Forumi Horizont Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)

Postuar nga Amstel datë 14 Dhjetor 2005 - 22:22:

ishin rruges 3 shok nje shqiptr nji gjerman dhe nji italian.dhe ben nje loje se cili ishte me i zgjuar nga te tre.nxjerr nga xhepi italiani celularin dhe flet me te dashuren,gjermani nxjerr orendhe flet me gruan,kur shqiptari i leshon nje pordh...bom......
e pyesin shqiptarin se c'ishte kjo?
shqiptari pergjigjet;dergova nje faks krushkes.

Postuar nga Amstel datë 14 Dhjetor 2005 - 22:25:

nje femi vrapon duke bertitur te e ema:mami...mami..vrapo,shpejt!babi ka hipur ne dritare dhe do te hidhet posht.
mamaja;sa debil qe eshte.i thashe se i kam ven brire dhe jo krahe.

Postuar nga etobicoke datë 16 Dhjetor 2005 - 06:27:

Shtepia e re

Nje burre ne nje katund te Dibres beri nje shtepi te re.Sipas zakonit i ftoi burrat e fshatit ne shtepi per darke.I pari erdhi njeri qe per nga mosha ishte me i vogli nga gjithe te tjeret.I zoti i shtepise e uli ne krye te kendit dhe ne pritje per te tjeret i nxori nje gote.Me radhe filluan te vijne te gjithe dhe ky i pari u lironte vendin cdokujt qe vinte(sipas moshes uleshin afer kryes te kendit.vatres).Pasi erdhen te gjithe filloi gostia dhe filluan dhe urimet.Aty nga mesi i gostise dikush nga te ftuarit e pyeti te zotin e shtepise se sa e gjate mund te ishte kjo dhome pasi me sy nuk po e percaktonte dot.Ne vend te te zotit u pergjigj ky me i riu izet e di bijth or ti se e mata un.

Postuar nga etobicoke datë 16 Dhjetor 2005 - 10:51:

Pushka e zbrazur

Nje plak i i shte qepur nje goce duke ja kerkuar per dite.Goca e refuzonte me takt derisa nje dite u mbush kupa dhe i tha copeo ik o xhaje se ty nuk te punon me,ti je si pushke e zbrazur.E zbrazur e zbrazur moj bije po nuk thone kot qe nganjehere e mbush shejtani-ia ktheu xhaja.

Postuar nga ida19ath datë 16 Dhjetor 2005 - 22:00:

Fustani i dashurisë!!!

Një grua bën një vizitë tek shtëpia e djalit të saj të martuar. I bie ziles dhe futet brënda. Papritur pëson shok kur shikon nusen lakuriq të shtirë në divan. Mouzikë romantike dhe aromë e mirë.
-Cfarë bën?-e pyet.
Nusja e turpëruar, pergjigjet: -Po pres burrin të kthehet nga puna.
-Po je lakuriq!- i thotë vjehrra.
-Ky është fustani i dashurisë, i shpjegon nusja.
-Fustani i dashurisë? Po ti je lakuriq.
-Burrit tim i pëlqen shumë ky fustan, i thotë. Dridhet i tëri dhe bëjmë sex me orë të tëra.
Ikën vjehrra në shtëpinë e saj. Sa arrin, zhvishet, bën banjë, vë aromën më të mirë, ul dritat, vë CD me muzikë romantike dhe pret t'i kthehet burri.
Më në fund kthehet burri. Sa hyn në shtëpi, shikon gruan të shtrirë në divan dhe i thotë:
-Cfarë bën?
-Ky është fustani i dashurisë, i thotë gruaja.
-Duhet hekurosur, i thotë. Cfarë ka për të ngrënë?

Postuar nga julius datë 17 Dhjetor 2005 - 22:34:

Mirsejugjej djem dhe vajza

Nastradini me nje qen te asaj rraces se vogel e te dobet po shetiste. Jashte nje klubi motorristesh ishte i lidhur nje bulldog. Nje i dehur me makine vjen me shpejtesi e shtyp bulldogun dhe largohet. Nastradini hyn ne klub dhe pyet " I kujt eshte ai bulldogu i lidhur perjashte "
"I imi eshte " i pergjigjet me ze te trashe nje motorrist
"sapo ngordhi"

Postuar nga julius datë 18 Dhjetor 2005 - 04:19:

Mirsejugjej shoke dhe shoqe

Ne Itali nje familje nga jugu transferohet ne nje qytet te veriut. Hera e pare qe do te blenin buken, shkon gruaja. Por kthehet shpejt. I thote burrit "Mua me vjen zor se me kuptojne nga e folura qe jam provinciale". Thote burri "Cfare ka per te ardhur zor. Shkoj une." Shkon burri ne dyqanin e bukes dhe i thote shitesit
" Nje buke".
I thote shitesi " Comune? (te zakonshme?) " .
"Agrigento (komune ne Sicili)" thote burri"Pse?".

