| Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
Citim:
Po citoj ato që tha agata
Jo sigurisht nuk e kam me ty e dashur Kotka.
Por te siguroj qe te gjithe kemi nje doze cmendurie ne vetvete... e nuk eshte edhe aq keq apo jo?
Na mbyti koha e keqe.... ufff, vdekje te dal me çader.
Citim:
Po citoj ato që tha agata
Sekret... Sa kurjoz qe je dhe ti!!!
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Sa e keqe je bere dhe ti .
kush pret te dielen te mbaroj ramazani

Dje kishte ditelindjen Jenna Jameson .........
dhe s'u kujtua asnjeri t'a uronte ........
![]()
E lodhur nga librat;
E lodhur nga puna...,
Teper e lodhur per te marr nje sy gjume... e lodhur nga endrrat...
Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
E lodhur nga librat;
E lodhur nga puna...,
Teper e lodhur per te marr nje sy gjume... e lodhur nga endrrat...![]()
sa bukur te lexosh roman ne shqip
Mendja me shkoi menjehere tek rilindasit tane, qe me punen e tyre te arte munden te rreshtonin germat dhe ne te jemi ne gjendje te shijojme gjuhen tone ne te lexuar.
Gjuha e shkruar nuk humbet kurre dhe e ben kombin te rroje ne shekuj.
Ata meritojne nje lapidar te madh ne mes te Tiranes.
lush pret ate rroten nji ore sa te vi.
Re: sa bukur te lexosh roman ne shqip
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Mendja me shkoi menjehere tek rilindasit tane, qe me punen e tyre te arte munden te rreshtonin germat dhe ne te jemi ne gjendje te shijojme gjuhen tone ne te lexuar.
Gjuha e shkruar nuk humbet kurre dhe e ben kombin te rroje ne shekuj.
Ata meritojne nje lapidar te madh ne mes te Tiranes.
Re: Re: sa bukur te lexosh roman ne shqip
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Ca libri lexove " Cufoja dhe Bubi kacurrel" ????????
Chelsea - Liverpool 4-4
- mahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ...... dhe Nik Seriozi rri ne forum , ik e Nik e shko bohu tap me noj pub sonte
Re: Re: Re: sa bukur te lexosh roman ne shqip
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
une jam rritur i dashur, pak vone por me ne fund u poqa edhe une.
how about you????????????
cna kenaqe keto ndeshjet e Champions ...............super gol i Ronaldos ....turll ,gla ku jeni ka vene ndonje bast ??
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
cna kenaqe keto ndeshjet e Champions ...............super gol i Ronaldos ....turll ,gla ku jeni ka vene ndonje bast ??
Le te bejme aq sa mundemi, edhe pse kjo nuk eshte kurre e mjaftueshme!
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
- mahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ...... dhe Nik Seriozi rri ne forum , ik e Nik e shko bohu tap me noj pub sonte [/B]
Kisha kohe qe nuk ndihesha kaq ne qef. Muzika latine mbetet adrenalina ime. dhe si dita e pare e ngrohte e ketij viti ja vlejti argetimi.
Me myti gripi !
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Me myti gripi !![]()

Citim:
Me myti gripi !![]()
t'kalume lezhjani dhe enya...!
ky eshte problemi juaj si cifti #1, nuk jeni selfish enough to stop kissing while one of you is sick with the flue...
:p
t'kalume
Hahaha, flm kurti!
Edhe un i thash se nuk deshta me e puth deri sa ti kalonte gripi po nuk durum ma dhe u smurem te dy tashi vujm pasojat e knaqsis 
Nuk e di pse ngjyra gri me duket e ftohte. ME pelqen jeshilja, eshte me e ngrohte, t'i sjell prane gjerat qe i ke larg. Mjafton ta shohesh dhe te ngrohet shpirti. E cuditshme c'fare efekti kane ngjyrat tek njeriu. E bardha me kujton spitalin, pse te gjitha dhomat me qera ketu jane si dhoma spitali?
Citim:
Hahaha, flm kurti!
Edhe un i thash se nuk deshta me e puth deri sa ti kalonte gripi po nuk durum ma dhe u smurem te dy tashi vujm pasojat e knaqsis![]()
Flori uroj te jesh ma mire sonte , sidomos mas dushit qe bame bashke.
Hajde virus hajde ca ta pash hajrin kto dite!
Hahaha...aj dushi me limon na e hoqi prejmen gripin, po smunet me na heq virusin qe na ka kap ne te dyve 
Lezhjani dhe Enya
,te shkuara!
Cfare merzie,sot dita eshte totalisht gri
...me griu dhe uria,u zgjova 20 minuta para se te nisesha per ne pune e s'kam ngrene as mengjes. :00@@
Szero tituli .......................
![]()
Duket qe ne pamje te pare nje njeri qe e ben me qejf punen e tij,dhe qe punon se i duhet te punoje...Nuk te demton nje buzqeshje me shume,nje bisede miqesore,me ate qe kerkon informacion...perkundrazi e ndihmon ti mbushet mendja me shpejt...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Duket qe ne pamje te pare nje njeri qe e ben me qejf punen e tij,dhe qe punon se i duhet te punoje...
Citim:
Thank you ......![]()
![]()

