Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 174 175 176 177 178 179 180 181 182 [183] 184 185 186 187 188 189 190 191 192 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
..neser 14 shkurt! qe do te thote per mu........"PUSHIM" do flej deri ne 3 te drekes ohoho
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
jo i bejme fakte![]()
Puttana Eva porca Juve porca ....
Edhe ti u dogje! Te q... Acerin e semes. k'shu esht kur nuk nxe mend
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Qumesht pande i thoshin se ke kutia ka pasur nje panda
Citim:Deb ckena? si ja ke kaluar? Cthote bebi vogel?
Po citoj ato që tha Deb*
Mua me eshte fiksuar nje lope mi.
Edhe une qumesht kutie i kam thene, dhe nuk e kuptoj pse,kur qumeshti nuk shperndahej ne kuti.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
Deb ckena? si ja ke kaluar? Cthote bebi vogel?![]()
O c'me kenaqi nje teme andej nga "Njohja me anetaret e forumit"! C'kafshe ka kjo dynja!
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Mua me eshte fiksuar nje lope mi.
Edhe une qumesht kutie i kam thene, dhe nuk e kuptoj pse,kur qumeshti nuk shperndahej ne kuti.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Hahahahahahahaha! O c'me kenaqi nje teme andej nga "Anetaret flasin per veten" hahahahahaha! C'kafshe ka kjo dynja!
Yhyyyyyyyyyyyyyyy! Kot s'thote populli i dashur:"zot ruaju mendet e kokes se per te tjerat ndreqen..." por kur s'ke as ato...
Citim:
O c'me kenaqi nje teme andej nga "Njohja me anetaret e forumit"! C'kafshe ka kjo dynja!
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Amori dhe une e kam gjetur qumeshtin Panda ketej![]()
Citim:
Po mi, ke qumeshti i kondensuar gjendet ne cdo supermarket.![]()
Ate te Nestlé marr une.
Citim:per specializime te vogla
Po citoj ato që tha Deb*
Mire si e Diele para te Hene.
Bebi vogel po fle. Une po bej nja dy detyra rehat.
C'kerkon ne Cairo ti cun?![]()
Mendim komplet rastesor
Sa nostalgjik e kom Fajen
sonte dua te jem i mire me te gjithe
kush do me bej shoqni
ka noj propozim
Me mu jo iher
S'te ecen me mu muhabeti
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Me mu jo iher
S'te ecen me mu muhabeti![]()
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
per specializime te vogla..do na i vesh ndonje foto tja pucim nje cik faqkat?
![]()
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
L Juve ...pak si me vonese po sme punon mire interneti ps e ka fajin na prishen linjen
JUVENTUS-MERDE 1-0 ....
TE DUA ....
Edhe une
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Edhe une![]()
Citim:
ciljeta i thashe del pieros qe eshte ne stol ty ste pelqen aispo shef ndeshjen ti zemra ..
Po mendohem nese do me duhet t'i ngul syte cdo leshverdhe qe do ndesh ne rruge neser
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Po mendohem nese do me duhet t'i ngul syte cdo leshverdhe qe do ndesh ne rruge neser![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Po mendohem nese do me duhet t'i ngul syte cdo leshverdhe qe do ndesh ne rruge neser![]()
Citim:
lajme te hidhura.
Rrrrrrrtttt, uriiii! Kush do gatuaje?
mjafton shume pak te humbasesh besimin , por eshte shume e veshtire ta rifitosh ate
shume pak - kur une te kam dhene shume
a dua ta rifitoj ????! ................... nuk e dua , dhe as nuk do ta kerkoj kurre me
une as nuk shes as nuk blej .........
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
mjafton shume pak te humbasesh besimin , por eshte shume e veshtire ta rifitosh ate
shume pak - kur une te kam dhene shume
a dua ta rifitoj ????! ................... nuk e dua , dhe as nuk do ta kerkoj kurre me
une as nuk shes as nuk blej .........
Bi percjell nje miresi sa here qe te lexoj...
Glak ik fli gjume se koishiet po te presin neser
ato aty jane
shume miresi i kan perfitu ......................... prap ??? po ja kaloj dhe Atij
p.s. - Enigma ...... ( e din vet ça do t'them )
CHE CULO .......................