Postuar nga aa_loku_el datë 18 Dhjetor 2005 - 23:02:

femija

nje nene po mundohej te vinte femijen e saj te vogel ne gjum duke i kenduar nje kenge qe te hapte barkun , femija pasi degjoj 2 vargjet e para ngrihet e i thote te emes ..................................................... oj ma do pushosh ti se do flej une

Postuar nga IQVLORA datë 19 Dhjetor 2005 - 19:50:

Shume vite me pare mendohej te kishte nje lloj Tsunami ne Sicili.Njerzit ishin te friksuar.Nje mafioz sicilian kish nje djale te vetem dhe vendosi ta conte ne USA tek miqte e tij.Ata ju spieguan miqeve per rrezikun qe i kanosej Sicilise keshtu qe ata pranuan ta mbanin djalin.Djali ishte aq i prap sa ju merziti jeten dhe nje dite amerikanet ju shkruanin keshtu miqve te tyre ne nje telegram:@@Urgjentisht hajdeni te merrni femijen tuaj dhe na sillni Tsunamin@@

Postuar nga etobicoke datë 21 Dhjetor 2005 - 11:28:

Besa e dhene

Nje katundar nga malesia po zbriste ne qytet per nje pune te tijen.Rruges takon nje bashkfshatar dhe ky i fundit pasi e merr vesh se per ku ishte nisur i le nje porosi qe kur te shkonte ne qytet te t"i conte te fala kirurgut i cili dikur i kishte shpetuar nenen nga vdekja.Ky i jeb besen se do t"ia kryente porosine por me vone harron dhe pasi mbaron punen e tij ne qytet niset per ne katund.Ne gjysem te rruges kujtohet per porosine per te cilen kishte dhene besen dhe kthehet mbrapsh per ne qytet.Aty nga ora 12 e nates e gjen shtepine e doktorit dhe fillon ta therrase. Doktori del dhe pergjumesh e pyet se cfare kerkonte.KY miku i thote :Jam filani prej filan katundi dhe kam porosi prej X-t qe i ke shpetuar nenen te te coj te fala.Cfar t 'i them kur te kthehem?I thuaj te q.... nenen-ia kthen doktori i nervozuar dhe hyn brenda.Ky miku niset por prap kujtohet per dicka dhe kthehet prap te doktori.PO tani cfare do akoma i thote doktori.PO ja i thote ky miku,nenen e do ketu apo do vish ta q... ne katund?

Postuar nga etobicoke datë 21 Dhjetor 2005 - 11:43:

Humor

Ne pyll nje druvar i papervoje po priste deget e nje peme duke u ngjitur nga nje dege tek tek tjetra derisa e pa veten ne maje te pemes pa asnje mundesi per te zbritur.Shoket e tij shkuan tek me plaku i fshatit dhe e pyeten se si mund ta zbrisnin poshte.Plaku i keshilloi ta lidhnin me litar dhe ta terhiqnin per ta zbritur.Keshtu vepruan ata dhe ky miku ra poshte dhe vdiq.Druvaret u kthyen ne fshat dhe i treguan ketij plakut se c 'u kishte ndodhur.Nuk ka mundesi ua ktheu plaku,une para nje muaji keshtu nxora tim vella nga pusi.

Postuar nga etobicoke datë 25 Dhjetor 2005 - 11:38:

Per te qeshur

Nje dite dimri Stalini shkoi personalisht ne fron per te pare moralin e ushtrise gjate luftimit.Duke vrojtuar me dylbi pa nje ushtar qe luftonte ne kembe dhe nuk ia bente syri terrt nga plumbat.Stalinit iu be zemra mal dhe dha urdher qe pas betejes ushtarin tja sillnin ne cader se do ta dekoronte me duart e tij(Nqs shpetonte).Pas betjes ushtari shkoi tek cadra e Stalinitdhe ky duke e pergezuar e dekoroi dhe i thao perse luftoje ne kembe me aq inat?Ruaju nga plumbat dhe shtriu here tjeter.Me kishte humbur tapa e pagurit te vodkes komandant -i tha ushtari.

Postuar nga etobicoke datë 25 Dhjetor 2005 - 11:58:

Per te qeshur

Njeri shkonte perhere ne te njejtin lokal dhe porosiste dy teke konjak vec e vec ne te njejten kohe.I mbaronte dhe porosiste prap dy te tjera e keshtu me radhe derisa sa behej xurxull.Nje dite kamarieri,kurioz e pyeti pse nuk porosiste nje dopio ne vend te dy tekeve.Ky i thote se me pare pinte bashke me nje shok i cili i kishte ikur jashte shtetit dhe i kishte lene amanet qe te pinte edhe per te.Nje dite klienti nuk porositi dy teke por vetem nje.C"ka bere vaki ?-i tha kamarieri-shoku jot e paska lene alkolin?Jo,e lashe une -iu pergjigj klienti,-tani po pi per ate shokun.

Postuar nga etobicoke datë 25 Dhjetor 2005 - 12:16:

Per te qeshur

Ne traget turistik u mbyt ne afersi te nje ishulli te pabanuar dhe nga gjithe pasagjeret shpetoi vetem Sharon Stoun dhe nje korcar.Ne pritje te ndonje ndihme te rastesishme ata jetonin si cift me te gjitha atributet.Nje dite korcari i merzitur i thote asaj ti prese floket dhe ti vere si mustaqe se keshtu i kujtonte nje shok qe e quanin "Benke(Beni).Sharon per te mos ia prishur ia plotesoi deshiren.Korcari iu lut qe ne vend te emrit te saj ta therriste me emrin e ketij shokut dhe Sharon prap ia plotsoi deshiren.Atehere ky :Benke e ke marre vesh o?Kam bere seks me Sharon Stoun.

