Forumi Horizont | Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)
shif dreqi ene ket do e besh per mua :p
hajd se shoferin tim personal do te marr pa merak e fitove punen .... :p
noten kinezo
- nga nji dopio gjith antarve online , xhiron e dyte pagun Angel se ka marr rrogen .....
plus ka edhe nji sebep
shif se rregulli i tavolines eshte qe pagu ai qe esht ul i pari kshu e di une :p
hajd merrni cte doni te paguj une e te iki tja fus gjumit te rritem
rrofsh re gla te pi kete xhiron e pare une po te dyten shofim e bajme ...ku ishe ti se me mori malli
per xhiron e dyte e kisha Angel .. se t'paren e kom vete
n'xhiro gjith diten Bionde u bame teljef u bame
ufaaaaaaaaaaa
e don robi n'ket ore nji dopio xhek & red bull ( mundesisht vetem ne tavoline ) se po pati noj gjo ( femer afer ) .............. del ke News 24
Glaukus po dole tek News 24 duhet te gezohesh se je bere VIP
Une desha nji gote uje prej Kotkes. I missed U zemra!
Ps: Peshtim, Cedrus, ku jeni fshehur? Keep it up guys, we`re still here damn ( waiting for U)!
- Peshtimi ka zan ( ran ) ne dashuri me nji gjermane , nji suedeze dhe nji finlandeze ...... dhe si rrac e paster , superiore dhe pasanike qe jan , ai ka perfitu dhe e ke neper kazinooo mjes drek dark
Cedrus .... eshte duke mbaruar Masterin e trete te universitetit te 6 ......... pra asht shum i zane .
Ti po deshe hajde e ulu dhe pim noj gote
Sa me thashetheme merresh ti cun?
ora 12 . 20 Debora tjetri i ka mbaru gjith detyrat per sot ............ :serenate keshtu qe ............ eshte orari i thashethemeve ( por jo nga ato qe vrasin apo lendojn )
nejse ............ ate receten tende e kam gati ( kikirika , fistaki , miks fara kungulli e luledielli ) ......... dhe nji vodka .............. dhe e qajm me lot ate essene
ja kalojm edhe atij grekut ........ Euklidit a Europidit ( si e ka pas emrin )
Receten e mbanke mend shume mire.
Po he ndonje thashethem tjeter se dhe une i mbarova detyrat . Dua te argetohem cik.
- shyqyr qe nuk po na len memoria se edhe ate kena mangut t'shkojm e t'bojm detyrat e lagjes pastaj
sa per argetim ?! cfar muzike don ??? vetem ate kong qe kishe von mrom mos e kerko ................... se kush rri e del prej shpije n'ket ore ............ hahahahahaa i takon me u gdhi i fejum neser
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
![]()
- shyqyr qe nuk po na len memoria se edhe ate kena mangutt'shkojm e t'bojm detyrat e lagjes pastaj
![]()
sa per argetim ?! cfar muzike don ???vetem ate kong qe kishe von mrom mos e kerko ................... se kush rri e del prej shpije n'ket ore ............ hahahahahaa i takon me u gdhi i fejum neser
![]()
:lol:
" o moj dashnore " - prandaj a te keqen ........ le te rrine ashtu si jane ...
o heret me u ndrru status
p.s. - vdekshaaaaaaaaaa si kam fol ........... si politikan hahahahahaa
Hap qenka Mejhonja?
Mejhonia hap ka qen gjithmon Vizioner .......... po kena pas probleme me Tatimet hahahahahahaa
bujrum dhe merr cfar te duash
U pagun Tatimet?
Si e klasifikun, Biznes te mesem apo te madh?!
Hajde pra se po ndihmoj ne une i cike, duke porosit na nji gja ..
:cincin
Vizioner, beqar ti? Kujdes nga Glak, se te nxjerr nga rrug e beqarise laskuriq,
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Vizioner, beqar ti? Kujdes nga Glak, se te nxjerr nga rrug e beqarise laskuriq,![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Enya beqar!![]()
Glak, cer thote Enye keshtu per ty???!!! hhhmmmm
t'verteten po thot osht bo e veshtir ajo puna e fatit ( zgjedhjes ) Vizioner
nuk t'le qeverija me marr 7 gra ........... hahahahahahaa
Po sa gra ke ti Glak? Nuk te mjaftojne 6?
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Lum si ti beqar, ta gezofsh me nder beqarine.
Une per Glak them ate qe ndjej,![]()
![]()
Hajde pra gezuar, me shendet sic thone na Vlora.
![]()
ps:
Vdes per maloket,![]()
Citim:
Gezuar!
Mire une lum, po ti ne c'pozicion je? Lum apo Balte?Mqse ra fjala.
ps: Kush jane keto "maloket" qe vdiske ti?!
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Po sa gra ke ti Glak? Nuk te mjaftojne 6?![]()
ti duhesh vra me tre gra siper,
![]()
![]()
![]()
Citim:
![]()
![]()
o laliiiiiiiiiiiiiiiiiii ........... jam çun puntor unenuk du me bo pushim te dielen ......... e du pune ahahahahahaha
![]()
ti po mbon si me ken kuceder me 7 koka a ban gja me e majt nji siper e dy anash ??
