Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 171 172 173 174 175 176 177 178 179 [180] 181 182 183 184 185 186 187 188 189 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga Niqua datë 06 Korrik 2008 - 01:58:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

E do numrin e Kontit ? loool (vej dhe ndonje tjeter se mbase na kthen Kontin ktu.

Si gjithmone si shpirt dukesh.

hahahaahhah eshi spo me hyhet ne forum pa konten...
si ke ken ti njeher. mire a??? na mori malli naqe

Postuar nga kurt datë 06 Korrik 2008 - 03:46:

si kujtoni! juve?!:) se si ndjehen cunat e tjere kur gocat dashurohen te gjitha mbas vetem nje cuni, si ate kontinentin p.s... patjeter qe te gjithe behemi pak xheloza:D

ps... une i kam derguar letra personale te gjitha gocave te forumit, dhe i kam bere lutje qe ta mbajne nje cike veten dhe t'i kontrollojne emecionet qe kane ndaj meje, dhe mos t'a deklarojne dashurine per mua shuma haptas ktu, thjesht se mendoj per shendetin e te tjereve, very considerate of me i guess!!:D

hello Eshi...:)

Postuar nga ESHI datë 06 Korrik 2008 - 10:16:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
si kujtoni! juve?! se si ndjehen cunat e tjere kur gocat dashurohen te gjitha mbas vetem nje cuni, si ate kontinentin p.s... patjeter qe te gjithe behemi pak xheloza

ps... une i kam derguar letra personale te gjitha gocave te forumit, dhe i kam bere lutje qe ta mbajne nje cike veten dhe t'i kontrollojne emecionet qe kane ndaj meje, dhe mos t'a deklarojne dashurine per mua shuma haptas ktu, thjesht se mendoj per shendetin e te tjereve, very considerate of me i guess!!

hello Eshi...

hahahaha Kurti , Kontinent nje bo nona looool, He se dhe ty te dun gocat se te kemi cun te vetem. Pastaj fillo dhe ti taktiken e kontit, bohu pak menefregist,pastaj do shohesh gocat ti,,,,,,,,, vu vu , do lesh punen per tu pergjigj mesazheve private ose do punesosh ndonje sekretareshe ,,,, dhe mos harro nese ke ndonje opening na merr cik ne konsiderate looool

pupupu Dreqe si i kemi kto cunat e Shkodres....debules ne maje te kres

Dreqe e di qe te ka marr malli shumeeeee,,, c'ti besh s'ka avione per ketu,,, kshu qe mire qe shihemi ne Horizont.

JU oroj te dyve nje fundjave te bukur, dhe don't party to much,ok. He ju keqen teta me mend ne gote,,, koke dmth.

Postuar nga Niqua datë 06 Korrik 2008 - 16:12:

hahahahah eshi ka shku gas shtrenjete e sja dal dot avionit... dhe kush ashte ku kurti moj qe se paskem vu re... sic duket do ket problem me mu ky naqja i shkodres.. jo per naj gja por kam qef me ba sherr

Postuar nga Niqua datë 06 Korrik 2008 - 16:13:

Citim:

ps... une i kam derguar letra personale te gjitha gocave te forumit, dhe i kam bere lutje qe ta mbajne nje cike veten dhe t'i kontrollojne emecionet qe kane ndaj meje, dhe mos t'a deklarojne dashurine per mua shuma haptas ktu, thjesht se mendoj per shendetin e te tjereve, very considerate of me i guess!!

hello Eshi...

mu s'me ka ardhe gja!!

Postuar nga kurt datë 07 Korrik 2008 - 00:51:

sure you didn't...

Denial it's not just a river in Egypt...!!

Postuar nga Niqua datë 07 Korrik 2008 - 02:19:

Citim:
sure you didn't...

Denial it's not just a river in Egypt...!!

Uaaaaa Cool blog....hmmmmm it looks like your paddling up the river of "De Nile denial" ...

Postuar nga kurt datë 07 Korrik 2008 - 07:15:

heheh, i'm just being a little silly... stranger!!!!!!

nejse! sa per letren qe s'e ke marr: ti ske nevoje per leter, cause you got game you don't need directions

rreagimi jot qe sme ke "vu re" mepare, jane komplet udhezimet qe jap ne fjaline e fundit te letres moho gjithcka, moho, moho

Postuar nga Niqua datë 07 Korrik 2008 - 20:19:

Citim:
heheh, i'm just being a little silly... stranger!!!!!!

nejse! sa per letren qe s'e ke marr: ti ske nevoje per leter, cause you got game you don't need directions

rreagimi jot qe sme ke "vu re" mepare, jane komplet udhezimet qe jap ne fjaline e fundit te letres moho gjithcka, moho, moho

More than a Game, jam ujk femer...dhe ca udhezimi naqe, qe mos ta shprehim haptas dashnin ndaj teje?? vetem ket s'mund ta mohoj..

Postuar nga SmoKer datë 07 Korrik 2008 - 20:39:

Dreqe , sec me kujton filmin " Everybody loves Raymond"...

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 171 172 173 174 175 176 177 178 179 [180] 181 182 183 184 185 186 187 188 189 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.