Postuar nga Isra datë 05 Janar 2006 - 18:16:

. DASHURIA...
javen e 6-te: te dua
muajin e 6-te: sigurisht qe te dua
vitin i 6-te: po te mos te doja do te te kisha lene me
kohe

2. TE ARDHURIT NE SHTEPI
javen e 6-te: e dashur erdha une
muajin e 6-te: c'kemi!
vitin e 6-te: ça ka bo mami per dreke?

3. TROKET DERA...
javen e 6-te: mos u mundo, e hap une deren
muajin e 6-te: ta hap une deren?
vitin e 6-te: hape pra deren!

4. TELEFONI...
javen e 6-te: e dashur te kerkon Mira ne telefon
muajin e 6-te: te kerkojne ne telefon
vitin e 6-te: eshte per ty

5. FEMIJET...
javen e 6-te: sa femije do ti?
muajin e 6-te: mamaja jote eshte shume e keqe
vitin e 6-te: i paske ngja rraces se mamit

6. PLANE PER PUSHIMET...
javen e 6-te: kete vere do te te çoj ne Venecia
muajin e 6-te: e di c'ke, a ikim ne Durres?
vitin e 6-te: pse, s'te rrihet ne shtepi ty?

7. DHURATAT...
javen e 6-te: shpresoj te te pelqeje kjo unaze
muajin e 6-te: mora nje kornize, a kemi ndonje
fotografi qe ta varim ne mur?
vitin e 6-te: na, blej naigjo per vete me keto leket

8. SHKOJME NE KINEMA...
javen e 6-te: cili film te pelqen?
muajin e 6-te: a shkojme ne kinema ?
vitin e 6-te: shko ne kinema, mua me pelqeu shume!

9. PAKUJDESITE...
javen e 6-te: mos u merzit shpirt se nuk ngel njolle
muajin e 6-te: kujdes pra!
vitin e 6-te: sa e pakujdesshme qe je mi gru!

10. MENDIME TE NDRYSHME...
javen e 6-te: une nuk mendoj keshtu
muajin e 6-te: e ke gabim
vitin e 6-te: ç'ia fut kot!

11. GATIMI...
javen e 6-te: me pelqen shume gatimi yt
muajin e 6-te: ca ka per dreke?
vitin e 6-te: prape makarona paske bo...na plase mo!

12. PIHET...
javen e 6-te: cfare deshiron te pish?
muajin e 6-te: me bej nje Martini
vitin e 6-te: prape paske harru me i fut akull

13. RROBAT DHE PAZARI...
javen e 6-te: te shkoka shume ky fustani
muajin e 6-te: bleve fustan tjeter?
vitin e 6-te: sa leke beri ky fustani?

14. ME FAL...
javen e 6-te: s'ke pse kerkon te falur
muajin e 6-te: s'ka gje jo...u mesuam ne me ty!
vitin e 6-te: he ta marrte dreqi doren ty...

Postuar nga ida19ath datë 07 Janar 2006 - 18:00:

Sfungjeri i zi....

Futet Beni ne banje dhe shikon mamane e tij lakuriq.
-Mami cfare eshte ai?- pyet duke treguar ne mes te kembeve te saj.
-Eee ky eshte nje sfungjer i zi- pergjigjet e ema.
Diten tjeter beri nje kerkim ne banje dhe shkon ne kuzhine dhe pyet te emen.
-Mama ku eshte sfungjeri i zi qe kishe dje?
E ema:-eee nuk e di, diku ketu rrotull. Shko jashte tani te luash.
Beni iken dhe per pak minuta kthehet i gezuar.
-Mama, mama e gjeta sfungjerin tend- i thote.
-Me te vertete? Po ku eshte?-pyet e ema.
Duhet ta kishe dhene borxh te teta ........ Pashe nga dritarja e saj dhe e pashe te fshinte fytyren e babit me te.

Postuar nga roke datë 07 Janar 2006 - 19:14:

....dmth mami i Benit e kishte te parruar:p:p...

Postuar nga Amstel datë 11 Janar 2006 - 01:16:

Re: Sfungjeri i zi....

Citim:
Po citoj ato që tha ida19ath
Futet Beni ne banje dhe shikon mamane e tij lakuriq.
-Mami cfare eshte ai?- pyet duke treguar ne mes te kembeve te saj.
-Eee ky eshte nje sfungjer i zi- pergjigjet e ema.
Diten tjeter beri nje kerkim ne banje dhe shkon ne kuzhine dhe pyet te emen.
-Mama ku eshte sfungjeri i zi qe kishe dje?
E ema:-eee nuk e di, diku ketu rrotull. Shko jashte tani te luash.
Beni iken dhe per pak minuta kthehet i gezuar.
-Mama, mama e gjeta sfungjerin tend- i thote.
-Me te vertete? Po ku eshte?-pyet e ema.
Duhet ta kishe dhene borxh te teta ........ Pashe nga dritarja e saj dhe e pashe te fshinte fytyren e babit me te.

kjo qe me te vertet e fort
ahahahhahahahhahaa
bravo ida

Postuar nga Art datë 13 Janar 2006 - 19:44:

Dirigjenti!