Ma non e solo culo ............. Luajtem per 20 minuta me 9 lojtare .......... Matri kishte rast te mire fare per te bere golin e dyte ............ Eto
10 grade temp. neser. Wow!
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
10 grade temp. neser. Wow!![]()
Po.
Tere javen do jete mbi zero, shyqyr. Te na shkrije cik kjo bora se na c'mendi per Zotin. E demtova dhe makinen ne parking. Ja vesha pirgut te bores. Ka vajt pirgu i debores dy metra anash.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Po.
Tere javen do jete mbi zero, shyqyr. Te na shkrije cik kjo bora se na c'mendi per Zotin. E demtova dhe makinen ne parking. Ja vesha pirgut te bores. Ka vajt pirgu i debores dy metra anash.![]()
Pse nga ju shkriu shelgo?
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Pse nga ju shkriu shelgo?
Oh sa bukur te zgjohesh ne oren 8 te sjellin nje kapucino me formen e zemres , nje tufe me trendalife te kuq si gjaku ,nje embelsire ne formen e zemres ,dhe kur te jesh duke pire kapucinon afer mbarimit te degjosh"shpirt kujdes mos e pi te gjithe ka nje surprise "ti te marresh lugen e te nxjerresh nga fundi i filxhanit kete " auuuuuuuuuuuuuuuu sa e shemtuar qeka mor zot gjithe keto leke per kete por i buzeqesh e them "eshte e mrekullueshme "...
Citim:
Oh sa bukur te zgjohesh ne oren 8 te sjellin nje kapucino me formen e zemres , nje tufe me trendalife te kuq si gjaku ,nje embelsire ne formen e zemres ,dhe kur te jesh duke pire kapucinon afer mbarimit te degjosh"shpirt kujdes mos e pi te gjithe ka nje surprise "ti te marresh lugen e te nxjerresh nga fundi i filxhanit kete " auuuuuuuuuuuuuuuu sa e shemtuar qeka mor zot gjithe keto leke per kete por i buzeqesh e them "eshte e mrekullueshme "...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
![]()
Citim:
mos me thuaj qe te pelqeu unazate erdhi pakoja qe te dergova me moj
![]()
he iher me trego icik zgjimin tend se shume misterioze je bo kohet e fundit
skandal i vertete ... u zgjova vone u bera gati shpejt zbrita ... u ktheva tre here nga rruga pa marre makinen hera e pare kisha harru celesat e zyres heren e dyte celularin dhe heren e trete celesat e makines hahaha ... pastaj kafen e mengjesit ne qetesi dhe tani ne zyre qe sme punohet fare
thua do me eci ters sot
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
skandal i vertete ... u zgjova vone u bera gati shpejt zbrita ... u ktheva tre here nga rruga pa marre makinen hera e pare kisha harru celesat e zyres heren e dyte celularin dhe heren e trete celesat e makines hahaha ... pastaj kafen e mengjesit ne qetesi dhe tani ne zyre qe sme punohet fare
thua do me eci ters sot![]()
vetem zgjim san valentini nuk mund te quhet kjo ...ky qeka san harresa ...jo mi car tersi ne ti ceshte kjo fjale ja prit ti kur te vije noj romeo me kadillak poshte zyres e te bertasi poshte dritares me nja 100 trendafile te kuq ne dore ..ti iki petalla koleges ke zyra tjeter nga xhelozi mos me thencin bionde perikli bregu
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Nuk jane shenja te mira keto AD, dhe pikerisht sot ne kete date-dite
M.C. Uroj nje njeri te respekueshem, te dashur, te vecante , per diten e Emrit sot!
![]()
![]()
![]()
Citim:
vetem zgjim san valentini nuk mund te quhet kjo ...ky qeka san harresa ...jo mi car tersi ne ti ceshte kjo fjaleja prit ti kur te vije noj romeo me kadillak poshte zyres e te bertasi poshte dritares me nja 100 trendafile te kuq ne dore ..ti iki petalla koleges ke zyra tjeter nga xhelozi mos me thencin bionde perikli bregu
![]()
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 174 175 176 177 178 179 180 181 182 [183] 184 185 186 187 188 189 190 191 192 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.