Forumi Horizont | Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 » Trego 224 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Dashurojme vetem nje here ne jete???? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=173)
dashurojme vetem nje here ne jete
ashtu eshte cdo here ka bukurine e vet .Po ama mund te them qe ekzistojne dhe nga ato dashurite qe mund te jene te vecanta qe te bejne te mendosh qe njeriu dashuron vetem nje here ne jete
te bejne te mendosh por nuk eshte e vertet sepse nese dashuron vetem nje here mendoj se ti nuk mund te ekzistosh sic duhet dhe kushdo qofte.
Re: Dashurojme vetem nje here ne jete????
Citim:
Po citoj ato që tha Natyra
Thone qe jeta ka vetem nje dashuri te madhe dhe te forte.
Si mendoni ju??????
Jeta na prezanton dhe dashuri te tjera,a dashurojme vertet???
Presidente, libri nga i cili ke marre vjershen e mesiperme flet per nje grua qe dashuroi me shume se njehere ne jete(te pakten une keshtu e kuptova). Dhe ne cdo lidhje, Dafne kishte dicka te vecante. Cfare te besh nganjehere kur na ndodh si Dafne(larg qofte?). Te mbyllemi ne vetvete sepse ka vdekur edhe dashuria per ne?Si mund te jetoje nje njeri pa dashuri?
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Presidente, libri nga i cili ke marre vjershen e mesiperme flet per nje grua qe dashuroi me shume se njehere ne jete(te pakten une keshtu e kuptova). Dhe ne cdo lidhje, Dafne kishte dicka te vecante. Cfare te besh nganjehere kur na ndodh si Dafne(larg qofte?). Te mbyllemi ne vetvete sepse ka vdekur edhe dashuria per ne?Si mund te jetoje nje njeri pa dashuri?
Re: Re: Dashurojme vetem nje here ne jete????
Citim:
Po citoj ato që tha Presidentja
Per mendimin tim ne jete vetem nje here dashurohet me te vertete dhe ne humbjen e kesaj dashurie mund te mesohesh te respektosh te kesh xhan dhe te kalosh disa caste te kendshme me dike qe te do apo ndjehesh mire por te dashurosh me ate force kurre me !
Ndodh vetem njehere ne jete jo dy
castet zhduken si minjt
rendin ne jete shume shpejt
ndodh vetem per trimat
me te fortet
te vertetet
dhe kur casti troket per ty
mos e ler te te shpetoje
nje pulitje sysh dhe dashuria zhduket
casti tretet
nje tringellime e shurdhet
ne koken tende mbetet
zemra e di kur fati
peshperit ne veshin tend
o kurre mos u tut mik i dashur
ne fund te fundit
ia vlen cdo cmim
pagesa a pasuri e humbur qofte
kur dashuria triumfon
kur dashuria e vertete troket
por vetem njehere !
?????????????????????
Citim:
Po citoj ato që tha Presidentja
Pike se pari me behet qejfi qe po gjej njerez qe kane lexuar ketu lol
Pastaj jo qellimisht e vura kete poezi![]()
Kisha nje qellim dhe nje mesazh ashtu sic thahse dhe ke mesazhi im kuptohet qe me fundin me deshire apo pa deshire te asaj dashurise se madhe nuk mund ta kalojme jeten te vetem,por ama theksova se cdo lidhje qe mund te vije mrapa smund te jete si dashuria e madhe e jetes tende,diku mund te ndjesh terheqje fizike,diku intelektuale,diku ngrohtesine,sigurine etj dhe kur gjen nje person qe ti ofron keto gjera mesohesh me idene ta duash![]()
Nuk e di me gjere pasi nuk kam perjetuar humbje dashurie e gjera te tilla ne jete por ama jam e bindur se neser pasneser (larg qofte) te ndahem nga dashuria e jetes time qe po e perjetoj sdo mundem kurre me te dua nje mashkull me te tille dashuri,ndjenje e pasion !
Presidente kshu kam than dhe une kur isha ne dashuri per here te para por jeta verteton cdo gje.. ishalla perfundon me zemren tate qe e don shume por nese jo (ishalla ste ndoll kurr) do e kuptosh dhe ti qe mund te dashurosh me shume se njehere dhe cdo dashuri eshte e ndryshme ndoshta dhe me e forte sec ajo qe ke pas me pare...
Re: Re: Dashurojme vetem nje here ne jete????
[QUOTE]Po citoj ato që tha Presidentja
[B]
Per mendimin tim ne jete vetem nje here dashurohet me te vertete dhe ne humbjen e kesaj dashurie mund te mesohesh te respektosh te kesh xhan dhe te kalosh disa caste te kendshme me dike qe te do apo ndjehesh mire por te dashurosh me ate force kurre me !
Ndodh vetem njehere ne jete jo dy
castet zhduken si minjt
rendin ne jete shume shpejt
ndodh vetem per trimat
me te fortet
te vertetet
dhe kur casti troket per ty
mos e ler te te shpetoje
nje pulitje sysh dhe dashuria zhduket
casti tretet
nje tringellime e shurdhet
ne koken tende mbetet
zemra e di kur fati
peshperit ne veshin tend
o kurre mos u tut mik i dashur
ne fund te fundit
ia vlen cdo cmim
pagesa a pasuri e humbur qofte
kur dashuria triumfon
kur dashuria e vertete troket
por vetem njehere !
jam dakort me ty.......
edhe pse do doja te kishim mundesi te dashuronim me shume se nje here...........
Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 » Trego 224 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.