Me heret nje djale nga malesia vendos qe te studioj muziken mirepo i ati nuk dinte shume per keto studime,pas bisedave te njepasnjeshme ai dakordohet.Pas tre viteve babi i thote djalit dua qe te vije te shoh se cfar po studion ne qytet?Djali i thote do te dergoj ne koncert(djali ne ate kohe ishte ne ushtrime) ne mbremje djali e dergon babain qe te shikoj koncertin qe e shfaqte orkestra e univerzitetit.Kur arrijne ne shtepi djali pyet te atin:He baba si ishte?!Babai i thote:shume mire,ne nje qoshe te asaj dhome ku me fute kishte ca njerez dhe benin zhurm,nje njeri doli me nje shkop ne dore dhe filloi tiu thote ndal,dal,dal mirepo ata nuk degjonin fare nuk kishin te ndalur.I djersitur njeriu,dhe shume i lodhur u mundua i shkreti gati nje ore e gjyse,me ne fund u kthye nga ne qe ishim ne dhome u perkul dhe tha me shenje:"kush mund ti ndaloj keto le te urdheroj".Ne fund njeriu iku nga dhoma i tha babi djalit.

Postuar nga legally_blonde datë 23 Janar 2006 - 16:23:

hahaahaahaa e bukur kjo.

Postuar nga engjell_mbrojtes datë 02 Shkurt 2006 - 18:19:

Ne parajse!

Dy burra takohen ne parajse dhe bejne muabet!
Njeri:-"Une kam vdekur i ngrir akull.
Po ti si ke vdekur?
Tjetri:-"Mua me ka rene infakt ne zemer nga gezimi.

Njeri:-Po si keshtu?

Tjetri:Me thane se gruaja po me tradhetonte me nje tjeter
dhe une duke shkuar me vrap ne shtepi,duke ngjitur shkallet
e pallatit ter ankth...hapa deren e shtepis dhe pash gruan qe po
pastronte shtepine...aty u gezova shume dhe vdiqa!

Njeri:-"Idiot"! - Pse nuk e hape figoriferin se kishim shpetuar te dy!

Postuar nga ida19ath datë 03 Shkurt 2006 - 01:19:

Matematikiani

Një matematikian dërgon letrën më poshtë tek gruaja e tij.
-E dashur grua, siç e di je 54 vjeçe dhe unë kam disa dëshira që ti nuk mi plotëson dot. Për të tjerat, jam shumë i gëzuar që jë gruaja ime. Shpresoj të mos shqetësoi, por kur të marrësh këtë letër, unë do jem në hotelin «……..» me 18vjeçaren ndihmëse time. Në shtëpi do vij pas ores 24:00.
Burri yt.

Në hotel gjeti një fax:
-I dashur burrë, siç e di dhe ti je 54 vjeç dhe kur të marrësh këtë letër, unë do jem tek hoteli «……....» me 18 vjeçarin që pastron pishinën. Siç e di, si matematikian që je, 18 hyn te 54 më shumë herë, sesa 54 tek 18.
Mos më prit.

Postuar nga engjell_mbrojtes datë 03 Shkurt 2006 - 14:45:

Re: Matematikiani

Citim:
Po citoj ato që tha ida19ath
Një matematikian dërgon letrën më poshtë tek gruaja e tij.
-E dashur grua, siç e di je 54 vjeçe dhe unë kam disa dëshira që ti nuk mi plotëson dot. Për të tjerat, jam shumë i gëzuar që jë gruaja ime. Shpresoj të mos shqetësoi, por kur të marrësh këtë letër, unë do jem në hotelin «……..» me 18vjeçaren ndihmëse time. Në shtëpi do vij pas ores 24:00.
Burri yt.

Në hotel gjeti një fax:
-I dashur burrë, siç e di dhe ti je 54 vjeç dhe kur të marrësh këtë letër, unë do jem tek hoteli «……....» me 18 vjeçarin që pastron pishinën. Siç e di, si matematikian që je, 18 hyn te 54 më shumë herë, sesa 54 tek 18.
Mos më prit.

e fort kjo ida

Postuar nga Enderra e vdekur! datë 04 Shkurt 2006 - 04:41:

hajs se po e them edhe un nje

Hajduti

Njeher nje hajdut afrohet pran nje plaku te vjeter edhe i fut doren ne xhep...........i fut doren ne xhep edhe nuk gjen gje tjeter pervec letra duhanit.......kontrollon xhepin tjeter ,nuk gjen asgje.xhaja i kish ven re qe ne fillim .....kur e shikon qe hajduti kish maru pun i thot.....nuk ke turp gjith ky djal fut duret neper gjepa........ia kthen djali ...turp te kesh ti qe nuk ke asnje lek ne xhep.

Postuar nga ida19ath datë 04 Shkurt 2006 - 21:10:

Re: Re: Matematikiani

Citim:
Po citoj ato që tha engjell_mbrojtes

e fort kjo ida

thnx engjelles_mbrojtes

Nje zoteri, i cili kishte nje problem (prishej shpejt), shkon tek doktori dhe I thote:
-Doktor kam nje problem shume te madh, kur bej dashuri me gruan, nuk mund te rezistoj me shume se 3 minuta.
Doktori:- Sa kohe e keni kete problem?
Zoteria:- Qe atehere qe u martuam.
Doktori:- Kishit rezistuar ndonjehere me shume, ne keto vite qe jeni i martuar?
Zoteria:- Vetem nje here, rezistova 1 ore e 3 minuta.
Doktori:- Hmmmm 1 ore e 3 minuta thate? Kur ndodhi kjo?
Zoteria:- Vjet ne vjeshte, kur u nderrua ora.