Pak shtrenjte ....... po nice ....... .
Sa dite e bukur sot ne Shk.
Kafja mengjesit te ish-puna , me ish-koleget, me ish- klinetet me shijoj shume. Duhet me patjeter t'i rikthehem zakoneve te vjetra fundjavave,qe te marr sa me shume kenaqesi te jete e mundur.
Bohhh sa zgjat dhe kjo pergjigja...
Pse i thame njeri-tjetrit ikim, kur te dy donim te qendronim!!!?
Ne fakt me hoqi nje peshe nga shpatullat ai lajm i mire...por me shtoi nje dyshim me shume...
Pffff po tani???
kafe apo redbull? Dje cfare bera?? whatever...
sa mire me beri ai Latte machiatoo qe piva..sikur me zgjoi nga gjumi..dhe sa mire qe neser eshte pushim..keshtu qe sdo mundohem te me zere gjumi shpejt 
aktualisht esht nate apo dite... ne vendin ku jeton...?
te pyes sepse ka shum rendsi ta di qe te t'jap nje pergjigje t'sakte per Latte Machiatto... ç efekt te bo naten e gjithashtu dhe diten
Dreqi e mori bie e ri bie ne te njejten dependence. Ti me mungon.
Gjithe diten diell ......... tani qe do filloj ndeshja duhet me ron shi????????? ma va fanculo va.......
Citim:
Gjithe diten diell ......... tani qe do filloj ndeshja duhet me ron shi????????? ma va fanculo va.......
Po mire mo shoku partizan, kisha bere nje verejtje tek seksioni perkates ......... nuk e kam idene c'eshte bere me mbrapa se nuk rrij gjithe diten ketu, po per cfare arsye ke fshire verejtjen time????? Ishte verejtje me vend sepse ka te beje me privacy te anetareve ........ dhe mund te japesh pergjigje ........ te pelqen apo s'te pelqen .......... .Nuk me behet vone cfare kane thene te tjeret pas meje ............ por nje sqarim duhet dhene ....... . Nuk e kuptoj pse u mbyll tema sot dhe hapet neser??????? kush ka per t'u shfryre do shfryhet si sot si neser ............ .
Per Enyan ........ meqe e ke mbyllur MP ...... .Nuk kam piken e idese se cfare ke dashur te thuash ne ato qe ke shkruar ........ Sec ke ngaterruar edhe Denin aty (me qe ra fjala kush eshte Deni???? ) .......... Por ne qofte se i ke kushtuar vemendje ....... nuk te jam pergjigjur me, nuk te kam kuotuar me. Ne kete rast ka te beje me ecurine e forumit, me "shit-blerjet e ndonje administratori" te te dhenave private te anetareve ....... dhe nuk ka se si te mos e kuotoj ........... .
femiu keqqq
...por qe me ben te qesh perhere 
a mund te flitet cte duash te kjo teme?
Po kot nuk quhet mendime casti.
Majfon te mos e kthenii ne chit chat me noto-n
Lela a ka chitt chat ketu te ky forum me fal se jam e re e po te hap pune
ka ca tema argetuese si tek sofrat...aty mund te thoni c'te doni, por temat serioze i mbajme te tilla, se i humb lezeti pastaj.
dakort ke te drejte por spo orjentohem dot prandaj, flm
avash avash, si dita e pare, je yll fare
ja hy ketu dhe zgjidh sofren tende 
http://www.forumihorizont.com/forum...?s=&forumid=342
| Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.