| Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Citim:...mendo se 2 korriku vjen shpejt e ishalla te gje me pare se ke shum gjynahe me la at dit...
Po citoj ato që tha heathcliff
mendo sikur te ishte 2 korrik 2007 sot do t'u kisha qeras te gjitheve me ca tu kete qejfi... po ja qe s'eshte... sa keq![]()
![]()
![]()
Citim:
--------------------------------------------------------------------------------
mendo sikur te ishte 2 korrik 2007 sot do t'u kisha qeras te gjitheve me ca tu kete qejfi... po ja qe s'eshte... sa keq
cfar feste ashte 2 korriku??
une do kisha pas qef nje shishe raki rrushbulli
se vetem kjo lloj rakie me ban ne qef
mendo sikur te isha ne plazh tani tu marr rreze ne vend qe te jem ktu tu studiua uuuuu che palle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mendo sikur "kafshimet" e ndergjegjes dhe "shqlemat" e kujtimeve te mund te fashiteshin me shpejtesine e pulitjeve te syve ....,sa e lumtur do ndihesha tani............
[QUOTE]Po citoj ato që tha katilesha007
[B][B][I][color=blueviolet]"kafshimet" e ndergjegjes dhe "shqlemat" e kujtimeve te mund te fashiteshin me shpejtesine e pulitjeve te syve
UAU VERTE SHUME FANTASTIKE KJO MENYRE TE SHPREHURI.KOMPLIMENTA KATILESHA007
ME SA DUKET PASKENI DELL ROMANTIK JU.
PER TEMEN
MENDO SIKUR TE ISHIM MAGJISTAR VETEM PER NJE DITE ....
o DIO MIO....
Mendo sikur qellimi final i njeriut te mos ishte " i kufizuar" vetem ne idene e takimit te dashurise dhe lumturise se vertete,qe jane vecse iluzione te ekstazes shpirterore...........sa shume do te benim per veten.........
ps: roman.Tik....

Mendo sikur te gjithe njerezit te jetonin vetem momentet e castin pa e komplikuar veten pa menduar cfare ka ndolluar dje cfare do te ndolle neser cndolli sot sa e lumtur dhe sa e lehte do ishte kjo bote per tu jetuar
Mendo sikur ...
Mendo sikur te gjeja rrugen e kthimit...ne ato çaste,mendime e grimca naiviteti... dhe jeta me buzeqeshte pa motiv...
Mendo sikur vetem per nje cast te mos genjeje veten dhe mua.
Ndoshta do te ndieshim me mire te dy...
mendo sikur........sa do te doja mos te mendoja sikur....sikur ta kisha kaluar jeten me ty......ah sikur mos te mendoja sikur
Citim:
Po citoj ato që tha smeagol
mendo sikur........sa do te doja mos te mendoja sikur....sikur ta kisha kaluar jeten me ty......ah sikur mos te mendoja sikur
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Po me i brim i bie fyellit ti byrazer hahahahahahahahhahahahhhahhahahhahahahahahahahhahh
ahahahahhahahahhahaaahhahahahaha...nejse.
Ps:ke ik per lezh ma keq se une :p
mendo sikur mund te shkruaja nje fjale per ty po j NUK ARRIJ
TE PUTH
Mendo sikur ndonjehere njerezit ti takonim atehere kur duhet dhe jo ne momentin kur mund te prishin pune

Citim:
Ps:ke ik per lezh ma keq se une :p
je akoma ne kohe!!!
Citim:
Po citoj ato që tha tulipani
Mendo sikur Diabolic te kishte pritur dhe pak per ta nderruar foton...dhe mos kishte vene ate te gjinise femerore![]()
![]()
je akoma ne kohe!!!
Mendo sikur...you can be the one...
Citim:
diaboliCu e ka vene per te thene.....shiko sa te mire e ka prapanicen ajo goca......
e di un se e njoh mire
edhe un ashTu mendoj
HALLALL BURAZER

Citim:
Mendo sikur cunat mos e kishin mendjen vetem tek nje gje...![]()
Citim:
Mendo sikur cunat mos e kishin mendjen vetem tek nje gje...dhe une qe mendoja se ishit romantiket e forumit![]()
![]()
Citim:
ndonjehere te mendosh per seksin ska gje me romantike
mendo sikur......te besh dashuri ne nje varke prej xhami qe qendron ne mes te nje liqeni mbushur me ninfa dhe naten ne nje qiell plot me yje.....pastaj nen driten e henes qe te bie mbi shpatulla...........
mua do te me pelqente te isha
kujt nuk do ti pelqente?
ty jo?
e shikon sa romantike eshte te besh dashuri

Citim:
Hmm No coment...Po per fantazine merr noten 10![]()
Citim:
Mendo sikur Diabolic te kishte pritur dhe pak per ta nderruar foton...dhe mos kishte vene ate te gjinise femerore![]()
![]()
je akoma ne kohe!!!