Postuar nga Zhylien Sorel datë 20 Shkurt 2006 - 23:49:

Eshte pak me pulle te kuqe.... nejse

Ne nje familje me dy djem vjen babai ne shtepi dhe i eksituar ne maximum i afrohet gruas qe po lante pjatat dhe me ze te ulet i thote :
-hajde shpejt ne dhome se nuk po duroj dot me...
-ua po un po laj pjatat,pastaj kemi dhe dy cunat ketu.
-bej sikur thyhen ndonje pjat dhe bej sikur ke car doren pastaj hajde ne dhome.

ok. kalon pak kohe dhe plas nje pjate gruaja.
i thot djalit te madh :
-te keqen mami hajde laj pak pjatat sa te me fashoj pak babi doren nga dhoma.
(djali fillon te laj pjatat)

djali i vogel si shejtan qe ishte vete dhe shikon nga vrima e celsit.........

shikon pak dhe vete te vellai i madh

-"te re budalla,se mos thyhen ndonje pjate se te kapi dhe te q.... babi"

Postuar nga lady datë 21 Shkurt 2006 - 15:50:

Martohet nji cift i ri, dhe ate nate mbasi ishte vone, disa nga dasmoret vendosen ta kalonin naten aty.
Pervec ciftit ne dhomen e tyre do flinin dhe disa te tjere.
Aty nga mesi nates degjohet nusja qe i thoshte dhendrit:
Te kujt jane syte ? - te miat jane , i pergjigjet ai me gjys zeri

Po buza e kujt eshte?- prap mo me zor i tha me ze te ulet, e imja eshte

Po byca e kujt eshte? - ksaj rradhe s'iu pergjigj dhendri se kishin hall mos e degjonin.

Njoni nga dasmoret se kishte zene gjumi akoma dhe e kishte degjuar te gjithe biseden. vetem kur ja pret:

Do ti dali njeri zot atyre bythve apo jo?!!!!!

Anglezia:
Ohhh yes ohh yes

Amerikania:
Ohh baby ohh baby

Zvicrrania:
Jaaa schatz jaaa schatz

Shqiptarja:
Te lutem mos i trego asnjeriut eeeee
=============================================

Njoni kishte shtru grun ne maternitet per here te peste, kater heret e para gruja kishte lind vetem vajza. Ky donte patjeter djale.
I vjen lajmi se gruaja lind dhe shkon posht dritares:
- Ho mi i thot ai
.........nuk fliste ajo
- Ho mi dreq c'bone?
...............hic prap
- Ca bone mi t'mart mortja?( i nxef)

Vajze prap thot gruja me gjysem zoni
Atehere ky i tregon "mikun" duke i thon:
- Hec se ke per ta pa mo me sy ti ket!!!

Postuar nga lost_soul datë 04 Mars 2006 - 03:13:

nje grua po bente dush bashke me vajzen e saj te vogel

"mami si quhet ajo?" pyet vajza duke treguar me gisht aty poshte
"vagine te keqen mami"
"po kjo e imja si quhet?" pyet perseri vajza duke tregur me gisht nga vetja
"vagincke te keqen mami sepse ti je e vogel" pergjigjet gruaja.
"po ajo e gjyshes si quhet?" insiston vajza kurioze
"vagon te keqen mami"

Postuar nga astras datë 05 Mars 2006 - 23:53:

Kepucet...

Tkohen dy gay dhe ne bisede e siper njeri e pyet tjetrin: ej, me c'fare lekure i ke kepucet"?- me lekure k*** i pergjigjet tjetri...!
Uaauuu! me ghuaj nje shkelm ne prapanice te lutem- ia priti i lumtur gay

Postuar nga posejdoni datë 26 Mars 2006 - 21:10:

dy shoke po benin muhabet.NJeri i thot tjetrit se zoti ka 3 gabime kur na ka krijuar neve.Ou ja pret tjetri,e kush jane keto 3 gabime?I pari eshte pse ne ta hame buken nga goja,tna e kishte bo barkun me zinxhir (hap e mbyll zinxhirin)I dyti,meshkujt mos ta ken ''mikun''aty ku e kan po ta kene te gishti tregus.se kush rri e zberthen pantallonat,kurse keshtu vetem zgjat doren drejton gishtin dhe mbaron pune.Po i treti?femrat pse ta kene aty,me mire ta kene ne sup.Popse e pyet tjetri.Kur je ne autobuz e ske vend me kalu i bie me gishtin tregus ne sup e i thu shoqe te kaloj pak?

Postuar nga posejdoni datë 26 Mars 2006 - 21:16:

nje djal shkone te blej molle.shitesja e pyet si i do mollet te verdha apo te kuqe.djali i thote ska problem se do i qeroj

Postuar nga Amstel datë 26 Mars 2006 - 21:20:

Citim:
Po citoj ato që tha posejdoni
dy shoke po benin muhabet.NJeri i thot tjetrit se zoti ka 3 gabime kur na ka krijuar neve.Ou ja pret tjetri,e kush jane keto 3 gabime?I pari eshte pse ne ta hame buken nga goja,tna e kishte bo barkun me zinxhir (hap e mbyll zinxhirin)I dyti,meshkujt mos ta ken ''mikun''aty ku e kan po ta kene te gishti tregus.se kush rri e zberthen pantallonat,kurse keshtu vetem zgjat doren drejton gishtin dhe mbaron pune.Po i treti?femrat pse ta kene aty,me mire ta kene ne sup.Popse e pyet tjetri.Kur je ne autobuz e ske vend me kalu i bie me gishtin tregus ne sup e i thu shoqe te kaloj pak?

