Forumi Horizont | Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
Kush ka ndonje makine te blinduar???
kush ka ndonje makine te blinduar per mua, se nuk kam bese me tek makinat e thjeshta. Cfare me kane pare syte e cfare kam perjetuar, nuk kam me parasysh tek makinat e thjeshta. Dua nje superblind.
Po pati njeri, te fusi nje fishkellime........
Re: Pershendetje!
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
Faleminderit per xhiron de te premtoj qe do ta sjelle makinen te pagervishtur fare.
Ose me mire we can ride together what do you think?
Re: Re: Pershendetje!
Citim:
Po citoj ato që tha arsona
go for it have fun. about the ride, i think i will pass on that, i better walk,it is going to be healthier( i don't trust u as a drivier
![]()
)
Re: Re: Re: Pershendetje!
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
What you don't trust me???
I'm not going to charge you for anything it is a ride for free,, think about it!
Pershendetje!
Ok let’s go for a ride and have some fun. Are you ready honey?
Jump on hurry up!
Re: Re: Pershendetje!
Citim:
Po citoj ato që tha arsona
hahahahahaha oliinter ckemi lal, mos me bej te faksoj patenten qe e kam marre qe kur dilja me mamin e me babin per dore.
hej leri llafet ti po do nje xhiro? do thush ca makine ja ajo fotoja eshte origjinale vetem arsona mungon si shofere hahahahahej te them nje gje po mos i thuaj njeriut roke ska patent per vete keshtu se ka problem ( bej shaka)
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Atje tek fotoja,vetem arsona mungon dhe makina te ish pak me e vjeter,me balte,e gervishur,dhe pa nje xham anesor.:p:p:p
Mua vertete ma hoqen patenten,per disa budallaqe te miat,por une e kam marre patenten ne shqiperi,kur ti luaje me kukulla dhe kerkoje tullumbace.
Hajd mos pi shume!
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Atje tek fotoja,vetem arsona mungon dhe makina te ish pak me e vjeter,me balte,e gervishur,dhe pa nje xham anesor.:p:p:p
Mua vertete ma hoqen patenten,per disa budallaqe te miat,por une e kam marre patenten ne shqiperi,kur ti luaje me kukulla dhe kerkoje tullumbace.
Hajd mos pi shume!
Oliinter!
Jo vella jo.Je ngaterruar.Se kisha fare me ty.Mesazhi im eshte 100%per Arsonen.Ajo foli per mua se dinte dicka(pak a shume),ndersa ti s'ke asgje dhe asnje faj.me habit qe se kuptove
Megjithate po e pi nje wisky per ty se me ardhka keq qe spi alkol,pasi e di qe pak alkol ne trup te ben mire.Hajde gezuar
Dhe ta dish se po bej tolerim se je dhe me Interin
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Hajd mos pi shume!
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.