| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)
Moos moj.
Po ku ka zene rrenje ajo se une i hapa dhe vendin prane meje. Nejse beji shume te fala nga ana ime. 
Te pershendes, dhe me mend ne koke thuai. 
shenjtorit
jo,e ke kabim.te eshte dukur ty se kam marre si pushka e jevgut...une i kam thene me qetesine me te madhe..........nejse.sa per ate foton tuaj qe keni dale pa me thuaj pak ke nuk do te trembte????
JO JO SE BEJ SHAKA,MOTRA IME JU KA PELQYER SHUME,qefe qefe kjo dynja apo jo?nje te pelqen,nje te urren,une per vete jam ne ate te paren......
Shi kot kjo tani. Une sa here qe dua te tremb veten shof ate foto dhe direkt atak ne zemer nga frika. Ndersa bledumi ndjen dicka te lagesht tek kembet. 
Nejse rrofsh si ti, si motra jote. Mund te na e prezantosh motren ????
Ju pershendesim te dyjave.
flm
shenjtor po kujdes me motra kujdes,se e di fundin e atakut te zemres une.....edhe motra te pershendet,por une nuk pres pyetje prej saj sepse ketu do te flas une dhe jo motra.ajo ka kompjuterin e saj dhe e di vete se c'ben,une s'kam te drejte te hyj kaq thelle apo jo?we have to respect eachother......
Re: flm
Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.
shenjtor po kujdes me motra kujdes,se e di fundin e atakut te zemres une......
po ti re shenjtori
hej po ku je re ku je ti e di qe e ke mire ti po he ca te bej arsona kur ska kohe te vije e te lexoj keto gjera qe shkruhen per madheshtine tuaj:p ooooooooooo avash ti re cun do me perjashtoke nga kjo tem ti mua po ska gje se hap nje tem te re vet una....lol
o shenjtor edhe une te pershendes lalo bye
Jo mi lal, nuk te perjashton njeri ty se me zi te kemi.
Bera shaka qepoare une prandaj mos kij merak.
shenja-tori
qe ta kuptosh me mire: ti mund te me quash te vogel perderi sa ke dashur te te therras XHAXHI,por une e kam fjalen se ataku i zemres te con ne vdekje se kaq e kam mesuar una.si ka mundesi more xhaxhi(me fal qe te kam therritur ne emer e?),qe ju te mos me kuptonit mua????kaq ishte ajo qe s;arrite ta kapesh dhe mos e tremb shume veten se e detyron bledin te nderrohet ore e cast. dhe ti larg qofte pastaj....
une quhem ela motra eshte 2vjet e 6 muaj me e madhe.nuk te marr gje per keq,perkundrazi me behet qefi qe na pershendet....
Moj cupke qenke e gojes ti, pse nuk thua.
Une nuk te kuptova se sec kishe futur ate fjalen moter ne mes te fjalise, por nuk ka problem se kur te mbarosh gjuhen shqipe do ti kesh shume me te qarta keto gjera.
Sa per informacion emrin nuk e kam Shenjtor keshtu qe as ne emer nuk me the thirrur.
Ndersa per zemren nuk eshte e thene qe te vdesesh direkt por mund te te bie edhe parainfakt (rrofsh qe ma urove) po nuk te vej faj se vete the qe aq dije. 
Per Bledumin mos u bej merak se ka kush e nderron.
Edhe nje here ju pershendes,
Ela dhe motra 2 vjet e 6 muaj me e madhe.
Cuna..
Po mua s'me dhat asnje dhurate ju! Pse keshtu behet me hile. Jo, u merzita tani shume.
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.