hahahahahahah urime kjo qe me te vertet e forte lal

Postuar nga Zhylien Sorel datë 26 Mars 2006 - 22:04:

makineria

ishte jnehere nje plak dhe nje plake. plaka bleu nje makineri per te mjele lopen. nje dite plaka u largua nga shtepia the i la plakut porosi te milte lopet. plaku i moli lopet the makineria ju duk interesante the vendosi ta provoje per vete ne organi i tij. plaku per nja 10 minuta u ndjeh mire por makineria po beheshe e pa durueshme dhe plaku vendosi te mare plaken ne telefon. P:"plake si ndalohet kjo vegla moj?" Pl:"lere lere se mer 2 litra the shuhet vete"

Postuar nga Art datë 29 Mars 2006 - 01:48:

posejdoni

Eshte shume interesante kjo, mirepo djali qe do kishte ne gishte do kishte mundesin qe te mbante tere diten ne goje gishtin, kurse goca po ta kishte afer supit do e lepinte vazhdimisht...

Postuar nga Green_Mamba datë 30 Mars 2006 - 22:09:

nje plak futet ne nje lokal. kamarjeri e puet cfar do pish?nje kafe.plaku e pi kafen dhe e pyet kamarjerin,sa kushton? 300 lek te vjetra i pergjigjet.plaku i nzjer 6 cop 50leksha dhe ja hedh neper lokal.kamarjeri filloj ti mblidhte dhe plaku a shante (mblidhi legen,pa buks,sherbetori im etj). Po e njejta gje 7dite me rradhe.Diten e fundit plaku porositi kafen e piu dhe e pyeti sa kushton? 300lek i tha kamarjeri.plaku nxori 500 lek dhe ja la ne tavolin.kamerjeri e mori 500lekshin dhe nxori 4cop 50lekshe per kusur e ja hodhi ne toke,dhe filloj ta shante (mblidhi o plak pederast zhuls etj se ke nje jave qe ma ke nzi jeten.Plaku e pa dhe i hodhi 2 cop 50lekshe te tjera duke i thene ma bo dhe nje kafe tjeter.

Postuar nga posejdoni datë 02 Prill 2006 - 21:48:

nje prof po e pyeste nje nxenes.Ca gjinie eshte fjala pula?nxenesi nuk e dinte dhe priste tja tregonin shoket.ne klase degjoheshin zera qe pershperisnin.femerore femerore.nxenesi i thote femerore mesues.Ou po qeni?ai perseri se dinte.shoku i banges i tha mashkullore.Nxenesi tha mashkullore mesues.mesuesi i afrohet shokut qe ia tregoi dhe i tha.po i tregove dhe nje here do te nxjerr perjasht.Vazhdojme mesimin,ca gjinije eshte fjala puna?ai perseri se dinte.shoku i banges per mosfolur se kishte frike ja ben me shenj(ivendos duart si organi gjenetal i femrave).nxenesi ja kthen duke i thene.Seshte fjala aty ku te shkon mendja ty po eshte tek puna

Postuar nga Eyesight datë 19 Prill 2006 - 12:29:

Ishin tre lakuriqe nate qe kishin dale per gjah. Niset i pari dhe kur vjen i kishte buzet me gjak.
"Pa he" - i thone dy te tjeret "si te vajti?"
Po ja - pergjigjet ai - e shihni ate shtyllen? Pas saj ishin 3 dele, shkova dhe i piva gjakun te trejave.
Niset i dyti dhe me pas kthehet me buzet gjithe gjak.
Pa he" - i thone dy te tjeret "si te vajti?"
Po ja - pergjigjet ai - e shihni ate shtyllen? Pas saj ishin 3 lope, shkova dhe i piva gjakun te trejave.
Niset i treti dhe vjen me nofullat gjithe gjak. Pa he" - i thone dy te tjeret "si te vajti?"
Po ja - pergjigjet ai - e shihni ate shtyllen?
Po e shohim- pergjigjen ata.
Une nuk e pashe...

Postuar nga Thjesht Doni datë 20 Prill 2006 - 15:17:

Talking Shume e fort kjo.

Bravooooooooooooooooooo te gjitheve jeni te papare.

Ja dhe nje nga une.

Babai i thote djalit: Ik tek farmacia dhe merr nje pako viagra.Vete djali dhe farmacisti i thote: Thuaj babit qe te pi 1 ne 8 ore.Djali rruges thote me vete 1 ne 8, 1 ne 8 per ta kujtuar dhe ne fund e ngaterron dhe i thote te atit qe te pi 8 ne 1 ore.Pas disa ditesh takohet djali me farmacistin ne rruge dhe ky i fundit e pyet djalin: A i bene efekt babit? Djali i pergjigjet: Mami vdiq,motra eshte shtatzane kurse mua me dhemb pak by***.

Postuar nga posejdoni datë 20 Prill 2006 - 21:11:

dy cuna nga gjirokastra vune bast me nga 200lek,sekush e mban frymen me shume ne uje.U zhyten,dhe sot e kesaj dite policia si ka gjet trupat.

Postuar nga Cindi datë 20 Prill 2006 - 21:21:

Citim:
Po citoj ato që tha posejdoni
dy cuna nga gjirokastra vune bast me nga 200lek,sekush e mban frymen me shume ne uje.U zhyten,dhe sot e kesaj dite policia si ka gjet trupat.

