle).. thjesht ndihem empowered, peaceful and in control...ai flen ne krahrorin tim, ne stomakun tim, po ashtu dhe........... haha spo e them ma mire..
Citim:
une nuk them qe nje pashaporte, nje shkolle, apo bukuria mund te me beje mu me superiore (me teper e kisha per shaka) dhe sic e the ti me lart qe nje femer e zgjute nuk mund te shkoje me nje mashkull debil(mgjth dhe mund te ndolle).. thjesht ndihem empowered, peaceful and in control...ai flen ne krahrorin tim, ne stomakun tim, po ashtu dhe........... haha spo e them ma mire..
Citim:
O zot o zot. Ika ika se skam nder mend te vuaj. Eshte muhabet shume i gjate qe mund ta mbyll me nje pyetje te tipit: Kujt i thua femer tamam? Mund ta percaktosh?
iku ai amore dhe ishalla has naj femer hundleshe qe tja mbledhin mire..
Citim:
iku ai amore dhe ishalla has naj femer hundleshe qe tja mbledhin mire..
Gjithsej 79 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.