Citim:
![]()
t'verteten po thot osht bo e veshtir ajo puna e fatit ( zgjedhjes ) Vizioner
nuk t'le qeverija me marr 7 gra ........... hahahahahahaa
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
ja psh, une quaj maloke njerezit pa ngjyre,LOl
plasa derisa e thashe
![]()
![]()
Ore ky, te me thoje te zgjidhja mes pluhurit dhe eres, ok, po me cove larg fare,![]()
ps: gjynaf qe je beqar ti, alamet djali, ptuhhhh syni i evgjiteve![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Po ti mjafton te gjesh vetem nje gru punetore sa per 7 lol, qe punon 7 ditet e javes. Shume e mundon veten.![]()
Qenke djale me naze ne te ngrene.
Na e zu gjumi Enya tani!! Do i kete dhene Glak na nji RedBull !
Po nes ne nji cinare une e pastaj nani-nani!
...e hudh paqetin ne tavolinen e Mejhone-Forumit...
Ca gjumi ora 8 e darkes,Une jam prapa diellit,
, Ketu jam ketu, pothujse me rane baterite e cell duke fol me Glak qe dy sahat,
![]()
![]()
ps: Mos e thuj ate llaf Vizioner, se po e neza nji cinare tani, sdo e lej ma kurr ne jete.![]()
e nezim edhe nga nji cigare Vizioner ...... dhe duhet megjithmen me flejt ( se un kam prap detyra per neser ) ....
naten e mire te gjitheve .
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Ca gjumi ora 8 e darkes,Une jam prapa diellit,
, Ketu jam ketu, pothujse me rane baterite e cell duke fol me Glak qe dy sahat,
![]()
![]()
ps: Mos e thuj ate llaf Vizioner, se po e neza nji cinare tani, sdo e lej ma kurr ne jete.![]()
Citim:
![]()
e nezim edhe nga nji cigare Vizioner ...... dhe duhet megjithmen me flejt ( se un kam prap detyra per neser ) ....
naten e mire te gjitheve .
per ondrra ................ enderroj nji harem une ( ajo ka ngel akoma anderr ) [/B]
Glak, mos enderro.......vetem.............por......dhe....................vepro-realizoji!
ps: edhe vetem me NJE mund te keshe me shume kenaqesi se sa me nje Harem!
Ju oroj ju qe jeni on : Enya, Glak, Katilesha, Debora naten e mire dhe gjume te embel! Mos harroni te fikni dritat e Mejhones!
Ka hap Mejhonia ooo milet???
Ka na njoni na nji kokerr gjumi ketu? Se sic diket do e gdhije une si mbreme!
ktu te banaku jena
sa per mram ..... eshte shoqeria e mire qe e bon pijen te mire ..
p.s. - se harrova , meqe te pelqen Vanesa May ..... kerko me : black violin shtyhet kandshem xhek daniells and ...........
Citim:
![]()
ktu te banaku jena
sa per mram ..... eshte shoqeria e mire qe e bon pijen te mire ..
p.s. - se harrova , meqe te pelqen Vanesa May ..... kerko me : black violin shtyhet kandshem xhek daniells and ...........
Mramja e mire Vizioner, ca bane sot, mire kalove?
Ca na ofron mejhanja sonte? Lene Glakun, se ashte i nxane me grate e haremit,![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Mramja e mire Vizioner, ca bane sot, mire kalove?
Ca na ofron mejhanja sonte? Lene Glakun, se ashte i nxane me grate e haremit,![]()
Citim:
Enya Mjesi thuj, cer mramje!![]()
Ktu po gdhihet.......e ti atje prapa Diellit s'ke hang akoma darken!![]()
Une sot, ja ca pune me nxjerr na nji Euro ne pastaj Shoping me i harxhu!![]()
Ti car bane na nji gja te bukur sot?
Glaku ju qep Vanesses tashi......i duhet nji musikante per haremin![]()
Hajt pra miremengjesi! Mire u gdhive ti?![]()
Une sot isha shkolle vella, prej ne ora 8 mjesit deri ne ora 3:35 PM. Ja dhe tre jave, maroi ky semester. Shyqyr thuaj qe po mban koha, na kenaqi se vishemi lehte,![]()
ps: e di kur dal une shopping? Kur s`jam ne humor, kam qejf te harxhoj dhe as e llogaris fare credit card-en. Ca te me doje qejfi blej, sja prish qejfin vetes kurre. Me pelqen firma ime,![]()
Po ti ca bleve?
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Hajt pra miremengjesi! Mire u gdhive ti?![]()
Une sot isha shkolle vella, prej ne ora 8 mjesit deri ne ora 3:35 PM. Ja dhe tre jave, maroi ky semester. Shyqyr thuaj qe po mban koha, na kenaqi se vishemi lehte,![]()
ps: e di kur dal une shopping? Kur s`jam ne humor, kam qejf te harxhoj dhe as e llogaris fare credit card-en. Ca te me doje qejfi blej, sja prish qejfin vetes kurre. Me pelqen firma ime,![]()
Po ti ca bleve?
..Ene Mejhania "Rehati", qenka rehat sonte......spaka njeri!
Qenka hapur, por s'paska ardh asnje. Qenkam e para sot.
Ku jeni people?
Greva vazhdon!!!
Ngelem mbas TV-se sonte, harrum Kafen fare!
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.