Megjithese vete jam gjirokastrit kjo ishte vertet e forte.

Postuar nga myzeqari datë 24 Prill 2006 - 03:07:

Ne vitin 1997 Shqiptaret i hapin lufte Amerikes.
Amerika nervozohet shume dhe nis ne Shqiperi te gjithe forcat ushtarake te vetat. Kur vin ne Shqiperi shohin shumicen e shtepiave te mbuluara me kashte dhe thone me qe kemi ardhur deri ketu mos te kethtehemi bosh ti djegim keta shtepia.
I djegin shtepiat dhe largohen per ne Amerike.

Kur i shohin Shqiptaret (qe nuk ishin ne shtepia) kete gjendje , ata nisen te nxehur per ne Amerike. Kur shkojne atje cte shohin: te gjitha ndertesat ishin me beton ose xham por edhe te larta dhe nuk i digjnin dot. Sillen e sillen ku me ne fund gjejne nje ndertese te vogel ne nje qoshe te mbuluar me kashte ne ate moment e djegin dhe kthehen ne Shqiperi te gezuar.
Pas disa ditesh ne lajme degjojne ku po thonte spikeri se guarrilet Shqiptare dogjen ambasaden Shqiptare ne Amerike.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 09 Maj 2006 - 14:17:

The woman's husband had been slipping in and out of a coma for several
months, yet she had stayed by his bedside every single day. One day,
when he came to, he motioned for her to come nearer.

As she sat by him, he whispered, eyes full of tears, "You know what?
You have been with me all through the bad times When I got fired, you
were there to support me. When my business failed, you were there.
When I got shot, you were by my side. When we lost the house, you
stayed right here. When my health started failing, you were still by
my side... You know what?"

"What dear?" She gently asked, smiling as her heart began to fill
with warmth.

"I think you're bad luck."

Postuar nga Nigo datë 10 Maj 2006 - 21:46:

Martohet një çun dhe sdinte të bënte dashuri dhe i thot një shokut të vet:

si tja bë ,un s'di të bëj dashuri.Ikin ke shpija e shokut dhe ky e gjen gruan duke bër buk......

Dhe ashtu siç ishte gjith miell bën dashuri.....dhe i thot ja kështu do bësh dhe ti me gruan tënde...

iku ky në shpi dhe i thot gruas,grua shpejt sill miell ktu....

i sjell gruja miell dhe ky avazin si e msoi shoku....

kaloi 1 muaj dhe ky takohet me shokun,dhe i thot shoku..

a po bo ndo i çik dashuri.....

Po i thot ky po na ikën mielli pa hesap. Me atë miell që kam harxhuar ktë muaj do isha bër bos

Postuar nga bylis datë 12 Maj 2006 - 08:43:

gay..

Kthehet njeri pas shume vitesh nga emigrimi.Takohet me te shtepise dhe ne muhabetin e siperm,e pyet i jati po he te keqen babai si ja kalon andej me pune me halle ke dhe kohe pa na marr ne telefon. I thote i biri, baba kam qene shume i zene jam bere njeri i perparuar me shoqeri te madhe me njerez te larte e te nderuar jam bere gay dhe te gjithe me njohen me nderojne. Ca eshte ky gay???? -e pyet i jati. Gay baba i thote intelektual me kultur, shoqeria jone eshte e madhe jemi te tere meshkuj dhe e bejme seks me njeri-tjetrin. I nervozuar i jati i thote- Ca gay me thua u bere dhe me kultur,ti je nje by***ir,qe se ke shokun!!!!!

Postuar nga Lela_Dr datë 12 Maj 2006 - 18:10:

Leter Shajes n'tre gjuhe...

shqiptari poliglot....

Leter Shajes n'tre gjuhe...

Dear amore mio, Shaje! Dear e shtrenjta ime amore Shaje! I jem tu t'write
prap this lettera
knejna ka far west-i lontano lontano ene n'English ene n'Italiano, sepse
kom learn kto dy
lingue perfetto kto due vjet qi I am ktuna. E look tina mi, sa molto well
kom learn knejna.
Vallahi, me kte derr work-u qi kom ormai i mson le lingue t'huja sa
t'dujsh. Ene rrashnat
m'thyhen me t'thon t'drejeten. Hamall hesapi mo! Lavoro lavoro, m'told
bosi every minuti,
aq sa s'have possibilita me mor fryme i cast.
C'me t'thon mo, gjona very
t'bukra ti vedi la syni knejna. Ca bihone t'nolta deri m'cielo ku molte
people hyn e dalin or e
cast. Kto knejna i thon gradaciel-a. Kur stand up kaptinen t'sit down
qeleshja m'terra. Pa jo
ca ara t'mjellme verde verde me bar around tyne, qi t'thujsh mo! Nji
village bagti per mangiare
nji vit tutto pa pushim! I kom pa mi, when I ere per
weekend te dillen qy me mattina. Dulem me Dullen figlion e Asmonit, our
vicino aty m'nostro
katunin. Pa le m'darke kur u on-nen le luci-t! thu se dul sun-i prap. Dit
e re, dit u bo gjith
town-i. Ca red, ca verde, ca ..., ku di un mo, me tu take mend fare.
Entrate-m ke ca mejhone si
pune qebaptore, ku ca ragazze dancing nudo fare. Ato i thojshin striptease
po me sa morem
ear na, ishte heqje brekesh me aheng. Vallai
told-em se na iku radakja. Apo they s'ishin...qe ju bofte ... Dulla, Dulla
jo io. I s'i kom see fare
gjate all tempo-s qe stand-em atyna. Tu e di se I am angelo n'ksi punesh.
S'te tradimento
Lomi ty jo. Dulla po, i?ik me ate Lijen e vet, nja half ore me nji ruse.
Po amo ja vlejte...Kurse
una t'kon stand besnik. Mazallah se kom do any gjo me nonji ragazze. Sapo
see nonji si ato
t'honit qi t'thash mo avanti kthej the head
ka ona qeter. Jom i nershem una.
Dear mio amore Shaje. Nashti jom t'u e close kte lettera kaq t'lungo se po
m'come gjumi.
Do t'write prap kur te kem free tempo, se sic t'thash qipari, lavoro
lavoro ka mjesi m'darket,
tutto settimane-s. Money Money mi mo, e capito vete ti
mo nashtina! La lattera-n po ta nis me Rremen se vjen ancora aty m'katun.
Ju kiss t'all-ve. Your amore Lomi.
Ps. Mos forget t'm'write si ia kaloni aty m'village, ne, nigjo, se mos ia
read kujt la lettera se o
turp, t'kom thone ne ke prima lettera, pranej read-e vetem tina ene
children-at,
mire? He tu bofte Lomi ty! Ene nji gjo, kom msu kompjutrin look vet tu
come e kom write this
lettera-n. He, a jom i zoti, or not?
T'kiss ene nji her, LOMI.

