Forumi Horizont | Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 279 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit(pak nga te gjitha, histori, politike, genetike, sport dhe magji). (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18472)
Sot ,ne 15 Tetor , eshte ditelindja e Kryeminstrit Legjendar , Sali Berisha
------ I urojme Saes edhe 100 vjet te tjera lumturi ne familje dhe ne jete , per pasurimin e familjes se tij ,dhe miqeve te tij ,
per shkaterrimin total te ekonomise shqiptare , ushtrise , sherbimit shendetsor , bujqesise,kultures etj
--Si dhe dhe per te miren e ekspansionit grek ne Shqiperi .....
by the way .Tani sa fola ne telefon me nje shok demokrat,anetar i PD-se ne Vlore ( kur them demorkat,tamam Demokrat i 97 ) , qe punon ne polici ku merr nje roge 350 dollare ne muaj dhe ka gruan pa pune , se eshte e semure . Si dhe ka tre femije adoleshente per te ushqyer
Nje lajm i fundit ,keshtu duket ......
Me duket se do krijohet nje parti tjeter e majte, me Kastriot Islamin, Arben Malaj, Andis Harasani etj --Por mos i thoni njeriu se eshte akoma ne projekt ...
Raimond hahah
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
by the way .Tani sa fola ne telefon me nje shok demokrat,anetar i PD-se ne Vlore ( kur them demorkat,tamam Demokrat i 97 ) , qe punon ne polici ku merr nje roge 350 dollare ne muaj dhe ka gruan pa pune , se eshte e semure . Si dhe ka tre femije adoleshente per te ushqyer
Une Kam qene me PS-ne, por s'jam me PD-ne tani
Epo dhe une s'thashe se te ngjan tani.
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Raimond hahah
Sot eshte dita kur ka lindur Enver Hoxha
Ai ishte komandanti yne dhe mesuesi yne -- Sic thote Enciklopedia Britanike _-".....Enver Hoxha e mori Shqiperine nga nje Gjysem relike e feudalizmit otoman,
dhe e shnderoi ne nje vend modern Industrialo-Agrar .."
----Keto fjale thone gjitheshka
Pavaroti of Albania :----Mentor Xhemali is singing a song dedicated to Albanian Leader Enver Hoxha -
----His voice is Absolutely superb-
----This song is Brilliant,----but the person who he is singing to, was Brilliant, as well.
:--He was The most Eloquent--Spellbinding Charismatic
Courageous
and Handsome -Statesman of Europe
ENVER HOXHA---The Philosoph Leader of Albania from 1944- to 1985
He was the only statesman philosopher in Europe
and the Only one, in Europe, who, during the Cold War, stood up against Soviet Union, leaving from the notorious Warsaw Treaty of Evil Empire
-----Ah! Sa bukur e kendon, .... Sa bukur !-----
Por per ke e kendon? Per ke ?
---Kenget behen nga Thelbi i zemres, Ato jane nje Koncentracion Shpirteror
---------Dhe shpirti i njeriut ben Krijime Shpirterore te Shkelqyera per dike ,kur DASHURIA per Ate eshte e---- Pafund--....Sublime-----.Hyjnore
---Kjo kenge eshte e Jashtezkonshme ne Bukuri
-----Populli ne kete kenge ka DERDHUR Zemren e tij ne......Tinguj,----ne Vargje
---
Se edhe Dashuria per ENVERIN eshte e Gdhendur ne Zemrat e Shqiptareve
_-.Bekuar qofte Nena qe e lindi , qyteti qe e rriti dhe populli qe i kendoi !
..I perjeteshem do ngelet kujtimi i tij ........
1 minut heshtje, klikoni teme tjeter nderkohe.
I rregjur me vaj e me uthull, i farketuar si çeliku me uje e me zjarr, njeriu i njeqind peripecive, aventurave dhe sfidave.
Nuk ka si te ishte ndryshe. As kapercimi i ylberit nuk do te bente te tille mrekulli. Akrobacite e drenushave nuk jane asgje perballe ketyre akrobacive. Lere çfare flas une kam mbetur i shtangur.
Edhe pak ky do ja kaloje Ngjeles me kompani.
E di se eshte e veshtire ta gjeni se per ke e kam fjalen, prandaj po ua le enigme. Por ju mos u merzisni se eshte normale diku andej qe sot te jesh ballist, neser partizan, ose ne dukje ballist dhe me zemer partizan ashtu siç kishte edhe partizane ne dukje qe ishin balliste te vertete. Nuk kam asgje as me te paret as me te dytet problemi qendron tek linja e hekurt.
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 279 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.