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Pse thua eshte me e bukur ajo fotoja tjeter?![]()
...
ti e di me mire se une
Mendo sikur shikimi i kesaj panorame mos kushtonte miliona $ qe une nuk i kam...do nisesha qe tani

mendo sikur mos te kisha ardh un midis jush sa kot do ishte forumi
ps.nerti
Citim:mendo se eshte 2 qershor dhe korriku nuk asht larg.
mendo sikur te ishte 2 korrik 2007 sot do t'u kisha qeras te gjitheve me ca tu kete qejfi... po ja qe s'eshte... sa keq![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha belfagor
mendo sikur mos te kisha ardh un midis jush sa kot do ishte forumi
ps.nerti

...
Mendo sikur te mos ishe kaq egoist............
Mendo sikur te ishim te lire menderisht..........Pa skema dhe moral te rreme.....ç'bote e mrekullueshme do te ishte....
Mendo sikur te ishte keshtu gjithmone
...sa pak gusto do kishte jeta 
Papappapapapa cjan prishur keta njerez cjan prishur...
Po mire sju pelqente fotoja ime qe kisha dale si shpirt kisha dale :p
(ja ti bejm nje cik qejfin vetes se te tjeret hic :p)
Prandaj e nderrova se thash mos mar ndonje ne qafe
(jam modest duket)
Ja sa erdha ne shtepi pas shume ditesh te ju erdha dhe ju po ju shkruaj.
Mos thoni qe sju dua pastaj (eh plasen cokollatat edhe kendej ...nejse)
Tani ti permbahem temes...
Mendo sikur ta shuaja kete etje,kete deshire...
Ndoshta do isha i lumtur ,ndoshta do isha me mire...
Por e di monotonia do me vriste,trishtimi gjithashtu
E di jam i etur,ku je ti ,sdi se ku...
Mendo sikur mendimet e dites dhe nates te ishin njesoj...çdo gje te kishte serish kuptim.
Citim:
Mendo sikur ta shuaja kete etje,kete deshire...
Ndoshta do isha i lumtur ,ndoshta do isha me mire...
Por e di monotonia do me vriste,trishtimi gjithashtu
E di jam i etur,ku je ti ,sdi se ku...

Citim:
Mendo sikur mendimet e dites dhe nates te ishin njesoj...çdo gje te kishte serish kuptim.
Mendo sikur te dy ne te kishim mundesine t'i permbaheshim atij premtimi aq "feminor" qe vite me pare beme...dhe mendo sikur une edhe sot e kesaj dite te mos perlotem kur lexoj dyzinen e letrave dhe kartolinave qe me ke derguar.......mendo sikur ....
mendo sikur ti te ishe tani ketu me mua mendo sa shume do doja te ndollte kjo
Mendo sikur njeriu te mund te dashuronte
qofte ne heshtje apo vetmi,
dhe je gjithnje tjetrin te degjonte tek thoshte:
"Une te dua me shume sec me do ti."
Mendo Sikur Nuk Do Vdesesh Kurre, Jeto Jeten Sikur Do Vdesesh Neser" ... dashuria eshte thene te jete jeta edhe pse shume jetojne nje jete pa dashuri ...
mendo sikur......!
Citim:

mendo sikur , te mblidheshim tye taverna qyli, te gjith ne antaret qe kemi kalu net te tera pa gjum duke bo qyfyre ..............ah sikur .................me ka marr malli ....................
......... mendo sikur mos t'i leshe Eurot nëpër skedina dhe balerina .............. do ishim mbledh megjithmen tek " Qyli " ...... shyqyr që na kan ngel pronat ( të patundshmet )
...........
........Mendo si kur gjith ato shishe rakie qe jan pire.Poti mblidhja dhe ti shisja do e kisha mare nje avangard
....
mendo sikur...te kthehesha dhe njer mbrapa do torturoja gjith legenat e ksaj bote....
Mendo sikur njeriu te mos bente gjera vetem duke menduar per te ardhmen......eh...ku i dihet ....edhe vdes pa e arritur edhe te nesermen............
Mendo sikur me te vertete te jetonim jeten sikur te ishte dita e fundit .....
Mendo sikur njerezit te kishin me teper takt kur shfaqin mendimet e tyre,sa shume keqkuptime do evitoheshin...
Citim:
Po citoj ato që tha vizion
........Mendo si kur gjith ato shishe rakie qe jan pire.Poti mblidhja dhe ti shisja do e kisha mare nje avangard....
Ahhhhhhhhhhh!!! Po te mendonim kaq shum ne shqiptaret do kish perparuar shum shqiperia ,madje do ishim nje nga super fuqit me te mdhaja ne bot(sa per t bere qefin kete te fundit)
.Ja keshtu ne,por nuk mendojme ne sejemi popull pertac!!!!
mendo sikur te kishe pirë pak më shumë ........... do dilte për dy vetë ai udhëtim ............
thonë se është bukur atje .............
| Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.