Postuar nga Cindi datë 12 Maj 2006 - 18:44:

uuuuuhhhh re Lela qekan si letrat e mija keto lart, pash zotin, vetem se une i fus edhe noji greqishte ne mes

Po me kullon rimeli o dreq

Postuar nga Lela_Dr datë 12 Maj 2006 - 18:51:

Me behet qejfi qe po qesh me lot, keshtu qe te fillon duke qeshur dita e punes sot. Une kam qeshur per nje ore kur e kam lexuar.

Postuar nga Cindi datë 12 Maj 2006 - 19:01:

Qazimi ne Greqi (A.Zilali)
Nje familje greke kishin per te pastruar nje haur dhe na marrin Qazimn ne pune.Diten e dyte duke punuar e therret pronari Qazimin dhe i thote te shkoje per te ndihmuar ne supermarket te shoqen e tij.
Shume mire thote Qazimi gjithe qef.I hipin makines dhe ikin qe te dy.Prit pronari te kthehen ata nuk dukeshin fare. Kaloi nje dite hic,kur diten e dyte vjen e shoqja e pronarit vetem pa Qazimin ne shtepi.Pronari i nevrikosur e pyet:
- Ku ishe moj keto dy dite.-Dhe ajo i thote:
- Lere lere sec me beri ai Qazimi,qe dukej aq i mire.
- çfare te beri moj? i thote i shoqi.
- Me mbajti tre dite duke me perdhunuar ne shtepine e tij.
- Por ti dy dite ke qe te ka marre.- i thote i shoqi.
- Por kam per te shkuar dhe sonte,- hidhet gruaja.

Postuar nga Cindi datë 12 Maj 2006 - 19:05:

Leter zemre (Nga Ardian Elezi)

Jom tu nejt ke mullar't e Kurtit t'Zymes tem. Jom tu dredh i cinare dahon. Tina dro je tu bo koqen e gjumit ene s'je hiç n'hall per mu t'shkretin qi jom tu mshi lotet me monget e xhymlekut. Tina s'ke as dinë, as imonë, qi i gjeç pri dushmonit ishallah!

Una t'çova per shkesë Lemen e Cufit ene tina i kishe thone asajta per mu qi u' qekshem plak. E ku qekshëm plak u' mri lavire! U' hala s'i kom mush pesdhet vjeç! Kur hy hona Mevludit i mush. Kshu ka thone ene Laja Bonit, qi ka pjellë per i here me ijen teme.

Tina i kishe thone asajta per mu qi Xhemoli s'ka i derhem shkolle. Una kom bo dy sene mejtep e i gjys' medresje per i here me Cufin e Hekës, mi!

U' e di taljonçen flur. E kom msu kur kon' ardhe 'taljont ke kanoqet e mija. Po nuk zune bese, m'nigjo si kom per t'fol:

Per il tuo amore io sono tutto hazër me bo i duel me i asllon t'eger, me e kap per la qafa e me e perplas si qen per la terra. Ah, mio cuore, se m'u kon kput komçat e xhymlekut e non c'e njeri me m'i njit. La mia shpina e tutto zhul e non c'e njeri me ma fërku. Le lëvere m'i ka la vllai qi mi dice perhere: 'Perche non martohesh, signor Xhemole? Martohu me signora Kumrijen! Ajo ka molto kulture, parla taljonçe flur.

Tirone, me 13 Kallnur 1935"

Postuar nga Nigo datë 13 Maj 2006 - 01:29:

E fort ishte kjo po un nuk di me tre gjuh di vetëm me nji.

Isht nji her një burr,na bleu një cel.shkoi në shpi dhe u fut në banjo.

Që aty ai i ra nm. fiks të shpis.E ngre gruaja dhe ky i thot : a e di kush jam.

-e di e di po mbylle tani se ësht ai trapi në banjo- i thot gruja.

Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.